Veckans bästa köp från Aller Media Shop vecka 49

Nu är det mindre än tre veckor kvar till jul! Köp all du behöver inför årets mysigaste högtid hos oss på Aller. Här är de allra bästa fynden.

Klänning i svart sammet. Läs mer och köp här. 

En sammetsklänning som smickrar din kropp – oavsett vilken kroppsform du har. Klänningen är vackert draperad och passar perfekt till vinterns alla fester. Det som gör klänningen så speciell är att den är gjord i veloursammet som är mycket stretchigt, har ett fint fall och en smickrande drapering framtill. OBS! Klänningen är inte öppen i ryggen. 

Hyacintvas. Läs mer och köp här. 

Vacker munblåst vas i klart glas från SEA glasbruk med rötter från Kosta i Småland. Den perfekta vasen till dina hyacinter! När du inte använder hyacintvasen till dina blommor går det utmärkt att ställa ett blockljus på och istället använda produkten som en ljusstake. Det medföljer två stycken band att dekorera din vas med, ett rött och ett svart.

Glöggmugg från Sagaform. Läs mer och köp här. 

Coffe & More mugg kan användas såväl som glöggmugg som espressomugg. Muggen är en del i serien Coffie & More från Sagaforms samarbete med designern Margot Marolo. Seriens design är en flört med 70-talets diskreta, lekfulla och raka språk. Muggarna säljs i 4-pack.

Julig kökshandduk. Läs mer och köp här. 

Handdukar 2-pack. Handdukarna är gjorda av 99% återvunnen textil och passar i både kök och i badrum. Leveras i i 2-pack.