Annons


Annons

Babylycka! Jessica Almenäs har fått sitt tredje barn


Och det blev en liten..

Programledaren Jessica Almenäs, 41, och handbollsproffset Patrik Fahlgren, 32, har fått barn. Under måndagskvällen la Jessica Almenäs upp den första bilden på sonen iklädd en ljusblå filt och med texten: ”En ny liten världsmedborgare säger hej”.

Annons

https://www.instagram.com/p/BW73NyigRXj/

Barnet är parets första gemensamma och Jessica Almenäs tredje son. Hon har sedan tidigare sonen Dylan, 8, tillsammans med norske ryttaren Tony André Hansen, 38 samt sonen Jack, 10, tillsammans med sportjournalisten Johan Edlund, 44.

Gilla Svensk Damtidning på Facebook

Bara dagar inför förlossningen röt Jessica Almenäs till angående den pågående förlossningskrisen. Hon la då upp en bild som visade hur alla förlossningsavdelningar i Stockholm var fulla och skrev: ”Det här, det här är fan i mig skandal. Så här såg det alltså ut på förlossningsklinikerna i Stockholm natten till idag. Jag har ångrat mig, jag vill inte föda barn längre..”

Läs även: Jessica Almenäs om förlossningskrisen: “Jag vill inte föda barn längre”

I ett annat inlägg skrev hon även om den egna oron inför förlossningen: “Det borde vara en av de största dagarna i mitt liv. En dag att se fram emot. Men istället är jag orolig och och rädd för att att inte få plats på något BB i närheten. Att skickas någon annanstans, till Västerås eller Eskilstuna kanske. Finland i värsta fall. Kanske bli tvungen att föda i bilen eller hemma. Tänk om något händer med mitt barn?”

För Aftonbladet berättar Jessica Almenäs att hennes förlossning trots allt gick bra och att hon fick föda på Södersjukhuset i Stockholm. ”Förlossningen gick både snabbt och bra. Personalen på SÖS var fantastiska och om de var stressade så var det inget jag märkte av i alla fall. Skönt att det är över!”, skriver hon i ett SMS till Aftonbladet.

Läs även: Jessica Almenäs ryter ifrån: “Jag vet vad som är bäst för mig och mitt barn”

Artikeln publicerades först på Femina.

 


(476)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

10 kommentarer till “Babylycka! Jessica Almenäs har fått sitt tredje barn”

  1. Det är nog inte det sämsta att föda barn i Finland. Jag skulle ha föredragit det själv i dagens Sverige.

 1. Du kunde nog hitta sämre ställe att föda på än Finland. Varför värvas personal i så fall hela tiden därifrån i så fall!!!

 2. Får väl välkomna en ny människa på denna jord, men i övrigt……såå ointressant händelse!!

 3. Ja vi har en förlossningsvård i kris. Hemskt verkligen.
  Om du inte är prinsessa förstås. Då behöver du nog inte oroa dej för att bli skickad hit och dit eller föda i bilen.

 4. Ja du Jessica Almenäs!
  Men svenska folket har ju nu fått som de uppenbarligen velat vid valurnorna. Och inom kort kommer kommunalskatterna chockhöjas över hela landet.

 5. Ni flosklerjournalisters mörkläggande på Tv4 av obekväma sanningar, har ju bidragit till vårt Sverige på dekis, så varför börja klaga nu.

 6. Trots att förlossningssjukhusen i Finland är i toppklass så kan jag förstå att en svensk föderska inte vill åka till ett främmande land för att föda med en personal som talar finska.
  Vid universitetssjukhuset i Åbo har man reserverat en del av neonatalavdelningen för mödrar/barn från Sverige.
  Hur kan situationen inom förlossning vara så åt skogen i Sverige?
  Å andra sidan går vi åt samma håll i Finland, det ena förlossningssjukhuset efter det andra stängs. Norge nästa anhalt?

 7. Det ska bli intressant att läsa om när Sofia ska föda. Undrar om det blir i bilen på väg till någon förlossningssal. Har hon tur kommer hon till en ledig plats med barnmorska. Om hon har tur alltså.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar