Annons


Annons

Se bilden på prins Carl Philip i grekisk press


Semestrar på Kreta.

Prins Carl Philip befinner sig just nu i Grekland, uppmärksammar Grekiska medier. Med på resan är prinsessan Sofia som väntar sitt andra barn i början av september, samt sonen Alexander, 1.

Familjen semestrar i den lilla staden Maleme på Kreta, där de kopplar med sol och bad. Flera svenska turister har blivit förvånade när de stött på prinsparet på ön.

Annons

På bilden ser vi den stilige och starka prinsen som grekisk press beskriver honom som:

 

 

(0)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

113 kommentarer till “Se bilden på prins Carl Philip i grekisk press”

 1. Redan på måndag läste jag i en finsk tidning, att prinsen med familjen och Sofias släktningar är påhittat Kreeta.

 2. Inte dåligt Första två månaderna 2017 tillbringades i Sydafrika, förra veckan var familjen i ST Tropez, och nu Grekland! Oj oj vilken lyx! Sen blir det Solliden.

  1. Ja och om två år kan han casha in en rejäl slant då förmodligen sommarhuset i Trosa skärgård bjuds ut till försäljning, i enlighet med villkor i testamentet. Detta hus verkar ju paret knappt längre besöka, är det för kallt i vattnet och för mycket mygg tro?

 3. Hoppas innerligt att det inte är kungen som slösar apanaget på den här familjens leverne. Någon måtta får det väl vara. Emellan varven ägnar det här paret sig åt att flytta till sina olika fastigheter.

 4. Nu väntar vi bara på att den grekiska fotolyckan fullständigas
  med en Sofiavariant av Boticellis Venus födelse.

 5. Vart skall de åka för att vara ifred? Det är tydligen USA som gäller, ty amerikanarna vet lite om Europa.
  Är vattnet så rent, att en gravid kan bada i havet?
  Själv tycker jag det är inte snyggt att vara brunbränd, men lite färg går an.

 6. Nu ska vi inte vara avundsjuka på deras många semestrar, tänk på att stackarna ska behöva arbeta 1-2 dagar nästa vecka!!!

 7. Gäller att variera sandstränderna för att inte bli uttråkade nu när man är ledig så många månader.

 8. skont att de ar avkopplade, brunbrända och fina nar de bade ska pa begravning OCH pa syrrans födelsedagsfest om en vecka. Slitsamt med alla förberedelser 🙂

  och tank pa all semestertvatt som måste tas omhand!

 9. Herregud vilket tjafs igen.
  CP är inte direkt en fattiglapp; har säkert råd att betala resan helt själv både för sig, frugan och resten om det så behövs.
  Är det avundsjukan som slår till hos vissa här?

 10. Härligt med solsemester tillsammans med familjen! Jag erkänner att jag är avundsjuk på dem som får vara lediga hela sommaren, oavsett om orsaken är att man är kunglig, pensionär, föräldraledig eller dylikt.

  (Ja ja vet att paret har några arbetsdagar även under sommaren och att S är föräldraledig, så jag behöver ingen uppläxning om vad de gör om dagarna)

 11. Margurithe
  Ursäkta någon gång under året?????
  Enl Kerstin Bergström är det Paret Hellqvist som sköter barnpassningen när
  PrinsParet besöker Stureplans faciliteter!
  Så jag tror nog HELA Familjen Hellqvist träffar sin dotter och måg väldigt
  ofta!
  Dom vill väl som alla andra “Svenssons” få en skymt av KungaParet Sveriges
  stolhet!
  Trevlig Eftermiddag
  CVM

  1. Claes,
   Det får vi verkligen hoppas att Sofias föräldrar träffar sitt barnbarn mycket. Reser tillsammans tror jag inte de gör så ofta.Jag rekommenderar generationsresor.Det är det bästa sättet att umgås när barnen blir vuxna.

 12. En liten reflektion så här efter genomläsning av tjugotalet kommentarer!
  En överväldigande majoritet av kommentatorerna ställer utomordentligt höga krav på produktiva kungliga, de reproduktiva insatserna oräknade.
  Men hur är det med det egna bidraget till BNP med tanke på hänget på den här sidan?

 13. Då vi vet att många i dagens Sverige inte ha råd med semester, visar detta hur fullkomligt absurt det är med en av staten finansierad monarki,som ohämmat vältrar sig i lyx och allehanda förmåner.Löfven,
  du borde vara mer trogen ditt partis ideologi,det haltar nämligen rejält!!

 14. Karin
  Lediga hela sommaren????
  Skulle vilja säga nästan hela året ,dom uppdrag PrinsParet har haft denna vår
  kommer inte ens upp i en vanlig leg läkares 40 timmars arbetsvecka!
  CVM

  1. KMS

   Jo, jag vet, men undrar bara varför, det hade kanske passat dem bra….?

 15. Bror,vårt land och människors moraliska värderingar har genomgått stora förändringr sedan internet fick sitt genomslag.Människor besöker under arbetstid ett stort antal sajter och det gäller även dejtings-och sexsajter. För att inte glömma alla amorösa sms som florerar i sommarhettan och under arbetstid.Så ser vårt samhälle ut idag och det är en något osund utveckling, eftersom det lätt kan missbrukas.

  1. Här måste det nog föreligga något slags missförstånd som jag inte riktigt begriper mig på.
   Du kanske kan förtydliga dig en smula, Humaniora…

 16. Jag är inte avundsjuk på Carl Philip och hans fru som har tid och råd att leva ett liv helt utan krav och ekonomiska bekymmer. Jag undrar bara vad dom tänker när de ser tillbaka på sitt liv: Gjorde vi det bästa av det, fick jag ut det jag ville, blev jag “förverkligad” kunde jag ha uträttat något mer av de förutsättningar jag hade? Eller var det så jag ville leva och bli ihågkommen för? Det här paret och också prinsessan Madeleine kanske borde fundera på det innan det är försent.

 17. Humaniora
  Som vanligt är dina kommentarer så verklighets anpassade och framförallt
  sanningenenliga!
  Läser idag i Expressen hur en kvinna på 65 år inte har råd att köpa mjölk
  sista veckan i månaden innan ny pension kommer!
  Hon är Svensk och har arbetat mer än 30 i statlig tjänst!
  Att då läsa att PrinsParet är inne på sin tredje solsemester i år och sedan veta
  att Sverige har över 360.000 fattigpensionärer blir man ledsen!
  CVM

  1. Claes!
   Du har så rätt.
   Fattigpensionärerna är i Sverige tyvärr ingen prioriterad grupp. De skriker, gapar och kastar nämligen ingen sten för att erhålla förmåner.

  2. Det svenska pensionssystemet är ännu ett exempel på hur något kan gå så fullständigt fel trots att ambitionen var så god.
   Och inte blev det bättre för pensionärskollektivet när den förra regeringen lät pensionärerna vara med och finansiera det ena jobbskatteavdraget efter det andra. Då var det ingen bland höga vederbörande som ville bli påmind om att pension var uppskjuten lön.
   Idag är pensionsfrågan så invecklat knölig att ingen verkar vilja ta tag i den.

  3. Tack för den kommentaren CVM. Tyvärr stämmer det alltför väl att de som hjälpt till att få Sverig dit landet är idag, inte själva har råd att unna sig det mest basala.

 18. Alla ni som avundas dem deras ledigheter, gläds åt att ni slipper ha fotografer i baken vart ni än går. Det är mycket värt. De har inget 9 till 5-jobb men arbetar kanske när inte ni eller fotograferna har koll. Låt dem vara ifred !

 19. Ja,jag förtydligar mig gärna. I din kommentar fick jag uppfattningen,att du undrar hur människor som skriver här,kan fylla sina dagliga aktiviteter, så att de bidrar till ökad BNP.Jag menar,att yrkesverksamma människor OCKSÅ är aktiva på många andra forum under sin arbetstid.Att skriva på SvenskDam är mycket oskyldigt i sammanhanget.I dagens samhälle tar sig människor större friheter och är inte längre lika plikttrogna betr hur de ser på sitt arbete.Det kan på sikt skapa diverse problem och jag tror att vi redan är där.Ansvarskänslan verkar inte lika uttalad längre,utan vi ser mer av laisse-faire.. Hoppas jag lyckats förtydliga mig, men det är inte alltid så lätt.

 20. CVM,läste också den artikeln, tragiskt och förödmjukande.Därför följer jag inte skådespelet i Almedalen, där den samhälleliga “eliten” frotterar sig med varandra och bygger allehanda nätverk över några gratis glas rose…FLUM..Taktikern Löfven reser istället på turné och bjuder på,vad han tror, kvalitetsmärkt valfläsk!!

 21. CVM! Läste också om de fattiga pensionärer i Sverige. Tyvärr är det samma sak här i Finland. Mest av se fattiga är kvinnor. Men vi kan glädja oss med de fantastika bilder av den svenska kungafamiljen. Alltid vackra och väl klädda.

 22. Eva H: Instämmer!

  Avundsjukan, okunnighet,gissar, ljuger, mm, ja många orsaker till de flesta kommentarerna här.

  Angående pensioner, så har ALLA ansvar för sin egen kommande pension!! Nu räknar jag bort förståndshandikappade och dyl.

  1. Konsttanten:

   Jag tror inte att det finns någon skribent här som inte skriver okunnigt, gissningar och en del skriver även ljug. Du brukar ju ofta hylla kommentarer som baserar sig på just detta, så du är knappast emot hittepå och ljug.

 23. Har vi nu ett kungahus så ska de leva som kungliga också! Det är inget att gnälla om. De har gott om pengar, apanaget oräknat. Och de lever just inte annorlunda än andra kapitalister, undantagandes att de är påpassade så fort de visar sig och klandras högt och ljudligt för minsta lilla…. sant eller osant. Jag vill då inte byta.

 24. En sak är i alla fall säker: när Sofia är på tapeten blir det garanterat många kommentarer. Bra för Sv.Dam. att någon engagerar läsekretsen så mycket.

 25. Konstigt att de måste åka på den ena solsemestern efter den andra! Först franska Rivieran och sedan direkt Kreta!

 26. Maleme,Platanias in Creta? Surprised the royals chose something this avarage.

  This is a trip every working “medelsvensson” can afford.

 27. Jag är glad att vår Kungafamilj ägnar sig åt att resa till vanliga resmål som de flesta andra svenskar gör, dessutom beter sig värdigt. Europas kungligheter har helt andra preferenser vilket vi kunde se nyligen.

  1. Nej, vet du vad.
   Är den svenska kungafamiljen, eller vissa medlemmar i den, kända för att leva värdigt?!?
   Knappast, och definitivt inte ute i Europa.
   Det får väl vara någon måtta på dubbelmoralen och hemmablindheten.

  2. Jag kan tyvärr inte se någon värdighet i att ligga på en strand och dricka grekisk öl, men måhända är detta då folkligt.
   Aldrig, eller högst sällan, ser man medlemmarna ur kungafamiljen göra några kulturhistoriska semesterresor. Det är bara strandliv, shopping och snabba bilar och båtar som gäller.

  3. Förklaringen till att kungafamiljen inte gör några “kulturhistoriska semesterresor” kan ju faktiskt bero på att de officiella resor som görs under året just är av det kulturhistoriska slaget. Om man är lite generös med definitionerna då förstås.
   Det kan givetvis också hänga samman med att man inom kungafamiljen inte är mer intresserad av kulturfrågor än vad den genomsnittlige semestersvensken är. Och vem kan klandra dem för det?
   Så länge de inte jagar Ex on the beach är väl allt OK.

  4. Sus,
   Att du inte har någon aning om Europas jet set med många dekadenta kungligheter kan jag bara beklaga. Vår Kungafamilj är en renlevnadsfamilj i jämförelse.

 28. Jag kan inte förstå att kungligheterna som gör inget nytta bara lever i lyx skulle vara reklam för landet. Ingen av de gör nånting utan allt görs för dem.

 29. KonstTanten
  Som vanligt kommer ni med osanningar!
  Det är Staten som ska se till att varje Svensk medborgare som dessutom
  har arbetat mer en 30 år har en pension att leva på!
  Punkt Slut
  CVM

 30. Det var ett fasligt gnäll om solsemstrar o betalning. Ni läste möjligtvis inte om Victoria,CP o Madelienes bolag.De gick en vinst om drygt 1,3 milj i vinst förra året o betalade 3-400.000 i skatt. CP:s &Kyhlberg gick 800.000 kr i vinst.De måste betala skatt på det. Sluta o gnäll om pengar.

 31. Margurithe
  Vanliga resmål????
  Ja inte är StTropez Florida SydAfrica några vanliga resmål för Svenskarna!
  Att KungaParet beter sig värdigt vet vi men vi vet också enl CannesMatin att
  PrinsParet hade problem med övriga gäster på en nattclub!
  CVM

 32. Er helt enig med Humaniora. En kongefamilie skal vel være et forbilde – gå foran som eksempel for folket. I stedet lever de et luksusliv. Det er en forskjell på innstilling til jobben de eldre kongelige har ( både i Sverige og Norge) i forhold til de unge i familiene. Wictoria og Daniel ser ut til å forstå hvilken jobb de egentlig har – hva de egentlig blir betalt for. De er et hederlig unntak.

 33. Kerstin Bergström
  Berätta gärna vilka bolagens namn som KronPrinsessan har och hennes
  syster!
  Att Prinsens bolag går med vinst vet vi eftersom dom fått många bidrag och
  att man pumpat in egna pengar i bolaget Cphb……
  CVM

 34. konstanten… en mycket cynisk kommentar du levererar… dessvärre finns det alltför många som delar dina tankegångar…det är bla därför som den krassa människosynen fått ett så starkt fotfäste i vårt land. Bristande förmåga till inkännande och ett sviktande rättspatos är några av kännetecknen. CVM tack för dina insiktsfulla tankar,jag delar verkligen dem!!

  1. Humaniora

   Cynisk var ordet även jag kom att tänka på när jag läste konsttantens kommentar.
   Många av dem som idag är fattiga pensionärer hade på sin tid inte samma möjligheter som idag till utbildning och studielån. De måste börja försörja sig redan som mycket unga.

 35. Är den någon som har tänkt v a r f ö r C-Ph och Sofia byter semesterort? Skälet är nog att skaka av sig alla fotografer!! De har semester – låt de kungliga få vara ifred, och det vore bra om media inte köpte dessa bilder!!

 36. Konsttanten
  SVDam bedriver en affärsverksamhet och inte välgörenhet för Royalistiska
  vänsterfalangen inkl dig
  Papparazzi har funnits i alla tider och såå länge Kungligheterna visar upp sig
  såå kommer denna marknad att finnas!
  Dessutom hoppas jag att du inte är så naiv och tror att PrinsParet byte semesterort för att skaka av sig Papparazzi……….
  CVM

 37. Ja, jag har tänkt på varför prinsparet byter semesterort och jag tror inte att det handlar om fotografer. Om fotografer är ett stort problem väljer man inte en badort där hälften av gästerna är från Skandinavien.

  Orsaken till bytet är väl rimligtvis att vi inte försörjer S:s familj och att alla utom S & CP har svenssonlöner. Om man har en vanlig inkomst kanske man inte känner för att betala “lyxtillägg” på allt under sin semester.

 38. CVM
  Du måste vara o t r o l i g t intresserad av kungligheterna eftersom du hänger här nästan dagligen!

  Jag har a l d r i g tillhört vänstern, och kommer inte att göra det heller!

  Du är typ “motvalls gubbe”!

 39. vi lever i ett sk “klass samhälle” där klyftorna blir större mellan fattig och rik.. gammal och ung. där avundsjukan elr nåt växer men alla klagar.. och där orden solidaritet och lojalitet har packat väskorna och flyttat någon annanstans.. för i Sverige finns dem inte kvar i hos många..har du råd så åker du på semester.. har du inte råd så gnäller du elr jobbar vidare..eller nåt..får bidrag..kanske..men attityder dåliga sådan finns det gott om…

 40. Margurithe
  Detta gäller inte dig utan det gäller Kreti&Pleti………
  Ingen nämnd men ingen glömd heller………..
  C.

 41. Kerstin Bergström
  Jag väntar ivrigt på bolags namnen som du påstår
  ger så hög utdelning……..
  Jag hoppas bolagen inte heter Apanage!
  Lycka Till
  Mr Vet Allt

 42. PernillaA
  Att “Tanterna” sitter hemma vid köksbordet eller I soffan
  och kommenterar är helt ok men med Svdam app kan
  man kommentera från Gymet promenaden Resturangen Cafet Shoppingrundan Flyget Bilen
  jaaa nästan överallt……….
  Med 4G är man alltid uppdaterad……….
  Trevlig Eftermiddag
  CVM

 43. 78 kommentar på 24 timmar ja klirr i kassan blir det
  när det skrivs om PrinsParets semester konsumtion!
  Att vänster tanterna påstår annat i sina osanningar
  blir patetiskt eftersom Media och CVM alltid har rätt
  eller hur Kerstin B
  CVM

  1. Ja Claes, som du har noteret dig, så er det Sofia + Madeleine + Trump og den kommende shooting star Meghan Markle, der sætter fart på kommentarfeltet. Alle de andre er stort set forvist til bloggen, som ingen gider læse.
   Men lidt solskin skal der være. Vores fine kronprins familie har just välkomnat nya små tassar i huset. Grace är namnet på det lilla under och hon er familj til Ziggy.

 44. Stolt tant, tillika “vänsterrojalist” tycker att tråden spårar!
  Den kungliga familjen har ekonomi,stora aktieportföljer, företag (inte bara C-Ph har aktivt företag,finns utlandsregistrerade sådana som direkt kopplas till kungahuset via giftermål)

  Låt hat och illvilja falla,låt det onda vara, det passar inte HÄR – men kanske chefredaktören gillar det, vem vet.

  Vill man klaga finns verktyg: skriv/ring till politiker eller ännu bättre= engagera er politiskt och få den förändring ni vill ha.

 45. Jag som CVM undrar också vilka bolag som ger utdelning till de s k kungabarnen, tror knappast att Carl Philips glas och eldskärmar har köpts av så många, men varför inte? Kanske man borde dra ner ordentligt på deras apanage. Men jag skulle vara tacksam om man kunde få reda på hur mycket som betalas ut till Victorias hisnande dyra klänningar, kanske man i dagens ekonomiska klimat borde titta lite närmare på vart apanaget går till. Jag vet inte vem som har krävt att hon ska ha nya kläder hela tide

 46. Hmmm… man får ju inte flyga efter gravidtets vecka 32?! Eller gäller det inte kungligheterna? Jag fick inte flyga och stannar hemma i Sverige…

 47. CVM

  DU äger inte den rätten att uppmana mig till något!!!

  Jag önskar nu, de flesta, en trevlig helg, själv ska jag ut på sjön!

 48. Kerstin Bergström
  JA OCH DÄR NÄMNER MAN BARA KUNGENS FÖRLUSTER I SINA BOLAG
  KronPrinsessan & Prinsessan Madeleine nämns inte!

  CVM

 49. Ja jag upplever det också som Claes beskriver. Här skriver väldigt många vänsterrojalister och högerrepublikaner vilket kanske gör diskussionerna extra “heta”, men allt som oftast i vänskaplig ton.

 50. Mini
  Du behöver inte lära mig vad som är rätt och fel det vet jag redan därav
  att mina kommentarer sällan blir bortplockade!!!!!!!!
  Jag önskar ALLA även dig MINI en Trevlig Helg
  CVM

 51. Gredeline
  Tack snälla du jag står bara upp för sanningen som sååååååååååå ofta
  vissa av Tanterna från Vänsterfalangen har svårt att acceptera!
  Därav håller jag grytan kokande nu i semestertider eftersom sanningen alltid
  är svårt att acceptera för vissa!
  Önskar dig en Trevlig Sommar på Åland
  CVM

 52. Tack Birthe vad roligt för Prinsen och hans familj och för Ziggy och få en kompis!
  Det är alltid lika intressant att dom ni nämner ger på några timmar 100 kommentarer lätt………..
  Jag försöker alltid att skriva sanningen eller är det bättre att hålla tyst!
  Däremot är det alltid en fröjd att läsa dina kommentarer som alltid innehåller
  fakta på hög nivå!
  Önskar dig en fin sommar
  Claes

  1. Kungligheterna tycks välja namn på sina hundar som anknyter till deras egna laster. Ziggy och Brandie som exempel. Och alla med padda vet väl vem Siri är?

 53. Lite onstigt som alltid, de kritiska får inte kritisera royalsiterne men de får kritisera oss.
  Vive mon ami Claes !

  1. Tack det samma, trevlig helg.
   Hoppas på bra väder för långpromenader med “stor pojke i liten storlek”.

 54. Visste inte om det förrän nu att det finns vänster-rojalister och höger-rojalister …tankar går åt Svenska Kyrkan där olika partier/ideologier kämpar mot varandra och de kristna värderingar – kulturella civila koder-innehålet på väg att urholkas till hundra som resultat …

 55. Pernilla A: Republikanerna kan kritisera monarkins vara, men att förminska och förlöjliga familjemedlemmarna, är inte fint gjort!
  Även om jag inte gillar Vänsterpartiet, så kritiserar jag inte/förminskar Jonas Sjöstedt! Förminskandet av personer, tyder ofta på egen harmoni och arrogans.
  Därför går jag hårt åt sådana personer, ex CVM och Stefan m fl.

 56. ……..Förminskandet av personer, tyder ofta på egen oharmoni och arrogans. (min Mac har en egen vilja av ord och särskrivningar)

 57. Får nog upprepa för att Konst(ig)Tanten ska förstå!!!!
  “man ska inte kasta sten när man själv sitter i glashuset”
  CVM

  1. CVM

   Konst-igt nog är det faktiskt ingen konst att kasta sten när man sitter i Glashuset -hur konst-igt det än låter!

   Ett exempel, citat;

   ” Förminskandet av personer, tyder ofta på egen oharmoni och arrogans.
   Därför går jag hårt åt sådana personer, ex CVM och Stefan m fl. ”

   Brukar även kallas att bita sig själv i svansen…KRAS!

 58. CVM
  7 juli, 2017 kl. 09:06

  Helt riktigt CVM! Ingen, och knappast inte Li & mini, har rätt att försöka dölja sanningen genom att diktera vad vi andra ska få ha för åsikter, eller bestämma vad vi får skriva här, genom att “fulskriva” övriga!

  Hade det gällt Madeleine m fam, hade det varit helt annat ljud i skällan.

  I Sanningens namn tillönskas du en ljuvlig sommar i Monaco!
  Gredeline

 59. Staffan Heimersson&Co ogillar vissa i kungafamiljen. Alla i kungafamiljen sköter sina uppdrag på ett föredömligt sätt, även om några har nyss kommit från en vanlig familj.

 60. Gredeline
  Tack för dina kloka ord som vanligt…….
  Ja igår kallades jag för motvalls gubbe och idag är jag oharmonisk och arrogant
  men dessvärre bet hon sig själv i svansen idag!
  Har lämnat Monaco nu för svalare breddgrader (alperna) den fyrbenta mår bättre
  där men även hans pappa!
  Trevlig Helg
  CVM

  1. Svala Alperna låter toppen för min del också!
   Önskar er god fortsättning där!

   Gredeline

 61. Så gott som alla bilder av Victorias lille gosse och Sofias visar att föräldrarna kånkar på dem hela tiden, jag har aldrig sett en bild av Carl Philips gosse där han går. Undrar också hur de har tid att fara och flaxa hela tiden när de enligt uppgifter nyss har flyttat in i sitt nya hus? Eller har de flyttat? Varför får man aldrig läsa några riktiga artiklar om vad de sysslar med inom kungahuset? Hemligt, hemligt.

 62. Tror att Sofias mamma fyllt 60 År nyligen.Resan kanske är en present.
  Bernadotte och Kybelberg heter företaget.Gluonen heter kungabarnens
  bolag.
  Pensionerna är en politisk fråga.Alla som röstade på alliansen bidrog till att penssionärerna har det sämre.pensionärer får inte jobbkskatte avdrag.
  Alla i kungafamiljen har egna pengar.Om du gör en resa så använder du din lön
  Så varför skulle inte kungafamiljen få använda sin ersättning till att resa.

 63. Pratas mycket om “egna pengar”. Hur har kungahusets medlemmar skaffat sig det. Genom hårt arbete?

 64. Det pratas hela tiden om att de kungliga har så kämpigt med alla fotografer och papparazzi, stackars Carl Philip som förföljs så dom måste sticka utomlands hela tiden. Hur mycket är egentligen sanning? Jag tycker att de verkar vara ganska ointressanta för press. Men de gör inte mycket för att få vara anonyma, de bevistar hela tiden de stora turiststråken.

 65. Finns det något kungahus i Europa där någon ingift inte kommer från en vanlig familj, jag tror inte det.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar