Veckans bästa köp från Aller Media Shop vecka 46

Låt julmyset börja! Nu räknar vi ner mot advent. I Aller Media Shop hittar du allt du behöver inför julmyset.

Från kläderna – till klapparna julbaket. Aller Media Shop har allt du behöver inför jul. Nedan har vi valt fyra underbara produkter från vår shop, produkter vi älskar lite extra mycket. Skynda dig att klicka hem dem. Och som vanligt: är du prenumerant är priserna extra bra.

Röd klänning i sammet. Läs mer och köp här.

En sammetsklänning som smickrar din kropp – oavsett vilken kroppsform du har. Klänningen är vackert draperad och passar perfekt till vinterns alla fester. Det som gör klänningen så speciell är att den är gjord i veloursammet som är mycket stretchigt, har ett fint fall och en smickrande drapering framtill. OBS! Klänningen är inte öppen i ryggen.

Lilja Kronljus LED 4-pack. Läs mer och köp här. 

Vackra kronljus i äkta vax, som gör ljusen väldigt verklighetstrogna. LEDljusen ger ett varmt, härligt sken från en låga som är i ständig, fridfull rörelse. De sotar inte ner och du riskerar heller inga bränder. Ljusen drivs med två AAA-batterier (ingår ej) vilket gör att de kan återanvändas och ses som ett hållbart alternativ. OBS! Eftersom ljusen har ett ytterhölje i vax bör de hanteras mycket varsamt och inte stå i direkt solljus. 

Dukset

Recycling Dukset med duk & 6-pack servetter från RECYCLED BY WILLE. Läs mer och köp här. 

Set med en röd randig duk med tillsammans med 6 stycken matchande servetter, tyget till både duk och servetter är av insamlat och 100% återvunnet material. I paketet ingår det 6 servetter, önskas fler köps dessa separat.

Glimmer Stjärna LED 70 cm. Läs mer och köp här. 

En snygg och modern stjärna av metalltråd och med LED-ljus. Lika dekortiv hängd i ett fönster som ställd på en byrå eller i en fönsterkarm. Drivs med tre stycken AA-batterier (ingår ej).