Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens rörande ord – efter omtalade kärleksuppbrottet

16 maj, 2024, 18:30 
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgrens kärleksuppbrottet uppmärksammades Sverige över. Och nu får vi se en ny, rörande, utveckling.
Annons
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”Brand logo
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”

Pernilla Wahlgren, 56, har varit i rampljuset i över 30 år vilket också innebär att vi fått följa henne genom olika skeenden av livet – även tuffare perioder.

Ja, i dag skördar Pernilla framgång efter framgång och hon är också nygift med sin kärlek Christian Bauer, 58. Men tidigare har Pernilla haft det svårare.

Inte minst under Pernillas uppmärksammade äktenskap med Emilio Ingrosso, 58, som slutade under dramatiska former. Länge verkade relationen vara oreparerbar – men nu bjuder båda på rörande ord.

Pernilla Wahlgrens omtalade skilsmässa

På 80-talet var Emilio bakgrundsdansare till Pernilla och de hade uppenbart mer än bara jobbkemi – snart inledde de en relation, som slutade med giftermål.

Ja, 1993 sa makarna "ja" till varandra under en ceremoni som följdes intensivt av den svenska pressen. Det var totalt kaos runt Laholms kyrka!

Annons

Som Pernilla tidigare sagt till Svensk Damtidning:

– När jag och Emilio gifte oss det var ju galet. Gästerna kom ju inte fram till oss på kyrkbacken för folk hade gått man ur huset i Laholm där vi gifte oss och varenda tv-kanal och tidning var där.

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso omgivna av en folksamling på sin bröllopsdag
Intresset för Pernilla Wahlgrens och Emilio Ingrossos bröllop var stort! Foto:Charles Hammarsten/TT

Även kring makarnas skilsmässa, som ägde rum nio år senare, var det stor uppståndelse. Särskilt eftersom Pernilla och Emilio inte alls avslutade sin relation på god fot.

Men med åren hände något. 2017 sa Pernilla så här till Expressen angående sin relation med Emilio:

– Vi bråkar inte längre och vi är inte oense.

Även Emilio har uttryckt sig positivt kring Pernilla. Som han sagt till Hälsoliv:

– Det är bara att försöka hitta vägen, för oss och för dem. Barnen kommer inte välja. Nu får vi gå vidare och föregå med gott exempel också för dem. Hålla på att tjafsa och gräva i det gamla gör att de tappar respekten för oss.

Pernillas nya relation med exet

Och nu, när Pernilla går igenom en stor sorg, kan man se att den nya fina relationen är intakt. Emilio har nämligen skrivit rörande ord om Hans Wahlgren som gick bort förra veckan, och Pernilla tackar sin ex-make för stödet:

"Tack för dina fina ord, Emilio…❤️🙏Våra barn är så så ledsna nu, men minnet av deras älskade morfar kommer för alltid leva kvar…! ❤️🕯️🪽", har hon svarat sitt ex i en kommentar.

En interaktion som vore svår att tänka sig för 22 år sedan, under den brinnande skilsmässan. Det är så fint att Pernilla och Emilio kunnat gå vidare.

Foto: TT

Annons