Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melinda Jacobs paus i relationen efter bara ett år ihop – nya beskedet

04 jun, 2024, 13:00 
Melinda Jacobs
Melinda Jacobs pausade relationen som så många följt. Och nu kommer hon med ett nytt besked.
Annons
E-type i tårar – hyllar Melinda JacobsBrand logo
E-type i tårar – hyllar Melinda Jacobs

Melinda Jacobs, 40, är kvinnan som tycks klara av allt. Trots att hon har totalt sex barn under sitt tak jobbar hon hårt – allt medan mycket också hänt i privatlivet.

Ja, från att Melinda och Martin "E-Type" Erikson, 58, bekräftade sin relation våren 2022 har de blivit sambor, förlovat sig, fått barn, köpt och renoverat hus och gift sig.

Så att Melinda också behövde skapa utrymme och ta en paus är inte konstigt. Men nu kommer hon med ett lyckligt besked.

Annons

Melinda Jacobs om pausen

Melinda har mycket på sitt bord och fram till förra hösten hade hon även en mycket uppskattad podcast med pappaprofilerna John och Johan Valencia.

I 46 avsnitt djupdök trion i allt som har med familj att göra och det var tydligt att många uppskattade podcasten där vi också fick se Melindas, Johns och Johans fina relation.

Men allt gott har sitt slut – så även podden. I oktober i fjol meddelade Melinda på Instagram att Familjärt lägger ner efter bara ett år vilket ledde till många sorgsna utrop i kommentarsfältet.

Samtidigt uteslöt inte Melinda en comeback i någon form. Men för stunden gällde alltså en paus för trions podcast-relation.

Men, nu är vännerna faktiskt återförenade. Men det är lite oklart kring exakt vad – Melinda har låtit meddela att de ska släppa produkter av något slag och att lanseringen närmar sig med stormsteg.

Annons

Och nu får vi ett nytt roligt - men fortfarande lite kryptiskt - besked.

Melinda Jacobs nya besked efter pausen

Melinda har berättat att produkterna hon, John och Johan jobbat på är veganska och tillverkade i Sverige men mycket mer än så vet vi inte.

I det nya inlägget står det dock klart att en tävling är på gång och här berättar Melinda också lite mer om den kommande lanseringen:

"Nu är det inte långt kvar till våran lansering som vi jobbat på i drygt ett år. 12:e juni kommer vi hålla i ett exklusivt event på Haymarket i Stockholm. Det blir en rosa matta med fotografer, goodiebag och massa gott att både äta och dricka. Vi tävlar nu ut två platser (+ varsin gäst) till er följare som vill dela denna kväll tillsammans med oss 🩷", går att läsa.

Annons

I vad som följer förklarar Melinda tävlingsreglerna och det är uppenbart att många är exalterade. Det är en riktig kärleksfest i kommentarsfältet!

Foto: TT

Annons