Veckans bästa köp från Aller Media Shop vecka 47

Aller Media Shop

Varde ljus! Lys upp vintermörkret med härliga lyktor och ljus. Svensk Damtidning har valt ut de finaste ljusen, ljushållarna och lyktorna från Aller Media Shop.

Novembermörkret ligger tungt över Sverige. Lätta upp tillvaron med hjälp av att tända lite mysiga ljus. Just nu är Aller Media Shop fylld av härliga lyktor! Och som vanligt har du som prenumerant ett superpris!

Blockljus LED

Blockljus LED 4-pack. Läs mer och köp här. 

Ett set om fyra blockljus i äkta vax, som gör ljusen väldigt verklighetstrogna. LEDljusen ger ett varmt, härligt sken från en låga som är i ständig, fridfull rörelse. De är praktiska och enkla att använda eftersom timern möjliggör att ljusen går att ställa in på antingen 4 eller 8 timmar. De sotar inte ner och du riskerar heller inga bränder. Ljusen drivs med tre AA-batterier (ingår ej) vilket gör att de kan återanvändas och ses som ett hållbart alternativ. OBS! Eftersom ljusen är i vax bör de hanteras varsamt och inte stå i direkt solljus. 

Änglaspel

Vackert änglaspel. Läs mer och köp här. 

Lys upp höst- och vintermörkret med detta söta änglaspel i mässingfärg. Änglaspelet består av en ljushållare i frostat glas med ett vackert mönster samt ett mässingsfärgat enkelt turbinhjul med små hängen. Turbinhjulet snurrar runt med hjälp av värmen från värmeljus och skapar en stämningsfull effekt. Du kan även använda ljushållaren för sig själv som en vanlig ljuslykta. 

Skål med ljushållare

Skål med ljushållare. Läs mer och köp här. 

Designen på serien Lidatorp har slagit igenom stort och blivit en storsäljare! Lidatorp är en ljusstake i keramik som du gör dig egen twist på. Använd skålen som praktisk förvaring, dekorera den eller ha den tom. Förvara godis, nötte, frukt eller varför inte dekorera med blommor, snäckor, stenar med mera. Möjligheterna är oändliga och du kan variera den efter årstider och höjdpunkter. 

Ljusstake

Ljusstake. Läs mer och köp här. 

En fin liten ljusstake i keramik. Perfekt att blanda med andra ljusstakar eller material men fungerar såklart bra att ha ensam både på bord och i fönsterkarm.