Annons


Annons

Så har du aldrig sett prinsessan Sofia förut


Hon är så spontan!

Prinsparet är på plats i förorten Husby, väster om Stockholm, för att inviga Fryshuset nya avdelning och under besöket bjöd prinsessan Sofia verkligen på sig själv! Fryshuset som organisation vill höja ungdomar genom olika fritidsaktiviteter och i de nya lokalerna finns det mycket roligt att ägna sig åt. En av aktiviteterna är boxning, en sport som Sofia gärna ville testa!

Annons

Sofia är känd för sin spontanitet och under runturen tackade hon glatt ja till frågan om hon ville snöra på sig de stora boxningshandskarna för en stund. I bildspelet nedan visar vi hur det kan se ut när en prinsessa boxas:

Gilla Svensk Damtidning på Facebook
4
Visa bildspel

/
...
Visa mer

 

Av Ellen Myrgård Lindén
Foto: IBL


(215)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

14 kommentarer till “Så har du aldrig sett prinsessan Sofia förut”

 1. Vackra, härliga superprinsessa Sofia, som kan föra sig i olika sammanhang!
  Dessutom en ny bättre hårfärg; jag gillar inte den kolsvarta. Fin blus!!

 2. Sofia visar äkta genuin glädje vilket höjer de uppdrag hon har. Det är trist med pliktskyldiga leenden som vi kan se andra ha.

  1. De ingifta har VALT det här livet, det har inte de som ärvt sin plats…. Så om man ska se det så så gör kungen och hans barn det bästa de förmår av sin situation antar jag…

  2. Vad menas med pliktskyldiga leenden. Det ser man ofta i sk kungliga uppdrag. Det är särskilt synligt på Sofia som fortfarande är ny och ovan i denna sk roll.
   Sofia gör som hon har fått lära sig av hovet Khus.

   Det var väl inte bara hon som var där och skrattade det var många andra som gjorde det också – skillnaden är att det är bara Sofia som är med på bild. Säkert provade flera ungdomar detta också som en rolig aktivitet.
   Ett barn kan lätt klara det med ett leende utan en tanke på media.

  3. De kungliga uttrycker väl sina plikskyldiga leenden på lite olika vis bara. På ena sidan har vi kungen som oftast inte ens ler och på andra sidan har vi Sofia och ibland även Victoria som totalt spelar över i sin pliktskyldiga entusiasm. Jag uppskattar att Sofia utstrålar glädje under sina uppdrag, men tycker att det är synd att hon känner att hon måste överdriva entusiasmen. Silvia kunde vara en god förebild för både S och V när det gäller att visa engagemang och uppskattning.

  1. Genom vanligt hederligt arbete? Eller “kunglig glans”. Beror på vem man frågar…

 3. Marguerithe, tycker också att Sofias leende är naturligt.
  Jag kan också hålla med om att vissa visar upp ett pliktskyldigt leende

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar