Annons


Annons

Vi avslöjar! Nya detaljen om prins Alexander


Nu berättar Sofia mer om lillprinsen.

Carl Philip och Sofia gjorde verkligen succé under sitt besök i Husby. Och det var många som hade kommit dit för att få en glimt av prinsen och prinsessan. I sådana här situationer är Sofia ett riktigt proffs! Hon gick runt och pratade med de flesta och dessutom berättade hon om lillprins Alexander, som växer så det knakar.

Annons

– Han har faktiskt börjat ställa sig upp och ibland släpper han taget lite!, sa Sofia till en kvinna som var där för att titta på invigningen.

Gilla Svensk Damtidning på Facebook

Den lilla prinsfamiljen vid Alexanders dop.

Av Ellen Myrgård Lindén, Anna von Koch
Foto: IBL


(1.05k)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

17 kommentarer till “Vi avslöjar! Nya detaljen om prins Alexander”

 1. Vad blir nu svaret från Londonfilialen på denna Husbytriumf?
  Är det månne för tidigt att börja måla påskägg med barnen med några små chicka färgklickar applicerade på deras näpna nästippar. Och allt till beskådande på Facebook. Inte för en prinsessa väl?

 2. Marguerithe Den som väntar på något kan vänta länge.Lite nyfiken är man ju.Förstår dem om de håller inne så nerskrivna som de är o inte var folk vänliga mot Alexander vid dopet.

  1. Kerstin,
   Den som alltid är gemytlig och trevlig är Kungen som tog Alexander i hand när han fått sin orden. Vad diverse andra tycker har du och jag tagit udden av. Sedan 2010 har vi gjort ett gott jobb här och nu finns inte mycket att kritisera. Det har aldrig funnits något att kritisera Sofia för. Alltså ren avundsjuka! Prinsparet är charmerande och kommer att bli mycket omtyckta. Så tråkigt för dem att inte kunna lägga ut bilder på sonen. Victoria och Madeleine hade födelsedagskalas utan honom.

 3. Som kungliga bör de väl bjuda på några bilder på underverket.
  Vad är det som gör att han är så hemlig?
  Det är ju inte hans mamma!

  1. Varför skulle de göra det när de vet att det bara kommer att skrivas negativa kommentarer om Alexander

 4. Det ska bli så trevligt att få se en ny bild på prinsen, om han fortfarande är morfar upp i dagen

 5. Ja, jag hoppas att vi får se lille Alexander på bild, då han fyller 1 år.
  Prinsparet är med rätta sparsamma då det gäller bild på Alexander.
  Desto större blir min längtan att få se honom. Han är säkert ett fint barn omhuldad av bl.a. Morföräldrarna !

 6. Men tanke på att dom tillhör Sveriges kungahus så tycker jag dom kan ställa upp på fler bilder , sen är det väldigt omoget o kritisera ett litet barn!!

 7. Vi blir jo “teppebombet” av de fire prinsessebarna. På tide å få se hvordan Alexander har vokst siden barnedåpen. Der var han en inner-tier hos meg; robust, sterk i klypene, harmonisk og glad. Ikke ville han slippe taket hverken på kung eller prost,- herlig unge….

 8. Varför verkar somliga härinne tro att det är något fel på gossen och att de vill dölja något? Är han inte lika vacker som de övriga eller vad är det? Har han tre ben? Förstår inte prinsparet att folk spekulerar occh borde visa några bilder? Vi har sett gamla bilder med gossen inlindad i filtar och dold. Hur ett barn ser ut är det lika viktigt som alla andra.

 9. Prinsparet känner kanske helt enkelt inte för att behöva läsa att Alexander ser ut som vilket barn som helst när han i deras ögon är helt perfekt. De allra flesta får ju bara höra hur söta/fina deras barn är, de som tycker att barnet i fråga inte är mer speciellt än andra barn brukar ju ofta hålla tyst om detta inför föräldrarna.

 10. Ungarna är kungaparets barnbarn och inte alls märkvärdiga för oss vanliga medborgare. Vi har egna barn och barnbarn, som vi tycker är mycket viktigare. Victoria var dotter till en kung och kan inte jämföra Estelles uppväxt med sin egen. Estelle borde inte ha några krav på sig, utan kan utvecklas i sin egen takt och inte vara pressad. Vinkningarna är löjliga. Jag tror att monarkin upphör med kungaparet och att kungabarnens familjer omvandlas till överklassen i Sthlm.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar