Annons


Annons

Drottning Elizabeth på jubileumskonsert – utan sin make


Tyvärr blev det ingen jubileumskonsert för prins Philip som istället tvingades akut in på sjukhus. Men drottning Elizabeth såg ut att ha haft en härlig kväll trots allt.

Prins Philip fann tyvärr inte på plats när drottning Elizabeth firades av massor av storstjärnor under en jubileumskonsert vid Buckingham Palace. Han hade tvingats in på sjukhus akut efter en urinvägsinfektion.

På sjukhus

Sjukhuset uppger att prinsen ska stanna kvar där några dagar men att han mår efter omständigheterna bra. Det sägs att han blev sjuk under den långa och kalla båtresan på Themsen i söndags som vi tidigare berättat om.

Ropa högt

Prins Charles – som vi ser här på bilden med bland andra Camilla och drottning Elizabeth – höll ett tal under kvällen där han tackade sin mamma men hoppades att hans pappa kryade på sig:
– Om vi alla ropar högt nog så kanske han hör oss från sjukhuset, sa prins Charles till alla i stora publiken.

Paul McCartney

Medverkande artister under kvällen var bland andra Paul McCartney, Stevie Wonder, Robbie Williams, Kylie Minouge, Elton John, Grace Jones, Annie Lennox, Gary Barlow och Tom Jones.

Kate & William

Med under kvällen fanns givetvis också prins William och hans Kate. På bilden här skymtar vi också Zara Phillips.

Annons
Gilla Svensk Damtidning på Facebook

Av Agneta Nisbeth
Foto: All Over Press och Stella pictures

Se en film från kvällen här:

httpv://www.youtube.com/watch?v=ICmIaKsTi1M


(14)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

21 kommentarer till “Drottning Elizabeth på jubileumskonsert – utan sin make”

 1. Elizabeth är ju helt otrolig..fortfarande fräsch som en nyponros..!
  Mosatsen är ju den stackars McCartney..som med sitt färgade hår bara ser ännu äldre ut..!
  Kolla in Tom Jones..och även Charles..grey is style..!

 2. Prins Philip behöver tjocka långkallingar den sort som klarar långa pass på svensk älgjakt.
  Drottningens kondition är fantastisk, igår stor festshow och fyrverkerier till sena kvällen, idag fortsatte firandet med en oerhört ståtlig tacksägelsegudstjänst i St Paulskatedralen (där Kate hade en sagolik outfit från Alexander McQueen).
  Och det var bara början på ännu en späckad dag.

 3. Helly Hansen Under Wear hade varit på sin plats under den långa båtfärden i kyla och regn. Drottningen såg så ensam ut, trots övriga familjen, när hon vandrade altargången upp i St.Paul. Vi är ju vana vid att Philip alltid finns vid hennes sida.

 4. OMG..Daily Mail..!
  Kate i sin senaste puder-outfit..slår tom the Queen..!
  Dessutom slår den alla hennes egna tidigare..fullträffar..!
  Ja förutom Jenny Peckhams pudriga aftonblåsa..då..!
  Skynda SD..bilder please..!

 5. Tittar på festligheterna från London. Drottning Elizabeth är fantastisk. I 60 år har hon hållit monarkin vid liv. Genom goda och dåliga tider, har drottning Elizabeth sett till att monarkin anpassar sig och kan gå vidare. Tänk om vår kung kunde göra det också. Kungen kan nog också få bra råd från två andra drottningar, Margrethe och Beatrix.

 6. Fantastisk koncert-arrangement, selvom visse af de optrædende burde trække sig tilbage fra offentlig optræden – stemmerne er IKKE, hvad de har været. Men i betragtning af anledningen, var det vel passende, at de stjerner, der optrådte, repræsenterede en pæn del af de 60 år, Elizabeth har regeret. Og fabelagtigt at se the Mall fyldt op af glade og feststemte mennesker.

  På samme måde i dag, efter festgudstjeneste og karettur: igen The Mall fyldt op, de kongelige på altanen og den fine flypast. Og hele tiden på trods af vejret – wow, siger jeg bare. Det er virkelig lykkedes at gøre dette regentjubilæum til én stor folkefest – samtidig med at traditionerne er overholdt.

 7. Vilken järnlady denna drottning är. Ock så fräsch trots detta schema. man kan inte annat än beundra henne!

 8. Fantastisk koncert, og herligt genhør med alle de gamle navne, men intet kan imponere som dronning Elizabeth.
  Hele 4 dage har hun med stoisk ro klaret et program, der ville have taget pusten fra de fleste langt, langt yngre…og som sluttede med 10 minutter stående på balkonen og modtage en hyldest, hverken hun eller de der var tilstede tidligere kan have oplevet og heller ikke de millioner af seere verden over. Amazing !!!
  Det er svært at “aflæse” i hendes ansigt, hvad hun føler, men jeg synes man kunne se, at hun var overvældet.
  Blot synd, at prins Philip ikke var der og kunne dele denne oplevelse fra balkonen med hende.

 9. nr 6
  cg är för sverige i tiden, det är väl att anpassa monarkin. vilka råd skulle e, m och b kunna ge? cg har kanske råd att ge e, m och b?

 10. The queen är fantastisk på att hålla masken alltid ett vänligt leende oavsett vad hon känner. Keep up the good smile. Känner att våran kung har lite att lära där. Man tar aldrig till humöret offentligt aldrig som han gjorde i sydkorea inte bra. Man är artig och vänlig inte arg eller för överdrivet kärleksfull. Att alltid hålla huvet kallt är det som gäller. Känslostormar är inte proffsigt. Tycker faktiskt att Madeleine är väldigt säker när det gäller att ha koll på sina känsloyttringar alltid huvet kallt och ett rart leende hur än djävligt det är

 11. Jag håller med flera här – drottning Elizabeth är fantastisk. Jag beundrar henne mycket – hon om någon vet hur de kungliga ska verka för sitt land.
  PS. Klänningen i guld passar henne perfekt. Hon är ju nr 1 av alla drottningar 🙂

 12. Og hun er ikke gjort af granit – hun fik bestemt blanke øjne, da prins Charles holdt sin både søde, rørende og værdige tale ved den store koncert….

 13. nr 11 dom kan ge honom rådetatt man inte släpper in en n.kenmodell i en kunglig familj vilket vårat kungahus gör och det är en stor skam……….

 14. Konserten sänds alltså med en veckas fördröjning av SVT mitt under fotbolls-EM. Varför inte sända direkt, det var ju inte precis så att det var något annat att se den dagen i svensk TV. Prins Charles tal var hyfsat kul. Ovationerna för McCartney var störst. Konserten streamades på nätet för er som undrar

 15. Oj så fantastisk hon är denna genomfräscha kvinna Elisabeth av England! må hon va en förebild för alla ni drottningar o blivande regenter.. Klok modig o stark som hon är..

  Ussie

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar