Annons


Annons

Filmklipp! Här umgås Silvia och Sofia med Sofia av Spanien


Drottningkollegorna har stöttat varandra i alla år.

Det är inte ofta vi ser den förra drottningen av Spanien på plats i Sverige, men under gårdagen hände det! Läs om hennes besök här!

Spanska Sofia besökte drottning Silvia för att stötta drottningkollegan i kampen mot demens. På plats under eftermiddagen fanns även prinsessan Sofia, som valde att dölja gravidmagen i en luftig tröja.

Se alla de tre kungliga kvinnorna i filmen!

Annons

Foto Stella pictures
Rörligt Stella Pictures


(380)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

11 kommentarer till “Filmklipp! Här umgås Silvia och Sofia med Sofia av Spanien”

 1. Svärmor och svärdotter har till och med likadana gropar i sina respektive hakor. Gulligt. På den här bilden där de sitter bredvid varandra ser man det tydligt.

 2. Som den mentor Drottning Silvia är och alltid varit är det fint att se att hon tar med Sofia som får inblick inom olika angelägna ämnen.

 3. Umgås var väl lite mycket sagt. Det vi får se dem göra är att gå in till och ut från ett seminarium.

  Men vad gör Sofia H där?
  Har hon plötsligt börjat intressera sig för demensfrågor och är där som praktikant, eller har hennes närvaro något annat syfte?

  1. Grötchen 20maj2017kl.10:29 Inte plötsligt.Prata med henne långt före deras förlovning.En ödmjuk tjej o vi prata faktiskt om äldre.Hon har faktiskt en mormor som är lite äldre.Det är väl bra om hon intresserar sig för det o en dag kanske kan ta över dessa uppdrag.De andra verkar ej intresserade av ämnet.

  2. Kerstin,
   Det är väl sant. De övriga verkar inte så intresserade av ämnet. Har aldrig sett någon av döttrarna följa med till Silviahemmet någon gång. Det blir nog Sofia som tar över detta engagemang i framtiden.

 4. Det är väl självklart att Silvia närvarar på Dementia Forum X. Sofia H B praktiserar väl, och hennes mentor sitter bakom på en bild. Fd drottning Sofia är intresserad av dessa frågor också.

  Anna och Nina S: Era kommentarer visar på att ni inte har läst artikeln här.

 5. Sofia skolas väl in på sjukhusfrågorna. De delar upp ansvars/ämnesområdena i kungafamiljen. Precis som vi gör på jobbet… Inget konstigt att Sofia är med där. Sedan kan man diskutera hur djupa hennes kunskaper är i ämnet, men hon lär sig väl med tiden. Deras roll sägs ju vara att bringa ljus på viktiga frågor. Någon måste väl ta hand om demensfrågorna när D. Silvia inte kan det mer. Sedan kan man ju alltid diskutera varför vissa sjukdomsfrågor inte uppmärksammas, men de har sina hjärtefrågor.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar