Annons

Annons

Danska kronprinsen får spännande besök

Danska kronprinsen får spännande besök

Kronprins mötte kronprins i Köpenhamn.

Under torsdagen anlände den japanske kronprinsen Naruhito till den danska huvudstaden för ett officiellt besök. Han togs emot på flygplatsen av kronprins Frederik och kronprinsessan Mary som bar en somrig klänning från Erdem.

Kronprins Naruhito, som kom utan sin något skygga hustru Masako, fick ett varmt välkomnande och en kram från Frederik och en kyss på kinden av Mary. Anledningen till besöket, som varar fram till den 20 juni, är att Japan och Danmark firar 150 år av diplomatiska förbindelser.

Under det fem dagar långa besöket ska Naruhito också träffa drottning Margrethe, just nu på resa med kungaskeppet Dannebrog, samt representanter för regeringen.

Foto: Stella Pictures

Annons
Gilla Svensk Damtidning på Facebook
(0)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

8 kommentarer till “Danska kronprinsen får spännande besök”

  1. Et lidt underligt valg af kjole og hårpynt til en officiel modtagelse i lufthavnen, lidt for meget partyagtigt efter min mening. Og mindre høje stiletter ville også have været mere høfligt.
    Tror i øvrigt også kjolen ville have klædt dronning Margrethe bedre!
    Marys (stylist Anjas) tidligere sikre stil er ligesom gået fløjten/forsvundet henad ad vejen og er blevet kedelig!

  2. SD faste danske “hofleverandør” Birthe Vejrum farer altid til tasterne, når nogen vover at kritisere Mary, men det vigtigste for Mary er og bliver, at vise sig frem, hvorfor ellers komme i de højeste stiletter, når hun ved den japanske kronprins langtfra er af samme højde, faktisk uforskammet. Billedet, hvor de hilser med kindkys, grænser nærmest til ydmygelse, set i japanesernes optik! Man vil næppe se det vist i japansk presse!

  3. Om så Mary havde været i bare tæer, så havde hun været højere Skal vi nu kritisere Kronprinsessens højde også ? Måske skulle hun optræde nøgen med bananer om livet. Der er da intet den kvinde kan gøre rigtig efter visse personers mening.

  4. Vivi
    Du er godt nok ondskabsfuld med din kommentar mod Birthe Vejrum – det er da helt fint hvis hun syntes godt om kronprinsessen.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

Annons

Laddar