Veckans bästa köp från Aller Media Shop vecka 40

Aller Media Shop

Den 1 oktober drog Aller Medias härliga nya shop igång! Varje vecka väljer vår mode- och skönhetsredaktör ut veckans bästa köp ur shoppen. Läs mer – och klicka hem – några av de underbart lyxiga produkterna.

Stilrena ljusstakar, mysiga plädar och smarta kökredskap! Allt det – men även härliga sjalar och lyxiga väskor. Aller Medias Shop innehåller det mesta. Vi har valt ut några prisvärda godbitar. Prenumererar du på någon av Aller Medias titlar? Då har du givetvis en förmånlig rabatt!

Pläd

Pläd från Wasa Ecotextil. Läs mer och köp här.

Valter är en härlig våffelvävd pläd från Wasa Ecotextil. Pläden är i återvunnet material med vackra fransar på kortsidorna. Du kan med gott samvete krypa upp i soffan med denna pläd som är tillverkad i 80% återvunnen bomull och 20% återvunnen polyester. Valter passar lika bra i soffan som på uteplatsen.

Ljuslykta

Ljuslykta/vas från Vinga of Sweden. Läs mer och köp här. 

Minot är en multifunktionell och snyggt designad produkt som passar bra till användning både som lykta och vas. När du använder den som lykta är den perfekt för blockljus som du kan ställa på den platta botten. Vill du använda den som vas så passar dina mellanstora och stora buketer i denna härliga skapelse. Det dekorativa handtaget är inte bara en väldigt snygg detalj utan gör den också enkel att flytta.

Fat från Alvar Aalto

Fat från Alvar Aalto/Ittala. Läs mer och köp här. 

Skål från Marimekko/Ittala

Skål från Ittala. Designad av Marimekko. Läs mer och köp här. 

Den tidlösa skålen Regn designad av Marimekko för Iittala har blivit både en designklassiker och ett samlarobjekt. Skålen passar utmärkt till såväl godis som desserter eller som en vacker prydnad. Den är tillverkad av pressat glas och är i klassisk transparent färg.

Grå ljusstake

Ljusstake från Storefactory. Läs mer och köp här. 

En fin liten ljusstake i keramik. Perfekt att blanda med andra ljusstakar eller material men fungerar såklart bra att ha ensam både på bord och i fönsterkarm.

Kuddfodral

Kuddfodral från Gripsholm. Läs mer och köp här.

Snyggt kuddfodral i tjock och fin bomull från Gripsholm. Går i en mjuk och fin färgskala som passar fint i både vardagsrummet och sovrummet. Ett härligt kuddfodral av allra högsta kvalitet.

Fler produkter hittar du i Aller Medias Shop!