Annons


Annons

Många ombyten för Mary i veckan


Mary-ny-ste

Kronprinsessan Mary har haft fullt upp med kungliga uppdrag i veckan och vi bjuder på en sammanfattning.

Strikta arbetskostymen åkte på när Mary invigde viktiga konferensen”Nordic Women Against Violence”.

Annons

Mary

På 200-årsjubileum för skolan. Kronprinsessan Mary valde en klänning i trendfärgen aubergine på kvällen.

Mary-kappa

Och på dagen var det lite kyligt, så Mary tog sin rutiga höstkappa.

a-boots-ste

Mocca-boots i blått

Crownprincess Mary visits Kommuneskole in Naevsted

Kronprinsessan Mary av Danmark delade ut CSR-pris för  “social responsible entrepreneurship” i Köpenhamn.

Vit-Mary-ste

En närbild på skorna…lägg märke till de röda sulorna, som avslöjar att de härstammar från Christian Louboutin.

Crown Princess Mary at CSR Priser

Läs mer om Marys mode på Kungliga modeblogen här:

Mary i Joseph››

Mary i Helmut Lang››

Av Åsa Bönnelyche
Foto: Stella Pictures, AOP

 

 

 

(43)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

19 kommentarer till “Många ombyten för Mary i veckan”

 1. Danmarks båda prinsessor är en fröjd för ögat. Glada, bjuder på sig själva i ALLA sammanhang. Skojfriska. Mera sådant i Sverige, tack.

 2. Enig med 1,2,3. De to prinsessene der er superflotte. og en ser dem mye, så det virker som de er ofte på jobb.Vet at jeg nå får pepper for å kalle det jobb!!!!

 3. Fantastiskt snygga, I alla sammanhang. Otroligt flitiga också! Gunda, jag tycker nog att vi absolut kan kalla det de gör för job, alla kan ju inte göra samma sak… 🙂

 4. #4 Gunda Jo, det er skam et job at vise sig frem i lækkert nyt tøj, indvie og uddele priser til glæde for ugebladene og deres læsere og bruger af internettet, hvad skulle Mary ellers gøre ? Hun har 10-12 personer dagligt til at tage sig af husholdningen – og børnene er hjemmefra fra klokken ca. 8 til 16 . Har faktisk aldrig læst om, at hun har nogen hobby eller interesser. Mary lever virkelig i et elfenbenstårn, som fortidens kongelige med en tjener på hver finger. Der er lysår til forskel på, at være kronprinsesse og kun prinsesse i DanmarK. Marie har stået for den daglige husholdning på Schackenborg, hun og Joachim har selv handlet ind i det lokale supermarked og hun lavet mad til familien, eneste faste hjælp har været en rengøringshjælp en gang om ugen og barnepigen, når de var væk hjemmefra begge to. Bestemt ikke den romantiske prinsesse tilværelse mange unge drømmer om. Meget rejseri frem og tilbage med to små trætte børn har det også været. Jeg er ked af at familien flytter fra Sønderjylland, men glad på Marie og børnenes vegne. Marie er den jeg beundrer mest i det danske kongehus…… efter dronning Margrethe.

 5. Kp Mary är oerhört flitig och proffsig ut i fingerspetsarna, i allt hon företar sig, oavsett tillfälle. Detsamma gäller för prinsessan Marie.
  Danskarna och prinsessornas familjer kan skatta sig lyckliga. Mycket är tack vara Drottning Margarete.

 6. #3 Håller med! Alltid snyggt klädda och framför allt de ser fräscha och naturliga ut. Lagom längd på kjolarna och de undviker urringningar som är snudd på vulgära.

 7. Vel i Norge er det vel heller det motsatte, der er de for folkelig i følge noen som tror de vet bedre enn andre 😉
  Kronprinsfamilien har selvfølgelig ansatte, og om de handler selv vet jeg ikke, men de styrer sin egen husholding. Nå vet vi jo og at MM mor er veldig god hjelp når de er ute på reiser og ellers opptatt, og dette gjør hun med glede som enhver annen bestemor. Man skulle tro at både i Sverige og Danmark oppegående og moderne som begge kronprins/prinsesseparene er, er det akkurat det samme.

 8. # Rikke 9- Hvordan kan det være at alle Svenske kommentarer altid er så positive, hvor 9 ud af 10 Danske er politiske og syrlige, mon det er den Danske Jantelov der desværre endnu ikke er død, hvorfor mon I læser Svensk Damtidning??Det er nu engang forskel på en Kronprinsesse og en alm. prinsesse, det er nu ikke altid så sjovt med alle de pligter, som det ser ud til, man skulle næsten tro at du har været ansat på Schackenborg.

 9. # 9 Rikke: Du kan som alle andre se, hvor stor forskellen er på Frederiks og Joachims økonomiske ressourcer ( eller har været – Joachim er næsten Joachim von And nu mere ) men du er ikke retfærdig i din mening om Mary. Vist har de flere ansatte, men det betyder jo ikke, at så sidder Mary i sit "elfenbenstårn" og lader sig servicere. Slet ikke. Mary og Frederik ser selv til at børnene kommer op om morgenen, smører madpakkerne og bringer dem til børnehave og skole. Ligesom de har hånd om dem omkring sengetid.
  Vist har Mary private interesser som hun ta’r sig tid til bl.a. flere sportsgrene, bøger og musik. At du ikke har læst om dem betyder jo ikke, at så har hun ingen hobbyer eller interesser.
  Både Mary og Marie er dygtige, kompetente moderne kvinder.

 10. # 13 "Nonne" 😉
  Antager jeg er en af dine omtalte danskere!
  Eftersom det er første gang du bruger det navn og det logo er det mærkværdigt, du ved så meget om os andre her! Præcis som Birthe Vejrum, der har været her i fem år, har hun tidligere sagt …… men signaturen BV begyndte først, at skrive som et vandfald i år. Sjovt nok er I her også på samme tid og finder også altid de samme gamle tråde frem om Mary og Alexandra!!! Pudsigt ikke…næh for det er BV, der taler med to tunger og har gjort det hele tiden!
  Især fortællingerne om Frederiks tilknytninger til Forsvsrsskademiet er skrevet næsten identisk under flere navne.
  Nonne, tog stavekontrollen fejl af Nonne og Nelle! 😀

 11. # 6 Mollie – Frederik har bl.a. været i Saint-Tropez i Sydfrankrig, for at deltage i en kapsejlads "Les Voiles de Saint Tropez" i båden "Enfant Terrible" – i TP52 klassen. Båden vandt den konkurrence.

 12. # 15 Pallesen – men herregud endnu én absurd nærmest patetisk kommentar fra din side. Har du virkelig ikke andet at byde ind med?
  Jeg må gå ud fra, at du selv betjener dig af flere signaturer, siden du pratout skal lægge flere signaturer sammen til én.

 13. # 9 Nonne
  Alle de pligter? Forklar hvad du mener. Kigger du i kalenderen, så er vel de fleste jobs, Mary har, nogle hun selv har udvalgt blandt de mange hundrede forespørgsel sendt til Hoffet ? De store forberedelse til en tur i Operaen eller for at putte en bold på golfbanen kræves der nu ikke – eller til et skolebesøg.
  Jeg tror Mary elsker sit arbejde og livet som kronprinsese med alle dets privilegier – pligter og ansvar har alle med et job! Hun slipper så for det sure huslige arbejde med vask, rengøring og andet.
  Jeg smiler lidt både af din valgte signatur og indholdet. 🙂 🙂

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar