Annons


Annons

Bildextra! 12 underbara bilder från prins Alexanders första år


Minns ni?

 

I dag firas prins Alexander som fyller ett år. Den 19 april förra året föddes han på Danderyds sjukhus och tre dagar senare fick vi för första gången se honom på bild, fotograferad av Carl Philip. Minns ni hur det såg ut? I bildspelet nedan har vi samlat 12 underbara bilder från Alexanders första år.

Annons
12
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Foto: Kungahuset.se/Erika Gerdemark, Kungahuset.se/Prins Carl Philip, Kungahuset.se/Kate Gabor, Kungahuset,se, Stella Pictures

 


(1.14k)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

8 kommentarer till “Bildextra! 12 underbara bilder från prins Alexanders första år”

  1. Jag brukar ha väldigt svårt att se likheter på små barn men på denna första bilden är han väl morfar Eriks lille prins, nästa bild kan ju se helt annorlunda ut. En härlig födelsedag önskar jag dig lille Alexander!

  2. Alexander verkar pigg och glad och visst är han lik sin morfar. Den här lille liknar inte sina kusiner på pappas sida.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar