Annons

Annons

Smile! Så fixar blivande drottningarna ett vackert leende


Kungligheternas barn drillas i hyfs och stil. Dessutom finns det hjälpmedel till det viktigaste av allt – leendet! Här är en rad drottningar och prinsessor som ler hela dagarna ute på jobb. Och visst har de vackra leenden?

Catarina

En rad drottningar och prinsessor passerar revy här på sajten. Och en sak har de gemensamt. De ler hela dagarna ute på jobb. Och visst har de vackra leenden? Tack och lov finns det tandläkare som kan räta ut tandraden på alla som vill ha ett snyggare smil. Prinsessorna och prinsarna är inga undantag.

Annons

alexia-2

Kungaparet Willem Alexander och Maxima har två döttrar – Catharina Amalia ( bilden ovan) och Alexia – som fixar till leendet med tandställning.

Queen Rania of Jordan on Instagram. Rania de Jordanie;Salma (Fille de Rania & Abdallah de Jordanie) IBL

Drottning Ranias dotter har fått hjälp att räta ut tänderna.

Ingrid-Alexandra-tandstallning-ste

Prinsessan Ingrid Alexandra har också hon tandställning.

Nikolai-12

Prins Nikoai av Danmark kör med exklusiv “osynlig räls”.

Till Åsas Kungliga Europa>>>

Av Åsa Bönnelyche
Foto: IBL, Stella

(3)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

16 kommentarer till “Smile! Så fixar blivande drottningarna ett vackert leende”

 1. Naturen är icke alltid snäll , men tur för de kungliga som har resurser till fixa till skavankerna .
  Vi andra får tacka vi blev utstyrt från första början med ett glatt smile .

  1. Tore: Ska be att få upplysa dig om att barn upp t o m 19 år i Sverige, som har behov av tandställning, får det gratis…och det gäller säkerligen i dessa kungliga barns hemländer också.

 2. Så bra att svensk allmän barn- och ungdomstandvård har hittat fram till de europeiska kungahusen. Förhoppningsvis är den också offentligfinansierad.

 3. Klart att de kungliga skall ha perfekta tandrader. Något annat vore väl otänkbart för aktörerna i alla dessa Modehus.

 4. Så fruktansvärt att granskas in i minsta detalj, och finns det minsta avvikelse så…plastikkirurgi, fettsugning eller tandförbättring (eller vad det nu heter)….

  Detta innebär att kungliga personer (åtminstone kvinnor) alltid måste vara smala, ha kurvorna på rätt ställe, perfekta vita tänder, felfri hy, välnoppade ögonbryn, välkammat och lockat hår…vad glad jag är att jag inte är kunglig…!

  1. De är lika mycket offer som alla andra! Även journalister är offer för rådande skönhetsideal.

   Så länge som de själva hänger på de idealen så länge godkänner de också att granskas på det sätt som de gör och kan därför knappast kalla dem för offer eller att det är synd om dem. Trots allt har de ett val – att hoppa av och bli privatpersoner.

   De måste således våga vara sig själva – och naturliga. Bra exempel på att våga vara är Danska drottningen. Svenska khuset är ett skräckexempel på att INTE våga vara naturlig…

 5. Men barn får ju tandställning i första hand för att korrigera bettet och detta för att undvika framtida besvär? Det har inget med skönhet att göra, även om tandraden förvisso blir jämnare. För övrigt kan kunglig tandstatus diskuteras – titta på brittiska Beatrice och danska Margarethe.

  1. Ja, det får man verkligen hoppas.
   Amalia på bilden längst upp lyser som solen.
   Barnen är så bra som de är.
   Låt dem vara.
   (Skrota monarkin.)

 6. Jag hade också tandställning som tonåring, utan att vara kunglig. Nu har min systerdotter också fått “räls”. Förstår inte den här artikeln, tandställning är väl inte bara för kungligheter heller.

 7. Vilka kommentarer! det är väldigt vanlig med tandställning hos svenska barn numera,vare sig man är kunglig eller inte.I vilken värld lever ni som kommenterar???????

 8. Men herregud her var det mange tåpelige kommentarer.
  Det er tannlegen som bestemmer om et barn skal ha tannregulering(tandställning) eller ikke.
  Å vente med slik behandling til man blir voksen kan være for sent.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar