Annons

Annons

Svensk Damtidning avslöjar: Då kommer Kate och William hit

Svensk Damtidning avslöjar: Då kommer Kate och William hit

Nu vet vi när prins William och Kate anländer till Sverige...

Det brittiska hovet avslöjar nu när prins William och Kate kommer på Sverigebesök. På twitter skriver Kensington Palace:

– Hertigparet av Cambridge kommer att besöka Sverige och Norge den 30 januari till den 2 februari.

Läs mer: Se hertiginnan Kates nya gravidstil!

Även det svenska hovet har nu publicerat samma datum, de skriver:

Annons

Hertigen och Hertiginnan av Cambridge avlägger officiellt besök till Sverige 30-31 januari 2018. Besöksprogrammet offentliggörs vid en senare tidpunkt.

Om hertigparets barn medföljer på resan vet vi ännu inte, men visst vore det underbart att se dem leka tillsammans med våra svenska små prinsar och prinsessor!

Läs mer: Williams och Kates första ord om Harrys förlovning

Foto: IBL

ANNONS

Inspirerat av kungligheternas vackra smycken – köp direkt från Svensk Damtidnings shop

Låga priser – snabba leveranser – fri retur

Guldarmband Bisou
Nu kan du bära samma armband som Kronprinsessan Victoria har hemma i sitt smyckeskrin! Detta vackra armband från svenska märket Bisou har tagits fram för att hylla vår Kronprinsessa Victoria på hennes 40-årsdag, och gavs också till henne som gåva på födelsedagen. Armbandet finns i två storlekar och passar perfekt att matcha mor och dotter. Armbandet är guldpläterat och har fem berlocker. Symbolerna som pryder armbandet är; måne, fyrklöver, krona, hjärta och stjärna. Armbandet kommer i en vacker ask i en syrenlila färg med en insida av lyxig sammet.

Gå till shoppen

Örhängen Made A Part
Glamour i sin snyggaste färg! Vackra metallörhängen i rosé med färgade glasstenar från svenska märket Made A Part. Med dessa tjusiga örhängen behövs inget mer, de sticker ut och lyfter vilken outfit, resa, vardag eller fest som helst! De fina stenarna kommer garanterat skapa och sprida extra gnistor i just din dag - oavsett outfit, tillfälle eller humör.

Gå till shoppen

Örhänge & halsband VJ since 1890 by Magdalena Graaf
Magdalena Graaf har sedan flera år samarbetat med den svenska smyckesleverantören VJ Since 1890 och nu har du chansen att köpa denna limiterade upplaga ur Magdalenas smyckeskollektion. Stilrena runda silverörhängen beklädda med gnistrande cubic zirkoner och med hängande sötvattenspärlor med matchande halsband. Exklusivt framtagen bara för oss och säljs endast i vår webshop. Ett klassiskt smyckeset som fungerar lika bra till vardags som till fest.

Gå till shoppen

Kristallhalsband och armband med magnetlås
Vackert set med halsband och armband med kristallglaspärlor i den härliga färgen midnattsblå från svenska märket Ting By Ling. Tack vare de fina och smarta magnetlåsen går detta set även utmärkt att kombinera. Bär halsbandet och armbandet separat, eller sätt ihop dem tillsammans för att ex. få ett längre halsband. Då både hals- och armband består av nio strängar med två olika storlekar på kristallglaspärlorna går det också att anpassa längden genom att tvinna dem. Detta fantastiska och kreativa halsband och armband kan kombineras till minst 10 olika kombinationer. Det är bara din fantasi som sätter gränser!

Gå till shoppen

(0)
(1)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

4 kommentarer till “Svensk Damtidning avslöjar: Då kommer Kate och William hit”

  1. William är väldigt aktiv nu innan Brexit. Men det ordnar sig säkert till det bättre, annars får väl Mutti Merkel ställa ut ett tyskt pass till honom. Ätten är ju ändå tysk.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

Annons

Laddar