Annons


Annons

Tuffa anklagelsen mot William och Kate


Hertigparet har hamnat i hetluften igen.

Prins William och hertiginnan Catherine har en hektisk vår och sommar framför sig. I slutet av mars reser de på ett två dagar långt besök till Paris och i mitten av sommaren har de två viktiga resor till Polen och Tyskland inplanerade.

Annons

Men resorna nagelfars nu av politiska reportrar på Storbritanniens främsta nyhetsmedier. Telegraph skriver bland annat att William och Kate blivit utsedda till “Brexit-ambassadörer” som ska se till att behålla de goda relationerna med övriga europeiska länder när Storbritannien lämnar EU.

“Besöket i Tyskland kommer sannolikt bli väldigt betydelsefullt och företrädare tror att det ska “neutralisera” förhandlingarna och bana väg för ett framtida handelsavtal. Hertigen och hertiginnan ska träffa Angela Merkel, förbundskansler, under ett besök i Berlin” skriver tidningen politiske kommentator Steven Swinford.

Det är inte första gången William och Kate anklagas för att agera grå eminenser. När USA:s förre president Barack Obama i april besökte de unga kungligheterna på Kensington Palace sågs det av många som en kommentar till Brexit.

Foto: IBL.

 


(0)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

7 kommentarer till “Tuffa anklagelsen mot William och Kate”

 1. Intressant att besöket följs av granskande journalister reportrar i Storbritanniens nyhetsmedier.
  Det är vad många förväntar att media journalister i Sverige också ska göra.

 2. till Paris kommer paret för en rugbymatch. Det är inget officiellt besök på något vis. Men närvaron blir förstås enormt uppmärksammad. Franska medier äääälskar kungligheter.

 3. Men vad då? Vilken kritik? Om de är Brexitambassadörer är det väl utomordentligt bra att de träffar Merkel och andra makthavare.Vad skulle de annars göra. Och vad går kritiken ni syftar till ut på. Det står ju inget om det i texten i alla fall.
  Ni måste faktiskt skriva så att det går att förstå.

 4. “Anklagas” och “i hetluften”. Ingenstans framkommer att paret kritiserats utan snarare är det positivt att de i så fall medverkar till bättre relationer mellan EU och Storbritannien. Obamas besök på Kensington Palace där han träffade George i morgonrock var en stor succé.

 5. lite högre nivå tack! okunnigt och oförskämt att kalla arbetande kungligheter för “agera grå eminenser” som EJ ens angavs i T-artikeln
  de ägnar sig EJ åt politik, men ges olika uppdrag via regeringen och Commonwealth att komplettera regeringens/UDs ordinarie arbete på hemmaplan och på resande fot

  Obamas besök i UK i APRIL 2016 var dels att fira QEs 90årsdag o sen äta en PRIVAT middag m Charles söner o svärdotter – ngt som poängterades va offwork

  hade NOLL m Brexitröstande i JUNI 2016 att göra

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar