Annons


Annons

Nya “mamma”-bilder! Victoria strålade på Junior Water Prize


Kronprinsessan Victoria grattade vinnaren till Junior Water Prize, Alison Bick, och strålade som en sol. Den härligt gröna klänningen gjorde kronprinsessan rättvisa och vår kungliga modebloggare Johanna Lejon har koll på varifrån både kläder och smycken kommer…

Annons

Läs mer på Johannas kungliga modeblogg››

Läs även:

Kronprinsessparet blir beskyddare för WaterAid››

Så här ser Victorias höst ut››

Prins Daniel invigde Rinkebyakademin››

Gilla Svensk Damtidning på Facebook

Här kan ni läsa alla våra artiklar om kronprinsessan och prins Daniel››

Kungaparet — det är underbara nyheter››

Kronprinsessan Victoria: Håll tummarna för att allt går bra››

(8)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

56 kommentarer till “Nya “mamma”-bilder! Victoria strålade på Junior Water Prize”

 1. Hvor ser hun dejlig og forståeligt strålende lykkelig ud – og måske føder hun om præcis 6 måneder, på 3-årsdagen for den officielle forlovelse! 😉
  Men det er stadigvæk ikke rigtig til at se “det”, hvis man ikke lige ved det, men det gør vi jo heldigvis!

 2. Litet trist att hon kör med mammaklänningar redan, vill hon inte visa den lilla bulan? Snälla Victoria – visa stolt upp din lilla bula, den är säkert underbart söt! 😉

 3. Söta,söta Kronprinsessan.Jag tänker, -” Som hon har längtat efter att få vara gravid,att bli Mamma” Och då vill man visa hela världen sin stora stora lycka och glädje.Faktiskt vet vi ju ingenting om hur långt Kronprinsessan är i sin graviditet.Att bära kläder som känns bekväma, samt att det faktiskt oxå är mode med sk tunikor/mindre tighta kläder, är säkert en kombo som sammanfaller i Kronprinsessans graviditet.Jag gläds enormt med att det fullkomligt strålar om denna underbara(Ja,jag har hälsta på Kronprinsessan,och således en egen och personlig)uppfattning om varför jag anser att hon är underbar) söta ,kloka,vackra kvinna.Alla vi som varit gravida,vet att det är dagar då man mår bättre än andra,och att formtoppen inte alltid “pikar” kopplat till hormoner,trötthet,glåmighet,illamående.Såååå, rosa vår Kronprinsessa istf att risa henne.Nu är det xtraviktigt när hon är i en känslig del av sitt liv,att få stöd och känna glädje.

  För inte så många månader sedan,var det stackars Kronprinsessan Mary som “jagades” i sin graviditet, om att hon inte såg ut att vara gravid ,hade fel kläder, stod och gick fel etc etc.Jag säger bara, att Ni orkar vara så negativa.Troligen mår de som bara ser det negativa inte bra själva.

  Än en gång!
  Kära Kronprinsessepar, såååå glad jag är för Er lycka.Alla tummarna hålles.Hårt hårt !!

 4. Men, Victoria är ju inte “Mamma” ännu, hon är gravid !
  Vad ska ni skriva då hon har fött, SvD, spar de stora orden.
  Tror hon känner sig bara stressad,

 5. #7
  Tack för länken, intressant.

  Hoppas att kronprinsessan Victoria använder figurnära kläder ett bra tag till. Hon har så fin figur att det är synd att dölja den i vida klänningar redan. Samtidigt förstår jag att hon vill visa hela världen att hon verkligen är gravid, men varför envisas hon med att ha håret så hårt åtstramat framifrån, drag fram lockarna.

 6. En sak är alldeles klar är att hon är minst i fjärde månaden. Man går aldrig ut med att man är gravid tidigare eftersom missfallsrisken är stor. Ej heller mammaklänningar så tidigt. Jag har trott att hon har varit gravid en längre tid när man har sett hennes rundare ansikte. Troligen i mitten av januari är min gissning.

 7. Alltsa det har ar ju verkligen som kejsarens nya klader… Alla skriver att hon ar sa himla vacker. Kom igen, kolla pa de har tva bilderna, hon ar da rakt inte sarskilt vacker…

 8. Det var inte min mening att vara negativ mot Victoria. Hon är underbar precis som du skriver Anna-Maria. Just nu strålar det av lycka om henne och jag tror som du att hon har längtat efter detta och jag önskar henne verkligen allt gott Jag tycker ändå att det vore kul att se henne i nåt litet mer kroppsnära eftersom hon har en snygg figur i grunden och lilla bulan vore söt att se. Tids nog krävs det mammklänningar.

 9. – Catharina. Skulle just säga det!

  Hoppas att det inte är detta vi kommer att få se kronprinsessan i de närmaste 7 månaderna. Alla offentliga framträdanden sen avslöjandet har hon ju burit olika versioner av samma klänning (mer eller mindre). Lite trist, särskilt som man antagligen knappt kan se att hon är gravid ännu. Nej, Victoria, vänta med mammaklänningarna tills du behöver dem. Du kommer nog tröttna snabbt annars…

 10. Det er noget helt specielt at vente sit første barn og ingen kan være i tvivl om, at Victoria glæder sig helt vildt meget til at blive mor…… og de der “mamma-vente-kjoler”, ja dem må hun kunne bruge hele høsten/efteråret. 🙂

 11. Det svenska kungahuset blir bara pinsammare och pinsammare.
  Vad kan orsaken vara till att ALLTID ljuga,närmast som ett självändamål.Att hovet går ut med C-P och Sofias ickeproblem och lurar i press och medborgarna att Victoria är i andra månaden,vad ruskigt att dom räknar med att svenska folket är lite korkade.Barnet kommer i Januari/februari,inte tal om annat.

 12. Elisabeth. Är du Victorias barnmorska eller gynekolog?? Dom har sagt mars nästa år, kan vara i början på mars. Hon måste väl få ha sin graviditet lite i fred i alla fall. Hela svenska folket ska väl ändå inte vara med på BB när hon föder?? Vad är det som är pinsamt i detta?

 13. Kronprinsessparet har delat med sig till oss alla att de väntar barn. Det räcker tycker jag. Alla kvinnor vill inte dela sin mer påtagliga ‘fysiska’ och därmed mer ‘intima’ graviditet med alla.!

  Minns att man kritiserade Victoria Beckham när hon var gravid med barn 2 och då hade mammaklänningar, och de menade att hon skämdes??!! för sin graviditet och figur, till skillnad mot första barnet då hon visat upp magen. Kanske hon den andra gången ville ‘behålla’ den fysiska graviditeten för sig själv lite mer. Ingen av oss vet, det var hennes graviditet och då bestämmer hon vilka kläder hon vill bära!

  Har aldrig förstått de personer som exv. tycker de har rätt att röra vid gravidas magar – som om det vore någon allmän egendom! Vissa bär ju tube-tops och visar hela magen, men får väl kritik för det också – inte lätt att tillfredsställa alla! Låt gravida kvinnor klä sig som de vill!

 14. Det svenska kungahuset blir bara pinsammare och pinsammare […] och lurar i press och medborgarna att Victoria är i andra månaden,

  Så gjorde man också i Spanien, Nederländerna, Danmark och Belgien 😉

 15. Nå kan det jo være slik at Victoria ikke ønsker å vise fram sin babymage ennå. tidsnok kommer den dagen da hun ikke kan skjule den lenger. Fram til da vil hun at den skal være privat.
  Husker fra mine egne graviditeter at det ikke var spesielt gøy å måtte vise fram magen hele tiden. Det er faktisk ganske privat.

 16. Snälla svensk damtidning varför väljer ni alltid dåliga bilder på Victoria? Det måste finnas bilder där hennes ansiktsdrag kommer mer till sin rätt. På dessa och många andra bilder tidningen väljer att publicera ser hon faktisk ful ut.

 17. Såg en bildserie i Billed B. av Marys kläder då hon varit gravid.

  Fastän experter här skriver att Mary har varken smak för färg eller stil, sågat totalt hennes klädsel senast igår, vågar jag säga, Victorias mammadresser tar priset, då det gäller jumboplatsen.

  Skall Victoria se ut på det här sättet flere månader?

  En potatissäck, utan något “piff” som t,ex en krage eller halssmycke, men på växten.
  Längden avslöjar dessutom benens skavanker . Endast en av prinsessorna, Marie, har snygga ben. Inga flaskformade, en aning krumma ben där.

  Färgen är gräslig, Marys trädgårdstrench betydligt renare grön färg.

  Snälla Victoria, titta på Marys mammakläder, inte för avslöjande men eleganta.

  Säg åt stylisten att du vägrar klä dig som tanterna på landet, förr i världen, då de skämdes för att de igen blev gravida. Alla kläder syddes hemma på en tramp Singer.

 18. Jag kan då rakt inte se att hon nu skulle stråla mer än tidigare – alltid har hon väl skrattat med hela ansiktet och kropp?? Smilet det samma, mammaklänningar som döljer eventuell kroppsändring, inget nytt mao… tycker faktiskt ingen att detta besked kom överraskande – jag menar inga “riktiga” graviditetsrykten hade hunnit ta fart…?? Rund i ansiktet har hon varit sedan vinter och tror därför precis som någon sade att graviditeten är mycket längre gången än andra månaden…

 19. I tredje månaden är fostret 6 cm så det behövs ju ett tält..
  Varför håller alla på och diskuterar detta egentligen. Den danska prinsessan är ju i 4:e månaden så då kan vi jämföra när hon börjar med tältkläder……….. Kul, kul………

 20. Varför ska alltid kvinnor ondgöra sig över andra kvinnor. Det är anledningen till ordspråket ” ju mer självförakt du har, desto mer dömer du andra.

  Tänk på det när ni fäller era förklenande omdömen.

 21. Snälla Sv.Damtidning sluta att i alla sammanhang hänvisa till
  Viktorias graviditet. Hela Sverige och resten av världen vet vid det här laget att hon är gravid!!

 22. Självklart har hon kommit längre än slutet av 2:dra månaden Har skrivit det innan, men då tog inte SVD in kommentaren! Ingen går ut med det så tidigt, med tanke på att saker och ting kan hända före 12 v. Slutet på januari, början av februari tror jag. Annars hade hon inte behövt mammakläder nu. Men alla önskar väl henne lugn och ro i slutet av graviditeten! Därför så säger hovet något annat.

 23. Det är väl så att Victorias viktigaste uppgift här i livet har varit att få barn. När hon då lyckas med denna prestation (hon har ju stora krav på sig själv vet vi sedan tidigare) kanske hon blir mallig och börjar därför föra sig som om hon är längre framskriden i graviditeten (mammaklänningar)än vad hon är. För jag tolkar tvärtom: att hon visar upp sin kropp (finns knappas så mycket mage under). Många förstagångsgravida har en tendens att svanka ryggen “i förskott” och Victoria lider nog av det syndromet.

  Se nu Marie och tidigare Marys tvillingmage och när de började synas och när de började ha vid klänningar.

 24. Jösses vilket tjafs om mammakläder hit och storleken på magen dit.
  Nu har Victoria för “stor” mage för sina 2 månader, eller är kanske 4? Täk om han har vidare klänningar för att de är bekväma och hon gillar dem?

  När Mary väntade tvillingarna hade hon för “liten” mage, och “ville” inte visa upp den.

  Kom igen. Vi har många här varit gravida, och vet att samma kvinna kan vara olika stor med olika barn, och att kläderna är bekväma är a och o då.

 25. Det var den hemskaste klänning jag sett, både till färg och form. Mammakläder kan hon vänta med många månader, om det är som de säger, vill säga. Kungahuset ljuger dock så det skvätter om det, så vi vet ju inget vad som försiggår.

  Förr i tiden kunde de kungliga leva lite som de ville, men idag, när kungens valspråk är “För Sverige i tiden”, borde han förmedla detta till sina “barn” och se till att de inte fortsätter leva som gamla divor.

  Madeleine ser ut att trivas med sina uppdrag i Sverige och gör det fantastiskt, men där platsar absolut inte den nye pojkvännen in. Skulle han lära sig svenska? CP har gått under jorden numera för ingen vill ha med honom att göra så länge han har Sofia med sig. Själv förstår han nog snart att det inte blev som han tänkt sig.

  Man kan ju inte både äta kakan och ha den kvar. Här gäller det att välja. Det får alla göra i Sverige idag. Antigen är ni kungliga och anpassar er eller så får ni leva som alla andra och då är ni inte kungliga längre.

 26. Lad være med at sammenligne Victorias graviditet med fx Mary og Maries!
  Enhver graviditet er jo forskellig og man kan også se forskellig ud fra graviditet til graviditet.

  Det gjorde Mary – og da hun ventede tvilllingerne, gik hun stadigvæk i cowboybukser i 5-6 måned, men hun brugte også ‘mormor-latextrusser’, som kan købes på nettet, for at bevare en pænere facon, dem ‘afslørede’ hendes gennemsigtige tøj, da hun var i Australien.

  Marie ophobede en masse væske i kroppen og så helt anderledes ud i ansigtet sent i graviditeten. Og som jeg husker hendes mammaklæder, så var de i meget mørke farver, som sort og grå med lidt hvidt.

 27. Det är väl ett smart PR trick för hovet att gå ut med Vs graviditet, det tar ju fokus från allt annat de gör. V. lever upp till det genom att ikläda sig i tält och på så vis handlar allt om det. Sverige är i en kolleltiv graviditet och alla jublar, glömda är alla mmisstag.

 28. Fördelen med den sedan två deccenier kortkorta gamla särken
  med båtskärning och i varierande färger är att skräddaren aldrig behöver skära till ett nytt mönster. Ekonomi!

 29. jag gillar faktiskt färgen på klänningen, tycker det är sommarluftig modell dessutom. För övrigt håller jag med #31# Hariett. Finns inga så elaka som kvinnor gentemot andra kvinnor. Skulle vara kul att se er ni måste vara perfekta. En annan grej, hur kommer det sig att ni som är så elaka mot vår kronprinsessa kan vara så imponerade av andra kronprinsessor? Exempelvis hollands kronprinsessa som jag personligen tycker klär sig fruktansvärt illa i förhållande till den kropp hon har. Och att Marys gröna kappa skulle vara en bättre out fit än victorias gröna klänning är för mig obegripligt. Victoria har faktiskt haft denna typ av modell innan graviditeten. Sluta spekulera i hur länge graviditeten pågått nu och gläds istället. Eller kan ni inte det?

 30. Carita #35 og #48

  Hvordan kan du vite det? Er du synsk eller arbeider du ved hoffet?
  Den eksakte datoen vet neppe foreldrene selv enda. Det er først på ultralyden i uke 18 at man kan si noe sikkert om termindato. Den første datoen man får, beregnes ut fra første dag i siste menstruasjon. Det er vanlig å få flyttet terminen både framover og bakover med over en uke.

  Du har tatt feil før. Du påsto hardnakket at det var Victoria selv,og ikke hoffet, som ville kunngjøre graviditeten. Nå vet vi svaret.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar