Annons


Annons

Jubilerande Elizabeth har fått rekordmånga brev


Med anledning av diamantjubileet i Storbritannien har drottning Elizabeth fått rekordmånga gratulationer. Allt från personliga brev till e-post och hälsningar på hovets hemsida, sammanlagt 130 000 stycken.

Annons

Efter förra veckans firande på Themsen i London anlände inte mindre än 45 säckar post till Buckingham palace och regenten. Och fler väntas i veckan. Den senaste tiden har varit hektisk för tjänstemännen som tar emot alla jubileumsbrev. Att Elizabeth som suttit på den brittiska tronen i 60 år är omåttligt populär går inte att ta miste på.

Av Anita Saming

Foto: Faksimil från Brittiska hovet

Läs även

››Drottning Elizabeth i procession på Themsen

››Ny drottning på Madame Tussauds

(2)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

6 kommentarer till “Jubilerande Elizabeth har fått rekordmånga brev”

  1. Drottningen får inte ens se posten innan den är röntgad,öppnad och kollad.Alla kanske inte skickar puttenuttiga kort!

  2. Tror ni att hon skulle öppna brev och dessutom läsa dem?

    Drottning Elizabeth sitter bara och drar i sig 1 del gin med två delar Dubonnet och njuter, via dagens teknik, audio, av folkets hyllningar

    Kansliet svarar och personerna som skickat något, jublar..

  3. Jag skickade ett kort, 1956 gick jag från skolan med min kamrat Yvonne för att se Elisabeth på Stockholms slott. Vi kom försent tillbaka på lunchrasten, men Frk. Strindberg vid Maria Folkskola tyckte att vi sett något Historiskt. Jag tycker Elisabeth är fantastisk!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar