Annons


Annons

Williams hyllning till Diana


Så går prinsen i sin mors fotspår.

Prins William besökte Centerpoint som hjälper hemlösa ungdomar.

Förra året fick prins William mycket kritik för att ducka de kungliga plikterna men det här året ser ut att bli mer innehållsrikt. Årets första uppdrag i drottningens tjänst utförde han under tisdagen då han besökte organisationen Centerpoint som erbjuder dagverksamhet till hemlösa ungdomar. Men tisdagens visit på Centerpoint inte var Williams första. Enligt Hello berättade prinsessan att han regelbundet besöker organisationen i hemlighet – precis som hans mor prinsessan Diana brukade göra. Hon utvecklade ju en helt egen kunglig gren som gick ut på att besöka sjukhus och hospice oannonserat för att sitta ner med patienterna och deras anhöriga och ge tröst och stöd.

Annons

William.ste1

Av: Liv Sander.
Foto: Stella Pictures.


(297)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

2 kommentarer till “Williams hyllning till Diana”

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar