Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Melinda Jacobs burit på lycklig hemlighet i månader – bekräftar nu: "Vi kan knappt vänta"

14 jun, 2024, 14:00 
Melinda Jacobs och Martin E-Type Erikson
Melinda Jacobs har burit på en lycklig hemlighet som hon nu äntligen kan berätta om. Glädjen går nästan att ta på!
Annons
E-type i tårar – hyllar Melinda JacobsBrand logo
E-type i tårar – hyllar Melinda Jacobs

Melinda Jacobs, 40, är kvinnan som tycks klara av allt. Trots att hon har sex barn under sitt tak jobbar hon också hårt, och har även fullt upp i privatlivet.

Ja, hon och maken Martin "E-Type" Erikson, 58, har på mindre än två år flyttat ihop, förlovat sig, fått barn, köpt och renoverat hus och gift sig – pjuh säger vi bara!

Och den senaste tiden har Melinda faktiskt burit på en lycklig hemlighet – som hon nu äntligen kan berätta om.

Melinda Jacobs avslöjar hemligheten

Melinda har som sagt många strängar på sin lyra och fram till förra hösten hade hon även en podcast - Familjärt - som dessvärre lades ner.

Annons

Detta kom efter en tids paus där nya avsnitt inte kommit ut och till slut bekräftade Melinda och hennes poddkollegor John och Johan Valencia att podd-eran var över.

Samtidigt uteslöt inte Melinda en comeback för trion i någon form och i början av året fick vi reda på att vännerna hade ett nytt projekt ihop.

Men vad har varit hemligt, fram till nu. Innan har Melinda låtit oss veta att hon, John och Johan tagit fram produkter som är veganska och tillverkade i Sverige, men mycket mer än så har vi inte fått veta.

Nu träder dock trion fram och avslöjar den lyckliga hemligheten – de lanserar hårprodukter de gjort med mycket, mycket kärlek:

Annons

"Tillsammans med Bobbys Hair Care så har vi under drygt ett års tid jobbat på att ta fram hårprodukter som ska passa alla. Idag står vi äntligen här med inte mindre än fem produkter som vi hoppas att ni ska älska lika mycket som vi gör", skriver Melinda i ett inlägg på Instagram.

Hon avslutar med:

"Vi kan knappt vänta på att ni ska få hem produkterna och följa med oss på resan. Ps vi är extra stolta över den härliga doften".

Melinda Jacobs enorma lycka

Nu har även ett lanseringsevent hållits och det råder inga tvivel om att Melinda är lycklig. På bilder från kvällen ler hon från öra till öra och sätter även ord på glädjen med texten:

Annons

"Tusen, tusen tack för alla hejarop, vänliga kommentarer och extra tack till alla er som köpt av produkterna och därmed också stöttat @lillahjartatvanforening 💖".

Stort grattis till Melinda, John och Johan!

Foto: TT

Annons