Annons


Annons

Haakons stora överraskning under galamiddagen – förvånade alla


Kvällens mest otippade!

Att galamiddagen på Kungliga Slottet i Oslo skulle vara både högtidlig och exklusiv var de 183 gästerna förbereda på. Men att kronprins Haakon skulle raka av sig skägget som en del av underhållningen var mindre väntat. Norska hovet avslöjade den roliga nyheten på Instagram och nu vet vi varför han valde att göra den drastiska förändringen. Enligt norska TV2 ska det ha handlat om ett förlorat vad. Haakon har haft skägg ända sedan bröllopet år 2001 och Mette-Marit ska ha sagt att han “aldrig får raka av sig det”. Men nu är det alltså borta och kungaparet fick en skägglös son i födelsedagspresent!

Annons

Dessutom höll han och Märtha Louise ett personligt tal till sina föräldrar – läs det här!

Foto: TT


(838)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

21 kommentarer till “Haakons stora överraskning under galamiddagen – förvånade alla”

 1. Han rakade sig under själva middagen?! Vad i hela fridens namn var det för påhitt?? Förstås MM:s tokiga idé..

 2. Ja, Haakon är snyggare utan skägg, dock är det han själv och Mette-Marit som bestämmer. Må säga att det var en rolig idé att bjuda på detta av Haakon!!

 3. Nea
  Varför tror du att det var kronprinsessans ide’?
  Kanske Haakons tokiga ide’?
  Det finns två hackkycklingar i två kungahus.
  Mette-Marit och sofia. Fritt fram att säga vad som helst.

 4. Jag känner inte Haakon men kan sträcka mig så långt som att säga att han har en idealisk utstrålning för en representant.
  Sympatisk och lagom djup.

 5. Något roligt måste han hitta på för att glädja mamma.
  Moden med långt hår och skägg på män som närmar sig 50 är icke snyggt.
  Vikingar finns numera på museum.

 6. Morsomt å lese kommentarene fra dem som ikke vet fakta. Håkon tok skjegget på grunn av et veddemål. Tydelig at den unge generasjon bød på seg selv denne kvelden…

 7. Personligen tycker jag inte alls om skägg. Haakon däremot, har alltid utgjort ett undantag så länge han haft skägg. Tycker det sett klädsamt ut. Vuxen man. Sett ut som en riktig norsk viking eller sjöfarare. Ja, de skäggen kanske inte var lika ansade men ändå.
  Nu ser han “naken” ut i ansiktet. …men raka sig är väl ändå något att göra privat…

 8. Säkert kronprinsens gåva till sin mamma drottningen! Den stilsäkra Sonja har troligen kommenterat hans hårväxt i ansiktet genom månge år nu.

 9. Er det noen vits i å analysere alle disse spørrepronomer og de bakenforliggende årsaker til at en mann, sønn, far og ektemann velger å fjerne sitt skjegg i sine foreldres feiring av 80-års dag x 2? Really? Igjen; smaken er som baken. Kjekk nordmann anyway!!!!!!

 10. Om Mette-Marit sagt till Haakon angående skägget att ”aldrig (får) raka av sig det”..Så förstår jag henne helt och hållet.

 11. OCH SOM VANLIGT HAR FOLK EJ LÄST ARTIKELN.DET STÅR T.O.M.MED RÖTT.Nej,då är det bara att hitta på det ena o det andra.

 12. Till alla er som inte verkar förstå;att en kunglig person, som hela sitt liv drillats i vett och etikett, får för sig att utöva en hygienhandling på en galafest inför ärevördig publik, är fullständigt befängt. Och olämpligt. Och oartigt, och plumpt och helt enkelt idiotiskt. Därför hoppas jag att det är den infödda MM:s idé. Med hennes bakgrund kan man förstå påhittet. Men Haakon..

 13. Sannheten er at Haakon skulle imitere sin far i et underholdningsinnslag laget av han, ML og deres barn. Så derfor raket han seg da Kongen ikke har skjegg. Verre enn det er det ikke, og iflg de som var på slottet var det full suksess.

 14. Orsaken till att han rakade av sig skägget heter vadslagning,inte Mette-Marit eller drottning Sinja.Hur kan det vara så svårt att förstå?

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar