Annons


Annons

Guld och gröna skogar för Guldknappsvinnaren


Guldknappen

En mycket glad Guldknappenvinnare!

En mycket glad Guldknappenvinnare!

Guldknappen har gått av stapeln, även i år på Cirkus på kungliga Djurgården. Modeeliten samlades uppklädda och fina för att sippa cocktails, mingla, njuta av den fina visningen och se vem som blev årets bästa designer. Juryns val föll på duktiga Carin Wester som, lycklig som få, tog emot såväl själva Guldknappen som fina blommor och många, många grattiskramar av alla kollegor.

Annons

Av: Maria Roswall
Foto Cecilia Österberg, Stella Pictures

[smooth=id: 75; width:430; height:800; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]


(0)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

4 kommentarer till “Guld och gröna skogar för Guldknappsvinnaren”

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar