Annons

Annons

Victorias fina gest mot släktingen under eventet


Fint av kronprinsessan att ställa upp!

Kronprinsessan Victoria har just anlänt till Millesgården i Stockholm. Hon är på plats för att inviga släktingen Marianne Bernadottes nya utställning “Chanel, Balmain, Dior. Marianne Bernadotte – en stilkon”. En fin gest som visar att hon bryr sig om relationen dem emellan.

Annons

Klänningarna från grevinnans moderiktiga liv är uppställda i Konstnärshemmet och Victoria strålar i takt med den, förvånansvärt varma, eftermiddagssolen. Det märks att den här utställningen och kungafamiljens grand old lady betyder mycket för henne.

Av Ellen Myrgård Lindén
Foto IBL

(676)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

13 kommentarer till “Victorias fina gest mot släktingen under eventet”

 1. Victoria har en säker känsla för vilka människor som är äkta (som hon själv f ö). Det har hon visat vid valet av äkta make och så även här. Hon har stått på Marianne B:s sida tidigare också. En gång var hon den enda ur familjen som ställde upp. Hon står på sig och följer sin känsla. Fint, Victoria!

 2. det riktigt roliga är att Marianne Bernadotte är välkomnad in i kungafamiljen – det rådde stark kyla så länge Sigvard var i livet.

 3. Nya tider i Kungahuset-Pt-tränare, Paradisegirl. Så då är Marianne Bernadotte mer än väl passande.

  1. Rosengård,
   Jag håller med där. Bara för att man uppnått en viss ålder har man kanske inte alltid varit perfekt. Jag tycker vi ska hjälpa de nya unga medlemmarna i Kungafamiljen att “integreras”. Det är de värda.

 4. Marguerithe, med ‘Chanel’ ligger man alltid rätt, klassiskt sobert , jackan passar till kjol och byxor.
  Lätt att variera

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar