Annons


Annons

Caroline mötte Karl Lagerfeld i Monaco


I måndags lanserade Chanel sin nya juvelkollektion i Monaco – och på plats fanns prinsessan Caroline. Ni ser henne här med designern Karl Lagerfeld.

När Chanel Jewellery Collection lanserades i Monaco

 i måndags så fanns även prinsessan Caroline på plats. Ni ser henne här – på bilden nedan – med designern Karl Lagerfeld i sina klassiska solglasögon och butikschefen Catherine Delestienne, precis utanför den nya affären.

Annons

Läs också Kungliga modebloggen – Caroline i Chanel››

Gilla oss på Facebook här››

Av Agneta Nisbeth
Foto: All Over Press

Läs även:

Prinsessan Caroline glad över förlovningen››

Nu stundar nytt bröllop i Monaco››


(6)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

36 kommentarer till “Caroline mötte Karl Lagerfeld i Monaco”

 1. Caroline är en verkligt vacker kvinna och har stil. Hon ser ut som om hon åldras på ett naturligt vis, vilket gör henne ännu vackrare. Jag blir så trött på att se dessa överklasskvinnor som är helt sönderopererade och inte verkar göra annat än att ägna sig åt sitt utseénde hela dagarna och som mer eller mindre ser ut som monster. Caroline är ett föredöme och mycket vackrare med sin enkla och naturliga stil.

 2. En sådan glädje att se elegans vid publika tillfällen, Prinsessan Caroline och Chanel, vilken oslagbar kombination.

  Likaså Prinsessan Marianne Bernadotte i vackra Chaneldräkter både på Prinsessan Estelles tacksägelsegudstjänst och dop!

 3. Lagerfeld är alltid Lagerfeld och hur han ser ut tycks inte störa Caroline.

  Hon förstår att det inte är hans utseende som gjort henne till en av de mest välkädda. alltså begriper att det inte hjälper hur man ser ut om ens begåvning inom ett område inte räcker till.

 4. Prinsesse Caroline har nu i mere end 10 år været HKH prinsesse af Hannover og bliver nok aldrig skilt fra Ernst August.
  Men det, der egentlig undrer mig, er, at han er HKH ! Han tilhører ingen regerende kongefamilie og der er mange prinser overalt, men få med titlen HKH udenfor kongehusene.
  Fx er prinsesse Benediktes mand kun HH prins Richard.

 5. De är också privat nära vänner sen många år.Caroline går bara från klarhet till klarhet.Skönt att hon inte har Ernst vid sin sida. Han förtjänade inte hennes kärlek.

 6. Vi behöver icke för Carolines prinsesstitels skull köra med dessa litet utslitna fraser om hur fantastiskt välbibehållen hon är ! Det är hon ju inte, låt oss se realiteten i ögonen. Hon har icke heller spottat i glaset, hon har rökt, få bilder tagna av henne på firtid, där hon icke skulle ha en cigarret i handen. faktum är att detta ju syns på henne. Visst hon har alltid fräsha kläder och för det mesta välkammat hår, men hon ser definitivt risig ut i sitt anlete. bara att erkänna. Hon är däremot en lämplig ambassadör för märket Lagerfeldt, fint att hennes ålders kvinnor får häga med, titelt som tack för det. Lämplig redan med tanke på sitt ursprung och för att hon är en kultiverad kvinna.Men farligt fräsh är honn icke numera tyvärr. Se på Silva där har du en vacker och välbibehållen kvinna, vacker hy klara ögon och en lady mera än många kungliga.

 7. Tycker hon ser märkt ut av alkoholen, alkoholister blir inte vackra utan plufsiga och märkta, tyvärr!

 8. Caroline er uden tvivl en god ambassdør for Chanel. Og Karl Lagerfeld er uden tvivl en fantastisk modecreateur.

  Men livet HAR været hårdt ved Caroline og hendes ansigt, og måske har hendes livsstil bidraget. Til gengæld må man rose hende for ikke at være hoppet på vognen med fillers og andet skidt; hun har det ansigt hun har.

  Karl Lagerfeld derimod har en særdeles perfid måde at føre sig frem på, som nok kommer af at leve af light-sodavand og ikke så meget andet…

 9. #16 man kan inte dra alla över en kam.Vem har sagt att caroline
  är alkoholist.Det är maken Ernst August som super
  Även om man inte är alkoholist så påverkar alkohol dig negativt
  även måttliga mängder.

 10. Prinsessan Caroline är en välbehållen kvinna om hon är i 65 – 70 årsåldern, men jag har för mig att hon är yngre och isåfall ser hon väldigt “härjad” ut. Hon borde sluta upp med att välja kortärmat (se myroyals).

 11. #15 Gun Söderholm
  Hur kan du säga att en människa som har haft alla väldens ansikts operationer är en välbibehållen kvinna ? Jag bara undrar.
  Caroline har åldrats, men hon är inte så ung heller. Men hon har åldrats med stil.

 12. Till #15, Gun S:
  Ja, du – så här ser en vacker kvinna på 56 år utan skönhetsoperationer ut. Att tycka att hon är “risig i sitt anlete” tyder på att du kanske har blivit lite förblindad av det rådande Hollywoodidealet där rynkor är bannlysta. Och gällande din kommentar om “vacker hy och klara ögon” – menar du att Caroline har dålig hy? Grumliga ögon? Jag har sett närbilder på henne och ser inte skymten av porer eller finnar – och ögonen är oerhört vackra. Silvias ansikte är f.ö. numera så upplyft, botoxat och konstgjort att man knappt känner igen henne. Men alla har ju olika preferenser gällande skönhet – jag föredrar den naturliga skönheten framför den konstgjorda.

 13. Tina, Caroline var vacker men alkoholen gör ingen vacker på sikt i för stora mängder. Varför ser du inte det? Hon är plufsig och ser ut som en alkoholist, tycker hon sett fräschare ut ett tag men här ser man det tydligt igen.

  Och sen får man faktiskt hjärnskador av att vara alkoholist, men du verkar blunda för sanningen Tina? Man blir långsam i sina rörelser och psyket påverkas. Stackars hennes barn, speciellt den yngsta med två alkoholiserade föräldrar!!

 14. Tänk vilken vacker drottning vi haft om Carl XVI Gustaf skött sina kort med Caroline, men skönhet är inte allt!

 15. #23 Marie
  Kolla gärna på You Tube: SVT – Blandade klipp från Carl XVI Gustafs 50 år kalas (1996) [10/11] så får du se hur Silvia såg ut när hon var i ungefär samma ålder som Caroline är nu.

 16. Svar till 1. Eva, Juli 17, 2012 13:52

  Och hur vet vi att Caroline inte är opererad?

  En skickligt utförd plastikoperation ska inte synas utan bara förbättra utseendet – och det är väl inget fel att vilja se bra ut.
  En majoritet av alla västerländska kvinnor sminkar sig för att förbättra utseendet så jag kan inte inse varför en operation i samma syfte ska anses som “fel”.

  En klumpigt gjord operation däremot förfular utseendet.

 17. Hon har uppfostrat 3 små barn under 6 år när andra maken dog ganske många år innan hon gifte sig med Ernst och han var inte en styrfar år dem värd namnet.Nu har hon en dotter hon ensam uppfostrar plus alla år från 1983 tom förra året där hon var landets första dam med all representation tack vare att brorsan inte gifte sig med nån.Hon har aldrig haft nåt val har hon själv sagt.Det är skillnaden mellan henne och Stephanie. Stephanie har haft en otrolig frihet att göar som hon ville yrkesmässig och privat.

 18. #29 Sthlm: Tack för tipset! Det var ett tag sedan jag såg dessa klipp.
  #32 Svea Lind: När man ständigt förbättrar sitt utseende med fillers, botox och operationer ser ögonen, munnen och ansiktsformen med tiden helt annorlunda ut. När 65-70-åringar börjar se ut som 40-åringar anser jag att något är fel, både med skönhetsidealet och med jakten på evig ungdom. Vad man anser som vackert är olika från person till person. Jag tycker, som sagt, inte om det här typiska plastiga och lite svullna utseendet, men vill man lägga sig under kniven är det helt ok för min del.

 19. @ 35. Marie, Juli 20, 2012 9:18

  Som sagt: En skickligt gjord plastikoperation utförd av en seriös och ansvarskännande plastikkirurg ger ett naturligt utseende.

  Gamla tanter som sminkar sig som tonåringar är fult – precis som gamla tanter som låter operera ansiktet så de ser ut som Frankensteins monster!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar