Annons


Annons

Madeleine inbokad på fler kungliga uppdrag i Stockholm


Prinsessan fyller på i kalendern.

För drygt en vecka sedan kom den glada nyheten att Madeleine och Chris väntar sitt tredje barn. Just nu tillbringar prinsessan en längre period i Stockholm och hovet fyller på hennes kalender allt eftersom. Den 12 september ska hon till exempel närvara vid riksmötets öppnande tillsammans med kungaparet, Victoria och Daniel. Chris är däremot inte inbokad på det kungliga uppdraget.

Annons

– Chris O’Neill följer inte med eftersom han har andra affärsåtaganden, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.

Gilla Svensk Damtidning på Facebook

Prinsessan ska också närvara vid Stiftelsen Min stora dags seminarium “Osynlighetsprojektet” på Gröna Lundsteatern den 13 september innan det är dags för Childhoods “ThankYou”-gala tillsammans med Drottningen, i New York.

Läs också:

Madeleine kvar i Stockholm – då ser vi henne härnäst
Madeleine och Silvia reser utomlands i höst

Foto: IBL

(1.02k)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

82 kommentarer till “Madeleine inbokad på fler kungliga uppdrag i Stockholm”

 1. Att sitta på läktaren en timme under Riksdagens öppnande kan nu inte anses vara ansträngande. Men det är klart nu glömde jag visst bort den dryga veckan i butikerna runt Stureplan som krävs och som ingår i planeringen av “uppdraget”.

 2. Vad betyder detta för monarkin egentligen? Nu snart tre familjer med HKH-titlar i Sverige. Hur har Kungen tänkt ut detta?

  1. Jag tror att kungen själv med sitt agerande att ge alla sina barn, familjer och barnbarn HKH-status gjorde mycket för monarkins minskande populäritet.
   Också de svenskar som inte tidigare haft något emot kungahuset börjar fråga sig varför folket ska bekosta tre familjer, vars medlemmar helt uppenbart inte har tillräckligt att göra (representera).
   Ja, vad tänkte kungen riktigt på?

  2. När det gäller Madeleine och hennes barn ska nog HKH-titlarna ses som en pappas omsorg om sin dotter om olyckan skulle vara framme och äktenskapet upplöses.
   En återförsäkring helt enkelt.

  3. H/B
   ja, det kan ju vara en förklaring, men nog hade kungen haft andra möjligheter att hjälpa än att behålla HKH-titlarna för Madeleine och barnen om hon skulle hamna på obestånd.
   Kan förklaringen vara att kungen helt enkelt inte tänkte så långt som vad ett “gigantiskt” kungahus kan innebära?
   Marguerithe,
   på vilket sätt är Carl Philip självförsörjande? Knappast med design.

  4. Madeleine är tronarvsberättigad på lika villkor som övriga syskon Annica.H
   Och ges samma villkor inte som dotter utan som sessa av sve ENLIGT REGLERNA
   Titeln är hennes livet ut
   Så långt ner har det fallit på hennes lott att jobba m kungahusstiftelsen CHF vilket Ä R ETT KHUSUPPDRAG OCH VIKTIG DEL AV KHUSUPPGIFTERNA
   Hela kfamiljen jobbar med barn i fokus och mkt via CHF HAR GYNNAT SVE BARN
   Hennes vardagligaroll som projektledare styrelseledamot kampanjkreatör ansiktet utåt åt CHF jämte S varvas m egna kungl uppdrag och uppdrag med familjen så hon är mer aktiv än dutror – hon gör bara inte lika mediabevakade saker som CG S V för att de SKA synas mer som de3 med högst rang I vårt kungahus…

  5. Emma

   Stort Tack för ditt förtydligande! Många verkr ha missat mycket av de fakta du fick fram.

  6. Emma,
   att Madeleine har sin rätt till tronföljden hela sitt liv förstår jag. Men i samband med giftermålet sa hon att hon övervägt att säga ifrån sig HKH-titeln, men kungen övertalade henne. Såväl brittiska prinsessan Annes barn som Norges Märtha och döttrar kan ju ärva tronen men har ingen kunglig HKH-titel. För att de ska kunna leva ett “friare” liv än HKH, såsom jag förstått det.
   Vad gäller M:s många arbetsuppgifter som jag inte vet om så är jag fortfarande tvivlande, liksom många svenskar.

  1. Claes,
   Missförstå mig inte nu. Har Kungen de pengarna? Det är väl bara Victoria med familj som får del av apanaget? Carl Philip är självförsörjande. Vem ska finansiera Madeleine och hennes snart 3 barn boende i Sverige?

  2. Chris har ett vanligt jobb med lön. Det är så det skall finansieras. Han har ingen prinstitel och är alltså inte kunglig och behöver därför per definition inte representera. Det gör han ibland ändå, men eftersom han har ett vanligt jobb och dessutom är småbarnspappa hinner han inte så ofta, vilket är logiskt, klokt och förståeligt. Det är väl bra att det finns någon som har ett vanligt jobb i denna skara, det skulle vara en för stor skara för skattebetalarna att finansiera.

 3. Intressantaste informationen är om de som inte ska vara där, Varken Carl Philip eller Sofia, alltså kan man misstänka att beräknat datum för bebisen är precis där.

 4. Hur mycket de kungliga barnen erhåller från apanaget är väldigt intressant om vi finge veta. Någon här skrev att Carl Philip med familj var självförsörjande, och Madeleine har väl ett par åtaganden framöver som kungen betalar, men i övrigt? Hur vet man det? Snart kommer kungen att begära höjt apanage pga nya barnbarn, nya dop o s v. Varför i all världen kan vi aldrig få reda på vart pengarna går till?

  1. caterine!
   Ja det är verkligen skandalöst att undanhålla svenska folket en fullgod redovisning av våra skattemedel. Ytterst är detta givetvis våra riksdagsledamöters ansvar, eftersom de av oförklarlig anledning inte ställer högre krav MEN detta hindrar ju inte kungen och Hovet att frivilligt bidra med ytterligare transparens.
   Vad är det man vill dölja?

 5. Det är inte kungen som är kung i sitt eget hus. Tror ni fortfarande på det där? Det är kungabarnen. De får göra som de vill. De kommer aldrig att sluta föda nya barn. Lyssna också på intervjuprogrammet “Hennes vänliga höghet” som sändes till Viktorias 40 årsdag, där Claes Elfsberg intervjuar henne. Där får ni ytterligare ledtrådar till att ribban är ganska så hög på slottet. Det har redan gått inflation i HKH-titlar. Sofia och Daniel t ex är inte mer kungliga än vad vi övriga är.

 6. Självklart erhåller både PrinsParet och Prinsessan Madeleine ersättning
  från Apanaget.
  Hur Kungen fördelar apanaget är ingen som vet.
  PrinsParet är inte mer självförsörjande en sina systrar.
  Med tanke på att Kungafamiljens medlemmars förmögenheter växer
  varje år tror jag inte att man tar ut några större avkastningar.
  CVM

 7. annica helsingfors kl 16.04,
  Över tid har jag förstått att Carl Philip får betala sitt liv och boende med egna medel. Renoveringen av Villa Solbacken var mycket kostsam. Han har en stor förmögenhet men han har också designinkomster via sitt samarbete med O Kyhlberg. Jag tror dessutom att familjen lever ganska sparsamt. Det tillfälliga boendet på Drottningholm bjöd väl Kungaparet på.

  1. Då de presenterade huset VS i dess nya skick meddelades att hovet hållit i renoveringsprojektet s a m t att huset hade utrymmen f att kunna jobba hemifrån och ha representation i sin TJÄNSTEBOSTAD LIKT ÖVRIGA I KHUSET MEDGES FRI SÅDAN som SJÄLVKLAR Löneförmån… då SFV EJ ÄGER DETTA HUS låter staten ist hyra det på dess egen bekostnad därför behövde CP ej betala all renovering själv heller då övr hkhböstäder fixats till innan resp inflytt – tillika finns utrymmen f nanny säpo o annan bistående personal…

  2. Emma

   Återigen stort Tack för din saklighet & kunskap!
   Var får Marguerithe sådana påståenden som att :”Över tid har jag förstått att Carl Philip får betala sitt liv och boende med egna medel” familjen i London
   Personligen har jag aldrig hört eller “förstått” något liknande! Snarare har Hovet uttalat sig om att Chris försörjer familjen i London! De övriga i Sverige lever på samma villkor, dvs har allt som förmåner.

 8. På hovets hemsida finns en verksamhetsberättelse att läsa med full ekonomisk redovisning
  av apanaget.
  vi har ingen rätt kräva att de redovisar sin privata ekonomi.Mesta delen av apanaget
  går till löner,representation, resor , driftskostnader m.m.
  Alla kungabarnen har egna pengar,värdepapper,ärvda pengar osv.
  Nog räcker uppdragen 2016 hade kungahuset förfrågan om ca 2000 uppdrag varav ca 900 utfördes till detta tillkommer de återkommande som nobel,statsbesök,audienser,internt arbete.

  1. Självklart ingår nobelfestligheterna (tre “uppdrag” var) statsbesök mm i de 900 sk uppdragen! 900 uppdelat på så många blir inte mycket var. Och de flesta tar bara ett par timmar i anspråk då det mesta tilldrar sig i Sthlm. Försök inte försköna fakta! Konstigt att det inte kommer in fler än 2000 då det påstås här att de är sååå populära och gör sååå mycket nytta!

 9. Margurithe
  Ni tror väl inte att Prinsen har betalat renoveringen av Villa Solbacken själv???
  Kungen är noga med att “gåvorna” ska fördelas rättvist.
  CVM

  1. Claes,
   Jag ser inte så stor skillnad på pengar inom en familj. Behöver barnen tillskott skjuter Kungen till av privata medel. Alla “oroliga skattebetalare” kan väl sluta bekymra sig. Det vore skönt att se.

  2. Villa Solbacken är en privatbostad.Som Carl Philip ärvde av prins Bertil.
   Enl. hovet så bekostar Carl Philip renovering med sina egna pengar.
   Precis som sommarhuset i Trosa.Han fick ett arv av en privatperson.
   Arvet var en bostad på Lidingö som såldes,konst,kontanter och huset i Trosa,
   Kunga barnen fick ärva både Bertil och Lilian.
   Kungabarnen har egna pengar. prinsen kan ju få ett bostadslån som alla andra.

 10. Mona
  Överdriv inte alltid, KungaParet gör mycket men allt är relativt!
  Driftkostnader betalas av Statens fastighetsverk.
  Löner javisst men alla är inte anställda av Kungen viktigt att skilja på dom
  olika “Staterna” och dom olika ersättningarna som Hovstaterna erhåller!
  Verksamhetsberättelse är väldigt otydlig och svårbegriplig!
  Resorna sköts av Hovstallet och även Säpo som har huvudansvaret för KungaParets resor.
  CVM

  1. Klipp ur verksamhetsberättelsen.
   Kungl. Hovstaterna har två huvuduppgifter. Den första är
   att stödja H.M. Konungen och Hans Familj i att fullgöra
   Statschefens officiella uppgifter. Den andra är att bevara,
   vårda och visa det kungliga kulturarvet.slut citat
   Statens fastighetsverk sköter om själva byggnaderna.
   Hovstallet betalas av anslaget.Hovet har ca 200 anställda plus extraanställda
   vid behov.

 11. Mona!
  Vi har som svenska medborgare och skattebetalare rätt att kräva precis vad vi vill.
  Vad beträffar apanaget önskar många av oss veta hur stor del av detta som går till privata utgifter och hur stor del som går till offentliga utgifter uppdelat per medlem i kungahuset. Så sluta nu att svamla om redovisning av deras privatekonomi, eftersom någon sådan önskan överhuvudtaget INTE existerar!

  1. Stefan du få skriva till riksdagen och begära en redovisning som är mer lättläst
   och uppdelad.
   Reglerna för hur statliga verk och myndigheter ska redovisa fastställs av riksdagen

  2. Mona!
   Ta nu emot ett gott råd: Ge dig inte, med den attityden, in i diskussioner beträffande ämnesområden som andra behärskar betydligt bättre.
   Efter många, många år i svenskt näringsliv har jag lärt mig att läsa och analysera en resultat- och balansräkning i sömnen! Och gjort många goda affärer vill jag lova dig.

 12. När det gäller VillaSolbacken.Huset är K-märkt då kan man få EU bidrag för en sådan renovering.Det var radon o asbetsrenovering som var tvunget att göras.
  annicah-fors 28 aug.2017 kl:16:04 CP självförsörjande?inte på design.Vad vet du om det? Han har av sin design saker ute i 3000 affärer världen runt.Hans o Kyhlbergs bolag går bra.Ta reda på innan du skriver.

  1. Kerstin,
   Bra att du tar upp det K-märkta huset. Carl Ph har naturligtvis också inkomster från sin design.

 13. CVM! Pappa betalar säger man i de finlandssvenska kretsar. Jag läste några veckor sen, att kungabarnen har inte tagit ut avkastningar från sina bolag.

 14. Stefan hovet redovisar i en verksamhetsberättelse sin ekonomi helt enligt
  de regler riksdagen fastställt.Revisor granskar och riksdagen godkänner.
  Varför ska du i detalj veta hur de använder sina privata pengar?
  Större delen av apanaget går till löner m.m.

  1. Mona!
   Nu vet jag inte om du bara spelar dum, eller om du allvarligt talat inte förstår vad jag menar trots långa diskussioner och förklaringar om detta i andra trådar.
   Jag och många med mig önskar veta hur mycket av apanaget som spenderas för privata utgifter och hur mycket av apanaget som spenderas för offentliga utgifter. Vidare detaljer och uppdelning av det som spenderas privat är det ingen som önskar. En klumpsumma per person i kungahuset! Förstår du nu?

 15. Tack Kerstin Bergström för den informationen om K märkta hus och EU bidrag
  skönt för Prinsen att han slapp betala renoveringen av Villa Solbacken om jag
  läser rätt mellan raderna!
  TACK FÖR ATT NI SKREV SANNINGEN!!!!!!!!!!!!
  CVM

 16. Oj oj vilket tjat om apanage! Enbart kungen som får fastställt apanage som ska bekosta löner till hovets anställda(inkl sociala avgifter), underhåll av slott osv. Sen när någon i kungafamiljen(gäller även kungens systrar) så får de ersättning. Ni som klagar: Chris O`Neil försörjer sin familj med allt vad det innebär. Familjen O`Neil har i dagsläget två egna bostäder: London och Hovstallet!
  Prinsparet äger 4 bostäder!
  Kronprinsparet: Nyttjanderätt till Haga samt äger 2 bostäder!

 17. Margurithe
  Jag kan inte skriva allt men är man Kung är röda mattan alltid utrullad……………………….med sina fördelar men även nackdelar som tex
  friheten.
  CVM

 18. citat från verksamhetsberättelsen.De av staten anvisade medlen för Kungl. Hovstaterna skall disponeras och redovisas enligt särskild överenskommelse
  med regeringen. Anslaget får användas för att täcka utgifter
  för statschefens officiella funktioner inklusive utgifter
  för Kungafamiljen samt för Hovstatens och Slottsstatens
  förvaltningsutgifter. Verksamheten inom Hovstaten och
  Slottsstaten är ömsesidigt beroende av varandra och bör
  ses som en sammanhållen helhet.

  1. Herregud så tröttsamt! Läs själv den ekonomiska verksamheten CVM, och sluta tjata med Mona. Ibland känns det som om vissa herrar??? här ännu är i sandlådeåldern.

 19. ellinor blomqvist
  London huset ägs av Christopher O’neills mamma.
  Hovstallets lägenhet “ägs” av Prinsessan Madeleines pappa Kungen!
  det hela blir patetiskt och löjligt när ni påstår att Kungens barn försöjer sig
  själva!
  Kungafamiljen har röda mattan utrullad inkl alla förmåner!
  Tillhör man KungaFamiljen är detta normalt men snälla sluta påstå att
  dom skulle vara självförsörjande för det är dom inte!
  Var glada att ni har Monarkin fortfarande eftersom den raseras sakta med
  säkert av undersåtarna
  C

  1. Claes,
   Eva O´Neill och Kungen får hjälpas åt med Londonfamiljen. Vad händer när de flyttar till Sverige? Det du säger att undersåtarna raserar monarkin är trist men sant. När ska man höja tanken?

  2. svar t.CVM.29 aug.2017 kl.10:09.Ledsen måste rätta dig lite.De bor i samma område som E.O´Niel.Vet ej om hon har sitt hus kvar för det var t.salu för 100milj.Expressen extra hade en bild o karta på området.E.O´Neil bor snett bakom dem på gatan efter deras.Varför det går åt så mycket pengar?Ja, du.De hyr huset o man tänker på lgh i NY som kostde 102.000 i mån i hyra så kostar det här huset mycket mer vågar ej gissa.

 20. Annica Helsingfors 14:15
  Så bra kommentar att jag tillåter mig citera och instämma:

  “Också de svenskar som inte tidigare haft något emot kungahuset börjar fråga sig varför folket ska bekosta tre familjer, vars medlemmar helt uppenbart inte har tillräckligt att göra (representera).”

 21. Annica Helsingfors 14:15
  Så bra kommentar att jag tillåter mig citera och instämma:

  “Också de svenskar som inte tidigare haft något emot kungahuset börjar fråga sig varför folket ska bekosta tre familjer, vars medlemmar helt uppenbart inte har tillräckligt att göra (representera).”

  Önskar också att apanaget skulle redovisas.
  Och “privata”kungliga förmögenheter – vilket ursprung har de?

 22. ellinor blomqvist

  Vilka bostäder äger prinsparet och kronprinsessparet?

  Undrar också om du anser att dom för “egna pengar” inhandlar t.ex mat, tvättmedel, toapapper osv osv som behövs i ett hem.

  1. Claes,
   Jag uppfattar att man lever ett mycket extravagant liv och tror inte att Madeleines make skulle kunna hålla den standarden på egen hand. Att Madeleine tar ur sin egen förmögenhet ser jag inte som så troligt.

 23. Cvm du säger så arroganta saker om mig.Gå tillbaka och läs ,det jag skrev i mina
  kommentarer var klipp från hovets verksamhetsberättelse.
  Jag har inte skrivit det själv.
  Stefan vad jag menar är du med dina enorma kunskaper kanske ska tipsa
  regeringen och hovet om en redovisning som redovisar det du anser att redovisning ska innehålla.

 24. Margurithe
  Jag förstår var skon klämmer men tro nu inte att PrinsParet sitter hemma
  och virkar tröjor till barnen i SydAfrica deras liv är mer en extravagant
  med resor och resturangbesök ganska ofta!
  Att London är mycket dyrare en Stockholm det vet dom flesta!
  CVM

 25. Mona
  Jag är absolut inte arrogant men jag är väldigt direkt eftersom jag gillar
  “raka puckar” och inget svammel.
  “Stygge” Claes

 26. Det var ett väldigt “tugg” och omtugg om apanaget! Fakta och åsikter om förändring. Personligen tror jag att det finns en intern grundbudget för apanaget. När den spricker tror jag man flyttar och fyller på de olika delar som saknar medel. När även det inte räcker måste kungen skjuta till medel och det försöker man undvika i det längsta.
  Tror man inte rör privata förmögenheter a överhuvudtaget!

 27. Jag skulle gladeligen betala till apanaget om jag visste att kungligheterna gjorde något vettigt för Sverige. Jag tycker inte att sitta och lyssna på tal, delta i möten och sammanträden, vara domare i matlagningstävlingar, ryttartävlingar och dylikt är jobb. Gå ut bland vanligt folk, se hur det är i Sverige i dag, möt folkets oro, sjukvårdskris, det finns hur mycket vettigt för alla medlemmarna att göra bara de tog sig för. Hur kan de vara nöjda med sina insatser undrar jag.

 28. Regina Lindholm
  Sandlådeåldern är jag kvar i eftersom mitt hus i StTropez ger både vin
  och grönsaker som ska skördas och skötas!
  CVM

 29. CVM

  Stort Tack för sunt förnuft!

  Ska man tro sign. Margurithe, får man uppfattningen att Kungen försörjer “Londonfamiljen” (& att Chris jobb endast är en ursäkt för att slippa representation) medan Han(Kungen) endast “skjuter till” lite extra till de båda andra (mycket sparsamma) familjerna, i nödfall.

 30. Hå, hå, ja, ja… här går jag och inte bara närvarar på mitt jobb varje dag, utan utför även arbete åtta timmar per pass. Skiftarbete, dag o natt. Inga nannies hemma, ingen stab, ingen avlastning what so ever. Inga exotiska semestrar, ingen time out. Ingen stylist. Jobba, jobba. Tre veckors sammanhängande ledighet på sommaren. Får önska, men arbetsgivaren bestämmer när. En vecka att spara. Harvar på. Föga imponerad av de kungligas “Närvaro” här och där. Mer imponerad av alla som jobbar o sliter dag ut o dag in för att hålla hela samhället i gång.

 31. En kommentartråd om vad kungahuset kostar och vart apanaget går uppstår titt som tätt beroende på att ingen tydligen får klarhet i det hela. För en utomstående är det konstigt att världens mesta transparenta land inte kan redovisa för vart statschefens lön går!
  Mona har rätt att det ju är riksdagsledamöterna + regeringen som ska begära fullständig öppenhet. Men då måste ni väljare kräva det!
  Och förvirringen blir större ju fler familjer som ska ta del av kakan.

  F.Ö. Tack IngridR! 🙂

 32. Är de inte dags att denna människa och gör nånting för Sverige, hon choppar o fikar på dom snobbigaste kaafeer.De är vi medelmåttiga svenkar som betalar allt lyx hon förser sig med. Om barn är jättehögt, men man kan ju ta sig en funderare om dom prickar in för att slippa sina som SKA vara o representera Sverige.Nu får ni börja nysta upp o ta detta på allvar.Laila.

 33. Laila
  Precis som dom övriga i KungaFamiljen shoppar och “fikar” om det är snobbiga
  ställen får stå för dig!
  All Lyx HELA Kungafamiljen inkl ingifta betalar Svenskarna för!!!!
  Trevlig Dag Laila
  PS.Välkommen Till SvDams forum.Ds
  CVM

  1. Våra riksdagsledamöter stiftar lagar kära Eva. Det är så det fungerar i en demokrati.
   Vad är det kungafamiljen gör som du anser vara viktigare än detta?

 34. -Vart och till vilka och hur ofta/när ges apanage till familjen.
  -Hur försörjer “kungabarnen” sig.
  -HUR och på vad tjänar Chris sin utkomst. (svågern?)
  -Vari ligger Prins C-Ph utkomst,(Sofia lever med prinsen och han som förmögen make/far står för deras leverne)
  -HUR o för vad får Madeleine ekonomi till sitt leverne. Maken eller CHF:s ytterst få uppdrag.
  -Kronprinsessparet lever helt på apanage.

  OM inte kungen öppnar upp om fördelning av pengar får han räkna med att “ta skott”.

 35. Mini
  Ditt nya försök att “smutskasta” Paret O’Neill håller
  inte denna gång heller.
  Prinsessan Madeleine och hennes Brors förmögenheter
  är ungefär lika stora!
  5% avkastning är dagsläget hos dom flesta banker
  med låsta “pengar”
  Att Mr O’Neill har pengar att försörja sin familj har
  expressen inte redovisat om eftersom det inte säljer
  lösnummer medans ordet “konkurs” säljer mer.
  Jag kan garantera dig Mini att Paret O’Neill klarar sig
  bäst av den yngre generationen i familjen Bernadotte.
  CVM

  1. CVM.

   Tack Claes för att du finns! Tyvärr har Mini glömt att Fam.O’Neill sedan gammalt, är en ekonomiskt oberoende släkt. Fadern Paul:välbärgad finans man, farfar:Läkare osv. Denna familj klarar sig bäst exakt som du skriver. Tack!

  2. CVM

   Stort tack för mycket tydlig & sanningsenlig kommentar!

   Helene

   Stort tack, Du också, för bra extra uppgifter!

 36. CVM

  Tror du missar lite!

  Jag “smutskastar” INTE O’Neill!

  Jag frågar ju även (läs) vari prins C-Ph:s utkomst ligger!!!
  Du kan bara inte alltid finna fel i allt jag skriver! DU måste LÄSA!
  Vilken av “kungabarnens” familj klara sig bäst (din ord) spelar ingen roll för mig, MEN du drar naturligtvis allt jag skriver till skräp!

  DU är inte allvetande.Vi är många här som kommenterar som vet, kanske mer än du anar!
  Dit jag ville komma (innan ditt “påhopp”) är att kungen MÅSTE öppna upp om ekonomin!

 37. Mini
  KUNGEN HAR ÖPPNAT UPP OM EKONOMIN!!!!!!!!!
  LÄS Verksamhetsberättelsen självklart ingår inte hur mycket som
  spenderas på skaldjur från Lisa Elmqvist eller Drottningens conto hos
  “Pojkarna” hos Axén!!!!!!!!
  Jag är definitivt ingen allvetare men är det något jag gör såååå tar jag reda
  på rätt information och skriver inte osanningar om någon detta gäller även
  Sofia Hellqvist!!!!!!!
  CVM

 38. Helene
  Jag gillar inte när man mellan raderna kan tyda att någon eller några skulle
  vara för mer eller mindre!
  Eftersom jag vet och har “kött på benen” när det gäller Fam O’neill vågar
  jag gör starka påståenden!!!!
  Jag vet att jag är “direkt” men det värsta jag vet är fjäsk och människor som
  vänder kappan efter vinden!
  Mr O’neill är inte skriven i Sverige och kan därför göra precis som han vill
  med sin förmögenhet och en sak är jag säker på att mat på bordet fixar han
  galant utan hjälp!
  CVM

 39. Stefan riksdagens öppnande består av kyrkobesök,mötets öppnande,mingel efteråt,konsert på kvällen.Detta tar mer än en timme.

 40. mini
  Ännu en gång kan jag läsa mellan raderna att ni tror att “min vän” Stefan
  skulle vara CVM men såå är inte fallet Mini.
  Avundsjukan luktar ända ner till Troppan även om jag har grillat Havsaborre
  idag.
  Bättre chans nästa gång Mini
  Trevlig Eftermiddag och glöm inte skåla för den nya Kungliga flickan som
  kommit till Världen idag!
  CVM

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar