Annons


Annons

Kronprinsessan Victoria firades av Daniel och folket


Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling på borggården.

Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling på borggården.

Blommor, hurra-rop och gratulationer. Kronprinsessan Victorias namnsdag blev en riktig fest. Det bästa av allt? Att Daniel var med!

Strax efter klockan 12 på förmiddagen kom kronprinsessan Victoria gående från kungliga slottet, ut på borggården. Med en vacker rosalila volangkappa, höga klackar och en enkel hästsvans såg hon strålande ut. Flera hundra människor hade samlats utanför slottet för att fira kronprinsessans namnsdag och Victoria vinkade glatt till dem alla.

Annons
Gilla Svensk Damtidning på Facebook
Drottning Silvia och Daniel Westling.

Drottning Silvia och Daniel Westling.

Tätt bakom henne gick mamma drottning Silvia och Daniel Westling, båda klädda i matchande brunt. Livgardet och arméns musikkår spelade kronprinsessan Victorias festmarsch och publiken hurrade. Därefter vankades det blomsterutdelning.
Kronprinsessan Victoria tog sin Daniel i handen och tillsammans kryssade de fram längs åskådarraden och tog emot gratulationer, hälsningar och blommor. Särskilt glad blev Victoria över att träffa de många dagisbarn som samlats för att äntligen få se en livs levande sessa. De uppvaktade med teckningar och små grattis.
– Tack så mycket, åh vilken fin, skrattade Victoria och tog barnen i hand.
Daniel höll sig lite i bakgrunden.
– Jag står här jag, deklarerade han och log mot Victoria.
Hand i hand gick de sedan in i slottet för att, tillsammans med drottning Silvia, fortsätta namnsdagsfirandet med tårta.

Av Johanna Lejon
Foto: Stella

(0)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

26 kommentarer till “Kronprinsessan Victoria firades av Daniel och folket”

 1. HÄRLIGT att se vår vackra kronprinsessa stråla så, kärleken har verkligen gjort kronprinsessan till en ännu vackrare människa, underbart!

 2. SÅ underbar bild av Daniel och Viktoria och en sådan strålande kronprinsessa hon är. Den bruna rocken och den rosalila kappan matchar varann och därtill blombuketten som pricken över i. Grattis!

 3. Säger också grattis till prinsessan. Fin bild på de båda, kul och se dem ihop. Men när kommer de ut tillsammans på en Sverigeresa?

 4. kan ni inte plocka fram ett bildspel från tidiagare namnsdagar?
  ett från varje år man har gjort detta

 5. Verkligen trevligt att se ett så vackert par, glädjen strålar om dom båda.
  Ett stort Grattis till Viktoria på namnsdagen.
  Lycka till framöver

  Solbritt

 6. Så nydelige de er! Og som de stråler!! Ønsker dem alt godt videre!

  Jeg kunne også tenke meg et bildespill over alle slike navnedager Kronprinsessen har hatt gjennom årene.

 7. Underbart att se två unga människor som älskar varandra. Hoppas att deras kommande arbetsbörda som underbara representanter för Sverige inte skall ta så mycket energi från dem att de inte har tid att njuta av varandra och de barn som förhoppningsvis kommer. Länge leve kärleken! Strunta i alla avundsjuka svenskar! Titta på det danska kungahuset, som älskar sitt kungahus och är stolta över dess medlemmar!

  Av hela mitt hjärta önskar jag kronprinsessan Viktoria och hennes stora kärlek Daniel all lycka för framtiden!

 8. GRATTIS Viktoria på din namnsdag! Vilket fantastiskt fint par ni är tillsammans. Er kärlek fullständigt strålar. Önskar er all lycka och hoppas ni får många fina år tillsammans.

 9. jag tycker det är lite kul att dom kritiska har tystnat- oj vad jobbigt det måste vara att kärleken segrade för vissa- Grattis ni har visat att kärlek är så mycket ljuvligare än hat och avundsamhet. Jag tror ni blir en stor förebild framöver

 10. Stort grattis
  Det är härligt att se er båda tillsammans – jag uppskattar vårt kungahus, ni gör en mycket fin insats för Sverige. Vår kronprinsessa har verkligen gjort ett fint val av följeslagare genom livet, vår kronprinsessa är så naturlig och rar och det jag uppskattar särskilt mycket är hennes engagemang för handikappade barn och ungdomar – hoppas kronprinsessan och hennes Daniel tar sig tid att närvara på olympiska spelen för handikappade – jag tycker dessa ungdomar gör en större insats än fullt friska idrottare.
  Mycket lycka till er båda.

 11. Det hade varit trevligt om Hela Familjen varit samlad.
  Nu var det bara Mamma och Daniel som firade henne tilsammans med folket.

  Danska kungahuset ställer alltid upp för varandra och håller ihop.

 12. Victorias kärlek för Daniel är det väl inte någon som tvivlat på… Snarare är det andra faktorer som har höjt de kritiska rösterna. Och jo, visst kan Victoria vara underbart glad och hjärtlig – då när hon får som hon vill…

  Nu får vi bara hoppas att allt utfaller väl.

 13. Underbart par de två. Känns skönt när ni skriver att de är unga, jag är i 30 år s åldern och har åldersnojja redan.

 14. Instämmer med Lise-Lott L.Det unga paret verkligen strålar av lycka. Kul att se när Victoria tar tag i Daniel och hennes härliga min. Daniel har enl min mening helt prickat rätt hur han ska uppföra sig, okonstlat men ändå värdigt. Mamma och pappa Westling har absolut varit närvarande föräldrar, annars hade den blivande prinsen inte kunnat komma in i sin nya roll så smidigt. Mamma Eva är absolut värd att få det första frimärket från sin son på honom själv .

 15. håller med…daniels föräldrar väljer en låg profil men men naturligtvis är dom jättebetydelsefulla för sin son och den tjej han valt…och jag tror att dom kan ge henne jättemycket…… av sånt som hon har längtat efter…….

 16. Ja Herta.
  Dom är hennes enda chans i livet att få lite inblick i hur vanliga människor lever. Och kanske hennes enda chans att få en fristad någonstans utan stress och fotografer och pöbeln runt hörnet.
  Tror att hon kan få ett litet välbehövligt andningshål hemma hos svärföräldrarna.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar