Annons


Annons

Missa inte senaste numret av Svensk Damtidning


Bäst på kungliga nyheter!

Svensk Damtidning var först med att berätta om Kates lillasyster Pippa Middleton och hennes man James Matthews som avslutade sin smekmånad i Sverige. Och i vårt senaste nummer får ni följa med henne på årets svenska societetsbröllop! Missa inte vårt stora festextra som ligger ute i butik nu.

Annons

Foto: Patrik C Österberg


(68)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

23 kommentarer till “Missa inte senaste numret av Svensk Damtidning”

  1. Kanske ville man ha ett nytt ansikte i fokus som omväxling, när det fanns något tillräckligt intressant / säljande denna vecka? Omväxling förnöjer.

  1. Rosengård!
   Som synes har Frödings undran fortfarande aktualitet.

   “Dock syns mig sällsamt, att det enda sanna
   så underbart kan byta form och färg.
   Det, som är sanning i Berlin och Jena,
   är bara dåligt skämt i Heidelberg.”

  2. Claes,
   Detta forum är mycket präglat av 70- och 80-talister. Vad som är elegant är något helt annat. Prinsessan Desirées Maid of Honour var flott. Drottningen var och är mycket elegant. Du har skrivit själv att prinsessorna inte vet vad internationellt mode är.

  1. Claes,
   Detta bröllop var väl ett stort tingeltangel. Fanns det någon internationell elegans här? Sparsmakade förmiddagsbröllop med lunch är elegans för mig. Gästerna ska helst vara i alla åldrar, barn, unga, äldre.

 1. Intressant att man skriver om “Kate Middleton” men aldrig om “Sofia Hellqvist”…
  ” Alla är jämlika, men vissa är mer jämlika än andra ”… ?

  1. De lärde tvista inte om våldet runt Malmö. Je regret, Monsieur, mais la violence autour de Malmö est une réalité. Om du tvivlar kan jag rekommendera ett besök i Lindängen, ännu en förort till Malmö. Efter ett sådant besök är du inte vara i tvivel.

 2. Föreställningen om kungen som hela folkets kung blir allt svårare att upprätthålla.
  Lite mer av Sture- och kung Göstahållning skulle inte skada.

 3. Nej vad denna kvinna har på omslaget att göra vet jag inte. Kunglig veckotidning, jaha, och när hon blev honkunglig?

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar