Annons


Annons

Här hedrar William och Harry mamma Diana vid minnesplatsen


Se den gripande filmen på sönerna.

20 år har gått sedan Williams och Harrys mamma, prinsessan Diana, miste livet efter den tragiska bilkraschen i Paris. Hon blev bara 36 år gammal. Och återigen breder blomhavet ut sig utanför Kensington Palace.

Annons

Under gårdagen besökte hennes söner minnesplatsen tillsammans med hertiginnan Kate. William och Harry har dessutom beslutat att minnet av mamman ska hedras med en staty i Kensington Palace, där Diana bodde. Det är också sagt att prinsessans favoritblommor ska planteras i minnesträdgården White Garden utanför palatset.

Se filmen på när sönerna lägger ner blommor:

William och Harry vid Dianas begravning år 1997.

Foto: IBL

 

(845)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

Kommentarer till “Här hedrar William och Harry mamma Diana vid minnesplatsen”

  1. De här syskonen har nog betytt allt för varandra. Att flänga mellan frånskilda föräldrar är jobbigt för de flesta barn, men för de här barnen blev det nog extra påfrestande och nog verkar det som att föräldrarna varit frånvarande i alldeles för stor utsträckning.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar