Annons


Annons

Prinsessan Madeleine tog med sig Chris på bröllop


Chris och Madeleines kärlekssommar fortsätter – med bröllop. Idag var prinsessan och hennes pojkvän i Gottröra kyrka för att se vännerna Natalie Rosta och Dag Werner säga ja till varandra.

Annons

Det var höstens stora socitetsbröllop. Mängder av vänner till kungabarnen trängdes i den lilla kyrkan för att se Natalie Rosta och Dag Werner lova varandra evig trohet i Gottröra.

Prinsessan Madeleine agerade tärna och med sig, som stöd, hade hon sin älskade Chris – han ses här tillsammans med Emma Pernald.

Även Jonas på plats

På plats i kyrkan fanns också sessans ex, Jonas Bergström och hans nya flickvän Stephanie af Klercker.

Läs mer om bröllopet och se massvis av bilder i nästa Svensk Damtidning.

Av Johanna Lejon
Foto: Charles Hammarsten

Läs även:

Johanna Lejon skriver mer om bröllopet på Johannas Kungliga modeblogg››

Chris och Madeleine på operaparty – med Chris mamma››

Madeleine och Chris på kärlekssemester››

Elin Nordegren kan tacka prinsessan Madeleine för nya kärleken››

Madeleine har fått över sin Chris till Stockholm››


(0)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

196 kommentarer till “Prinsessan Madeleine tog med sig Chris på bröllop”

 1. DET är ett bröllop jag hade velat vara på! Som en dokis såpa!
  Madeleine vägrar att förlåta men det tillhör livet att förlåta annars växer man inte upp.Jonas har inte mördat nån!Han var otrogen vilket är rena vardags brott i dessa tider.Och att ta med sig Chris är höjande av barnsligheter.Hon sitter där i kyrkan och försöker få jopnas att må dåligt och vara svartsjuk. Bägge borde inte ha gått till denna bröllop eller en part borde ha tackat nej. Smaklöst och inte rättvisst att stjäla uppmärksamheten från brudparet. Gud som det måste ha tisslats och tasslats!Festen efteråt måste ha varit en höjdare!

 2. “Evig trohet” ! Ha ha finns det längre? Det enda dom gör i dom dar kretsarna är att gifta och skilja sej. Dom har väl inget annat att komplicera sina liv med.

 3. Åter igen ha Chris bytt utseende-jag kände inte igen honom alls-trodde det var emmas pojkvän bara namnet fick mig att förstå. Jag känner inte igen honom från ena bilden till det andra.Han är inte snygg alls-ser inte “kär” ut. Han gör en guldklipp åt mamma och hans ställning om han får madde till altaret!
  Heja Jonas!!

 4. Starkars jonas orakad och ser ledsen ut.Vilken press det måste ha varit.Allt han har varit med om med madde riullas upp som en film.Ett antal personer hälsade inte på varandra hur kul är det på ett bröllop. Åter igen bägge med partners borde inte ha gått. Starkars Stephanie också!Barnsligt värre är det och själviskt att låtsas som inget har hänt men sen beteer sig alla som om det har hänt.

 5. #1 och #4. Ni har helt fel. Det är moget av både Jonas och Madeleine att delta i bröllopet och naturligtvis måste de få ha sina respektive med sig. Nu visar Madeleine och Jonas att de dragit ett streck över det förflutna och gått vidare i livet. Jättefint gjort av båda två. Sedan må folk prata bakom ryggen på dem bäst de gitter – det är ändå bara dumheter folk pratar.

 6. Ser ut som Chris lider. Ok jag ställer väl upp på det här då, men helst vill jag vara nån annanstans, ser det ut som han tänker.
  Men vad vet jag. Han kanske har toppenkul.

 7. Men snälla nå´n…Vi talar om vuxna människor…Det går inte att befinna sig i samma stad och umgås i samma umgängeskretsar utan att stöta på varandra… Nu är ju Jonas och Stephanie ett par sedan månader, och Madeleine måste ju inse att även han har rätt till en fortsättning i livet…
  Att hon tar med sig sin Chris, blir för mig lika naturligt… Skulle hon ha låtit honom sitta hemma och kommit ensam ? Alla vet ju att de är hon och Chris nu, så varför låta honom stanna hemma…Han måste väl få möjligheter att lära känna hennes väninnor och kompisar…

  DÄREMOT kan man konstarera när man ser bilderna ovan att Carl-Philip har gjort en jättemiss som förlorade Emma…Och vad beträffar f d och den nuvarande i Madeleines liv vid jämförlse, så vinner…..Jonas…!! Utan tvekan…
  Nu blir det säkert lyckligt och bra för Madeleine med Chris, det tror jag benhårt på… Men knappast samma tur för “Phille” med sin dalkulla…

 8. #1 Du måste väl ändå fatta att bruden själv vill att Madeleine är brudtärna. Då måste man också kallt räkna med att sessan får en del uppmärksamhet. Nu är de ju i vänners lag, så vännerna förstår säkert den uppkomna situationen och accepterar den. Vore löjligt annars.

 9. Starkars jonas orakad och ser ledsen ut.

  Ledsen? Man märker att han “söker” kameran

  Chris ser ut som Mamma Eva Maria. Tyvärr

 10. En vacker Madeleine som vanligt.
  Varför skulle inte Jonas och Madeleine kunna gå på samma bröllop? Båda har ju hittat en ny partner och det är dags att gå vidare
  . Hur skulle det se ut om man inte ens kan vara i närheten av sitt ex?
  Ena gången är det synd om stackars Madeleine, nästa gång gråter ni tårar över stackars Jonas.
  Låt dem sköta detta själva.

 11. Chris ser mycket mer sympatisk ut än Jonas. Även om han inte är “snygg” så ser han enormt trevlig ut, det tycker jag verkligen. Han är nog en väldig tryggis, lite som Daniel kanske. Jag tycker han passar mycket bättre ihop med Madde än Jonas gjorde. Chris kan nog ge Madeleine ett harmoniskt och lyckligt liv! (Dessutom borta från kamerorna) 😉

 12. Madeleine och Chris är ett par och Jonas och Stephanie är ett par. Livet går vidare.

  Ni som spekulerar i att Madeleine är ute efter att få Jonas att må dåligt skulle antagligen agera på det sättet själva. Genom sig själv känner man andra heter det. Så barnsligt.

 13. Prinsesse Madeleine, Chris O’Neill og ex’en Jonas Bergström stjæler vel ikke opmærksomheden fra brudeparret, der har sikkert været langt flere pressefolk end der ellers ville have været til et “almindeligt” societybryllup ! Så alle har fået deres del af kagen. 😀

 14. På bilden ovan tycker jag att Chris ser rar ut. Hoppas prinsessan Madeleine och han blir lyckliga tillsammans. Madeleine har säkert lämnat Jonas bakom sig för alltid och det är väl trevligt om de kan umgås i samma vänkrets.

 15. Chris gillar inte att bli fotograferad kan man se och det är att respektera. Svenska tanter är lustiga ena stunden klagar dom på att personer är för snygga och nästa för fula. Ladies, don’t judge a book by its cover.

 16. Jag har aldrig fått intrycket att Chris inte gillar kameror. Minst hans mamma måste vara riktigt nöjd för att se sin son med en prinsessa. Chris ser inte bra ut, han ser 15 år äldre än han är. Han är inte en snygg alls. Jonas skulle kunna vara snygg, om han hade rakat. Emma ser ut som hon såg den roliga delen av dagen. Och jag bara undrar, måste Chris inte arbeta alls?

 17. Går det att se på ett ansikte om en person är lyckligt kär eller kanske befinner sig i en situation som är svår att ta sig ur?

 18. Chris kan vara trevligt och allt annat, men i varje bild så ser han sur ut! Han ser ut som han har blivit tvingat tt följa med Madde, och störs av fotograferna, men han är ju ihop med en princessa det är klart att det ska vara fotografer överallt! Han behöver verkligen se snällare ut!

 19. Snacka om äktenskapstycke mellan Emma Pernald och Madeleines pojkvän Chris. Väldigt lika varandra!! Madeleine och Jonas passar rent utseendemässigt bättre ihop. Synd att det skulle sluta så illa.

 20. Jag har aldrig gillat Jonas. Han verkar dryg och ser märkvärdig ut. Chris kanske inte är snygg (inte Jonas heller för den delen) men han ser trevlig ut. Ingen linslus, men vad gör det? Jag tycker han och Madeleine är ett fint par som passar ihop. Jag tror faktiskt Chris har inre kvalitéer och det är det viktigaste. Att Madeleine och Jonas med respektive går på samma bröllop är väl inte så konstigt. De har ju umgåtts med brudparet länge och har många gemensamma vänner.

 21. Jag tror att prinsessan Madeliene har det bra med sin Chris. Hon har aldrig gillat media och det ser ut som om han är lika besvärad. Vi får nog vara glada så länge vi får ha henne kvar.
  Det är roligt att vi ibland får en skymt av henne.

 22. Jonas is the winner..!
  Stephanie är en skönhet..!
  Madde bättre än någonsin..tack vare den naturliga hårfärgen..!
  Men varför tog det 15 år innan hon fattade..?
  Chris ser verkligen oattraktiv ut..!

 23. Oj, oj, oj, var får ni allt ifrån. Vilken fantasi, helt otroligt. Skriv en bok i stället vet ja o tjäna pengar på det.

 24. Alla har vi olika smak. I mina ögon ser Chris sympatisk ut och han ser också ut att vara någon att lita på – viktigare än allt annat – speciellt för Prinsessan Madeleine med erfarenhet av sin otrogne f.d. fästman!

  I senaste Hänt Extra med hänvisning till initierad källa – lika mycket eller lika lite att lita på som i alla artiklar i kvälls- och skallerpressen – står att Jonas hade förväntat sig att Prinsessan Madeleine inte skulle ha brutit förlovningen när det avslöjades att han varit otrogen med norskan. Liknande tankegångar som jag haft och kommenterat tidigare, nämligen att förlovningen kom så snabbt efter hans otrohet på skidresan bara några månader tidigare och skälet just var att han tog för givet att när väl otroheten någon gång i framtiden avslöjades, då skulle Prinsessan Madeleine bete sig som ‘förväntades’ av henne – precis som det förväntades av exv. Prinsessan Di – att blunda för otroheten och inte ‘våga’ bryta förlovningen. Men han missbedömde uppenbarligen sin då sen ca 8 år fästmö och sambo! För hans nya flickväns skull får man hoppas att han ändrat sig, inte är jättevanligt, eller att hon är okej med otrohet!

 25. Kände inte igen Maddie först.
  Brudtärneklänningarna och brudtärnorna var jättefina!

  DÅLIG stil av brudparet att bjuda Jonas Bergström.

  Det hade varit trevligare för alla om Jonas inte kom.
  Även om Maddie kanske gjorde fel i deras relation.

  Madeleine var ju brudtärna.

 26. Mia #1 I think you have seen toooooo many soap operas. How the H@@@ll do you know what they have spoken about or said to eah other and what either of them feel.

 27. Som någon skrev tidigare verkar Chris vara en mogen man som är hänsynsfull och säkert trevlig privat. Han är perfekt för Madeleine! Och Emma hade varit perfekt för Carl Philip om han hade varit klipskare och mer normal..

 28. Jag hävdar ff att det var fel att bjuda både madeline och jonas då det skulle vara första gången sen brytningen.Det är inte en lämplig scen ett bröllop för denna första gång.. Självklart skulle bara madeleine ha kommit då hon var tärna.Det är inte lämpligt då hon vägrar se på honom och stephanie och vägrar prata/hälsa på de på andras stora dag och samma beteende på den allra första mötet som var ingen möte då ingen hälsade eller pratade på förre bröllopet middagen på F12 torsdag kväll där hon mådde dåligt sa hon till vänner att vara där. Självklart lämnade hon tidigt och jonas bara några minuter senare.Vilken spänningar det måste ha varit i luften men det var fel forum för det är ett bröllopspars dag och kväll.

 29. Madeleine passar i USA. Tyvärr verkar det som vi kanske förlorar henne till USA. Och jag kan verkligen förstå hennes val.Och vad har vi då kvar av det unga gardet?

  Viktoria skall var barnledig nästa år och Carl Philip drar kungahusets rykte i fördärvet med sitt val av partner.

 30. I min optik tilhører hverken Emma eller Chris “the beautiful people”, men de har sikkert andre kvaliteter.
  Til gengæld er Jonas’ nye dame, hvad jeg vil kalde vacker.

  Nu da både Madeleine og Carl Philip viser deres kærester frit frem, så må spørgsmålet blive : Hvem forlover sig først.
  Skal det gå efter protokollen, som det plejer i Sverige, må det blive Carl Philip. 😉

 31. Både Madeleine og Jonas har funnet seg partnere for å komme videre, tror jeg…..

  Men de hører sammen, for meg er de ETT

 32. Expressen har nästan tre sidor idag om denna “kärlekskris”. Starkars brudpar säger jag och deras anhöriga. Madeleine tjatade på att ha sällskap till bröllopet och Chris flög till Sverige trots att han inte hade tid och kom lördag morgon och hämtades av (håll i hatte!) Säpo!Ingen taxi för egna pengar. Han kände nästan ingen.Visst kunde hon ha gått ensam hon är ju tärna och snart 30 år.Att hon är så rädd för att möta/tala med jonas tyder på att hon ff är kär i min bok och vet att hon gjorde fel att bara sticka/fly från honom utan att tala ut.Hon är ju rädd att han ska avslöja saker om henne också under deras tid-men det gör han aldrig tror jag.

 33. Tror att mr O´Neill är hjärtligt trött på sitt uppdrag att vara prinsessans kavaljer. Han ser sympatisk ut, men olycklig.

  Madeleine utnyttjar ju denna situation till max, men hur kul är det för hennes “pojkvän” att vara en bricka i ett fult spel.

 34. Till Mia, tyckmycka!
  Dina många synpunkter är förga intressanta. Det är inte du som bestämmer hur andras bröllop och hur relationerna där skall vara. Inte heller har du en aning om hur parternas inbördes förhållanden är.
  Skapa dig ett eget liv istället och bemöda dig om att det blir gott.
  Acceptera att andra lever sitt eget liv efter sin förmåga och sina ideal.

 35. Chris är verkligen mums-mums vilken man. Jonas ser ut att vara lite på deken tycker jag. Chris verkar vara oerhört stolt över sin prinsessa jag tror ingen kan såra henne igen så som Jonas gjort då får dom nog med mister O´´neil att göra.

 36. JAG HÅLLER MED DE SOM TYCKER ATT DET VAR FEL ATT BJUDA JONAS PÅ SAMMA BRÖLLOP
  MEN WOW VILKEN SNYGGING CRIS ÄR JÄMFÖRT MED EXET JONAS KANSKE DET INTE VAR SÅ DUMT ATT JONAS KLEV ÖVER SKACKLARNA SÅ DET BLEV ETT SLUT PÅ DENNA ROMANS SOM SÅG TRIST UT DE SISTA ÅREN BÄTTRE MED SKILSMÄSSA NU ÄN EFTER GIFTERMÅL.
  JÄTTEGRATTIS MADELEINE TILL SNYGGINGEN

 37. Pinsamt dålig stil med helt baraxlat i kyrkan för både brud och tärnor. Det var väl inte en gumnasiebal de skulle på

 38. #41 HM
  Tippar på att Carl Philip och hans flamma redan är förlovade med tanke på hur barnsligt kungen uppträder nuförtiden. Kungen har helt uppenbart inte haft något emot sonens val av sambo, eftersom han tydligen accepterat att paret skrivit sig offentligt på samma adress.

 39. Särskilt Emma och Chris men även Jonas ser konstiga ut i ansiktet.
  Carl Philip och Emma passar inte ihop utseendemässigt, ett bättre par är C. P. + Sofia (min mening).

 40. Chris ser ut som en äldre man inte något som passar Madeleine, hon bör nog titta efter en lite yngre förmåga med mycket pengar. Är hon hemma nu igen vem betalar alla resor fram och åter?

 41. När jag var ung trodde jag också att f.d. par som inte ville träffas berodde på att de fortfarande egentligen älskade varandra. När jag blev äldre och fick egen erfarenhet – som de flesta av oss får – då insåg jag att det där att man fortfarande skulle vara kär i en f.d. man inte vill träffa enbart är Hollywood/Harlekin-romantiskt-nonsens! Man behöver verkligen inte längre vara kär eller älska någon för att inte längre vilja umgås med dem eller ens träffa dem! Vissa personer – kan vara f.d. partner eller nära vän eller bekant – som man inte längre mår bra av att vara i deras sällskap med, ska man inte heller umgås med. Man ska göra de val man själv mår bra av, inte vad som ‘förväntas’ av en. Sen det där med att ‘prat ut’, det är verkligen överreklamerat, ibland är det bästa man kan göra att gå från ett förållande och aldrig mer ha kontakt. Varför kräver så många här ständigt att Prinsessan Madeleine – som blivit sviken på ett rent djävelustiskt sätt av sin f.d. fästman och sambo – ska ‘prata ut’ och ‘förlåta’ den otrogne mannen?! Hon gör de val som hon mår bra av, varför ska hon ta ansvar för sin f.d. otrogne karl och hans nya kvinna osv.? Förstår inte hur ni tänker! Sen, har varit på en hel del bröllop och andra stora fester, inte sjutton har jag pratat med alla gäster – och varför skulle man behöva göra det?!

  PS. Intressant att se hur många som tycker JBs nya är såå vacker – hade Prinsessan Madeleine haft den klänningen som hon hade då hade det kritiserats att bysten blev dubbel så stor i den byst-markerade klänningen hon valt och också kritiserat att man i princip såg halva brösten!

 42. Tycker Jonas tjej ser sa fyrkantig ut i figuren. Tycker fortfarande att Madeleine ar mkt vackrare an Stefanie hon ser sa OTROLIGT alldaglig ut som vilken tjej som helst.
  Varken Chirs eller Jonas ar snygga ,inte heller pojkvansmaterial below Maddes standard. Players tror Ni verkligen att Jonas ar trogen nu?? Chris ser lite val slisig ut undrar om han verkligen ar kar ??
  De blir nog svart att forlata en man som Jonas han har ju inte bara varit otrogen en ggn mot Madeleine.

 43. Chris ger mig inga bra vibbar. Han känns inte direkt som en pålitligt typ. Verkar mer vara ute efter kvinnor “som syns/märks”. Först en underklädesmodell från Uzbekistan, nu Madeleine.
  Får en känsla av att Madeleine är mer förtjust i Chris än tvärtom. Känns även som om Madeleine “klänger sig fast” vid Chris, som om hon vore svartsjuk och kanske rädd att förlora honom?
  Undrar om Madeleine möjligen kan ha blivit mörkhårig då Chris f.d. tjej också hade mörkt hår?
  Känns som om Madeleine och Chris mamma mer än Chris själv kommer att pusha för en snar förlovning och bröllop. Tror dessutom att Madeleine skulle vilja hinna gifta sig innan Jonas gör det, lite i “revansch- och jag klarar mig minsann utan dig” syfte. Tvivlar dock på att ett ev. äktenskap mellan Madeleine och Chris skulle få livslång varaktighet. Kanske bra de första åren, men i längden kommer det nog att ebba ut från Chris sida.
  Hoppas jag har fel.
  Carl Philip och utvikningstjejen Sophia ser jag som en “big joke” och skamligt för det svenska kungahuset. Demokrati, visst. Men är man prins borde man väl ha någon form av lägsta kriterier när man väljer en blivande brud. Speciellt om de ämnar livnära sig på apanage som härrör sig från staens pengar = våra pengar, vare sig de kommer direkt eller via pappa Kungen. Tycker inte att statens finanser skall bekosta rallytävlingar och allmänt jetset/nöjes-/glida runt liv mellan vår prins och en utvikningsmodell. Låt honom avsäga sig titeln, livnära sig på egna medel, se till att få en inkomst och göra vad han vill med sin modell, bara jag slipper finansiera deras leverne.

 44. OLA SALO – superbegåvning som jag gärna ser som programledare
  Helt vid sidan av kungliga kommentarer:
  Såg Ola Salo i ett nytt TV program lördag kväll. Vilken fenomenal person. Utsökt intelligenta och intressanta ordformuleringar, han har talets gåva i ordens högsta bemärkelse. Stor personlighet och utstrålning. Sjunger bra.TV borde ta tillvara på Ola Salos personlighet, naturligt medfödda fallenhet för kommunikation kombinerat med hög intelligens och utbildning, musikkunskaper och ge honom programledarjobb. Tror han skulle göra sig alldeles utmärkt både i program som har med musik, underhållning och musikkunskaper att göra, men även som ledare i frågesportprogram. Kunde även göra sig bra som programledare eller jurymedlem i t.ex. Idol.

 45. Madeleine verkar desperat , pojkvännen måste med kort varsel ställa in planerade jobb i USA för att följa med på bröllopet som väl varit känt i månader och där det inte var tänkt att han skulle med.

  Så stora svårigheter med att möta sitt ex brukar tyda på att känslorna finns kvar.

 46. Jeg synes man udviser manglende respekt for kirken og den kirkelige handling ved at komme med bare skuldre og dybt nedringet.

  Det virker SÅ billigt, en mangel i deres kulturelle opdragelse. Fx går man heller ikke ind i en moskè, selv som gæst, med sko på. Tommelfingeren nedad for bruden og hendes tre gratier.
  Der er visse ting, man bør vide og overholde.

  Emma P. og Stephanie af K. har begge et sjal med. Jeg ved ikke, om de gjorde brug af det, men det tyder på, at de er bevidst om, at vielsen foregår i en kirke og ikke på et rådhus.

 47. #39

  Kanske brudparet vill markera att de är vänner med både Jonas och Madeleine.

  Men om man lmåste låtsas att inte se varandra. då borde man tacka nej till inbjudan. Efter så många år tillsammans är det ändå ett barnsligt beteende.

 48. Madelene verkar ha en förmåga att träffa män som, åtminstonde till utseenset, är sura och elaka. Jag och brorsan, som inte alls är intresserad av kungligheter, diskuterade Jonas före förlovningen och vi hade samma uppfattning om att han såg smått elak ut.

 49. Jag håller med er som tycker att det var brist pa takt att bjuda Jonas på detta bröllop, där Madde fungerade som tärna. Och om han nu blev bjuden borde han ta tackat nej. Det finns väl inget som säger att de måste träffas. Jag tycker det var modigt av Madde att bryta förlovningen. Om man inte kan lita på sin fästman, hur kommer då äktenskapet att se ut? Det är ju inte bara hon som vet om det utan hela världen! Tala om att känna sig kränkt! Hon gör rätt i att inte förlåta honom. Han ar en jerk. Tycka synd om honom? Aldrig! Som man bäddar får man ligga. Chris verkar vara en trygg och pålitlig man. Men det intrycket gav ju Jonas också. Den som lever får se.

 50. livet går vidare och varför inte ses på ett bröllop. de rör sig ju i samma vänkrets så nån gång måste väl bli den första. det är vuxna människor inte småungar som slåss i sandlådan….

 51. Söta klänningar på tärnorna. Vi borde få se en större bild på Emma Pernald så att hela klänningen kommer fram. Har det blivit en ny trend att ha svart klänning på bröllop?

 52. Ok, Chris O´Neill kom samma dag frán NY med morgon flyget, 6 timmar tids skillnad! Och att vara pá fest samma dag utan att ha vilat, och dessutom se glad ut och trevlig för att han ska “passa” för Madelene? Det kallar ialla fall jag för kärlek!

 53. Fint sommarbröllop och många härliga gäster.Tyvärr är endel av dem illa klädda bl.aJonas B:s söta flickväns klänning,en st.för stor och brösten bara.Sådant förtar intrycket. Chris o`Neill ,prinsessans kärlek,
  ser mycket trevlig ut,förstår Madelenes lycka.Skulle vilja se brudparet
  Natalie och Dag på bilder tillsammans också. Förstår att det var vackert.

 54. Här ser man hur bra Madeleine passar i sin nya hårfärg. Chris ler på ett ytterst charmerande sätt; För första gången medveten om vad som händer, tar han ansvar för sin relation genom att helt snyggt och gentlemannamässigt dyka upp på bröllopet, eskorterandes M. bästa väninnor! Nu åkte han upp några pinnhål!
  Alla har säker varit inne på Expressen.se, men ändå:
  http://www.expressen.se/nyheter/1.2535071/maddes-och-jonas-forsta-mote-efter-otrohetsskandalen
  Bakom prinsessan ser man hennes livvakt eller en annan funktionär, Expressen!

 55. Emmas klänning var snygg. Stephanies klänning ser inte ut att passa speciellt bra (hon får väldigt stor byst och lite konstig figur), men hon passar i färgen. Bruden och brudtärnorna var fina, inget nytt modemässigt men fint.

 56. Indimellem når jeg læser på SD, tvivler jeg på, at det er voksne mennesker med bare nogen livserfaring, der skriver indlæg her eller om det er unge uden erfaring i livet overhoved taget !!!
  Voksne og intelligente mennesker kan omgås hverandre og komme videre. Så selvfølgelig kan man også gå til de samme fester, bryllupper m.m.
  Da Madeleine ikke kunne tilgive Jonas et enkelt sidespring og brød deres forlovelse – og nu opfører hun sig barnligt og ekstemt umodent. For hvorfor i himlens navn skulle Chris flyve fra NY til Stockholm for at være med til et bryllup, efter at han få dage før var vendt tilbage til sit job i NY? Kender vel knapt brudeparret?
  Antagelig for at Madeleine kunne vise Jonas , at hun også har fundet en ny soulmate.
  Jeg tror Madeleine skulle vente med sit eget bryllup til hun bliver voksen, men “en mammas pojke” er sikkert et udmærket valg for hende. Han kommer, når hun kalder.

 57. Prinsessan Madeleine´s relation med Chris O`Neill är
  ett typexempel på ett förhållande ‘on the rebound’.

  Alltså ett förhållande som man snabbt går in i som ‘tröst’
  efter en längre relation som brutits upp.

  Madeleine är inte typen som ger sig tid och ro för eftertanke
  och mognad;
  redan innan hon träffade Jonas Bergström år 2002 hade hon
  som ung bytt kärlekspartner lika ofta som lakanen i sängen.
  Så … efter ett åtta år långt förhållande med förlovning som går i kras kanske man skulle rekommendera lite… andrum?

  Men Madeleine får säkert ut mycket av sin nya ‘djupa’ relation med Chris;
  han har rejält med stålar och har introducerat prinsessan för en helt ny societet i USA och Europa.
  För den ytliga och nöjeslystna Madeleine är det huvudsaken.

  För dem som bara månader efter en förlovning kan ge sig in i nya förhållanden är begreppet ‘kärlek’ mycket flexibelt;
  alltså lider varken Jonas eller Madeleine särskilt mycket av att behöva ‘umgås’ igen.

  I den överklasskrets som de bägge är en del av byter man partner inom den egna snäva sfären så det är inget att sura över.
  Och visst ser ju alla glada och lyckliga ut
  (förutom Chris som ser ut att ha åldrats av Sverige-vistelsen)?

 58. #62

  Jonas på dekis? Nej, han bara odlar skägg liksom flere av kronprinsarna har gjort.

  Chris ansikte däremot kanske avslöjar att han har läst att rödvin är bra för hjärtat. Vad är bättre än rödvin och en cig?

  Oj, försade mig.

 59. #77

  Håller med.

  Men det kan vara att om Madeleine, som det har skrivits här, är en bortskämd barnunge, van att alltid få sin fram sin egen vilja, så var Jonas snedsprång, något som PRINSESSAN inte kan smälta.

  Hur understår sig Jonas att vara otrogen mot en prinsessa av Sverige?

  Madeleine kommer att lära sig förr eller senare, Synd bara att det tar så lång tid. Kanske det här ändå var en hälsosam läxa.

  I verkliga livet kommer det ännu värre läxor..

 60. Att flyga över från Nordamerika är inte någon stor sak. Det går flyg direkt från NYC till Stockholm. Jag måste byta flyg på vägen och resan tar omkring 14 timmar. Det är inte så farligt heller. Jag är färdig att festa genast och jag är en hel del äldre än den här hjälten. Men vi,den äldre generationen är en hel del tuffare än de yngre.

 61. Swedens most eligible bachelors: Carl-Philip and Jonas Bergström..!
  Självklart valde de Sveriges vackraste kvinnoor: Sofia och Stephanie..!
  Vilka brudpar vi har att se framemot..!
  Glöm inte heller the fashionista absoluta Sofi Fahrman och hennes superhunk..!
  Undrbara tider för oss stilister..!

 62. Jag förstår inte hur ni orkar vara så cyniska här; Ni VET att Madeleine är bortskämd och ni VET att hon tog med Chris för att sätta Jonas på plats… Tänk om M. ger blankaste katten i Jonas, men behövde ett stöd den första gången hon skulle fejsa hela den gamla stureplanskadern efter uppbrottet från jönsen Jonas. Det var storstilat och generöst, samt kärleksfullt gjort av Chris.
  Nu hoppas jag att han snart blir prins av Sverige och Amerikatt och hela Salzburgs operaenvironger.
  Det är såklar allas rätt att bli älskade av en partner, även Madeleines!

 63. 82 Precis! Jonas snedsteg var uppenbarligen fröken prinsessans första motgång i livet – något hon inte alls kunde hantera utan stack till andra sidan jordklotet för att slicka såren… Och nu när hon skall träffa exet kommenderar hon ögonaböj in nya fästmannen från andra sidan jordklotet…

  Och om jag inte minns helt fel har madeleine sannerligen inte varit en duvunge – hon har haft pojkvänner så det understa r****nar och inte heller under sin tid som flickvän till jonas gjort något avkall på festande jorden runt eller champagneblöta “tjejkvällar”… Så vad som har hänt i dessa vip-lounger tillsammans med “hovdamerna” lär vi aldrig få veta. Men att göra Jonas till syndabocken och madeleine till ett helgon passar naturligtvis för Ansan och hennes gelikar…

  Och by the way, vuxna människor som fått en gedigen uppfostran bör veta att man kan vara artig också mot sitt ex då man fortfarande umgår i samma kretsar. Uppenbarligen någonting som vanliga människor lär sig hemifrån men som inte ingår i en kunglig uppfostran….

 64. #58 . Tror att Chris foredrar langa slanka brunetter. Haller med efter att ha lamnat “Stureplan” har hon valt att bli morkblond ser ut som att hon gatt ner i vikt oxa.Antingen forsoker Madeleine se ut som Chris ex han kanske har sagt att han foredrar brunetter. Men jag tycker hon ser mer ut som Jonas nuvarande tjej framforallt harfargen. For mig ar bada morkblonda inte alls brunetter.
  Chris kan valja och vraka bland alla skonheter i NY som har billig bakgrung som i stort sett gor allt for och hamna i de fina kretserna. For manga av dessa unga damer ar Chris ett kap. Kanske lillsessan kan tanka om angaende Chris.

 65. Einmal mussten sich die beiden über den Weg laufen,wenn sie gemeinsame Freunde haben.So ist nun mal das Leben.Mir gefällt Jonas besser, aber es ist nicht mein Leben.Madleine muss lernen erwachsen zu sein.
  Lieben Gruss aus Deutschland

 66. Mia S. Ola Salos pappa är/varit kyrkoherde i Söraby församling i ett samhälle som heter Rottne. Hans mamma är sjuksköterska. Ola Salo har vuxit upp i en akademikerfamilj det hörs när han gör sina uttalanden. Själv har jag hört Ola sjunga många gånger både vid konfirmationer och andra tillfällen. Tycker att Ola är toppen. SVT borde ta vara på en sådan superstjärna. På tal om superstjärna Ola spelade “Jesus Christ Superstar” i Malmö för ett antal år sedan. Tårarna bara rann nedför kinderna på mig i slutscenerna.

 67. Wow! Gud så många kvinnor som tycker om att deras män är otrogna – lyckans era män som får roa sig med andra så länge de inte lämnar er, för det skulle ni aldrig klara av, att våga gå från ett förhållande som inte är bra, nej hellre stannar ni kvar i otrohet, bara ni slipper vara själva – svagt! Man ska inte ‘lära sig’ att partnern har rätt att vara otrogen som många av er svamlar om. Tvärtemot – Prinsessan Madeleine visade på styrka och mognad – hon vågade gå ifrån en otrogen man, hon vågade vara själv, hellre än tillsammans med en man som inte visar respekt utan som är otrogen och som uppenbarligen verkar ha förväntat sig att hon – likt många av er kvinnor här – skulle stanna kvar i förhållandet och ‘veta sin plats som kvinna’, tycks han och många kvinnor här tycka! Tack och lov att det finns kvinnor som ser till sitt eget värde, som inte måste ha en man för att känna sig värdefull, utan eventuell ha en partner och då för att man har det bra och roligt tillsammans och att man behandlar varandra med respekt, inte för att man inte vågar och inte klarar av att vara själv!

  PS. Självklart de som vill fortsätta vara tillsammans med en otrogen partner har rätt att göra det valet. Men samma rätt – och mer därtill – har de som väljer att inte fortsättningsvis vara tillsammans med en partner som är otrogen och därmed visar noll respekt för sin partner, för det gemensamma förhållandet, hemmet, eventuella barn.

 68. Madeleine ser förtjusande ut och det gör både Chris och Jonas också. Däremot har jag svårt för Jonas Bergströms nya fästmö. Jag tycker att hon ser lite tråkig ut. Chris ser väldigt sympatisk ut, och det var fint av honom att komma till bröllopet tillsammans med Madeleine.

  Till skillnad från vissa andra så tycker jag att ungdomarna är mycket fina och välvårdade. Hoppas att de hade en trevlig dag och kväll tillsammans med brudparet

 69. jag hoppas verkligen att den där chris är en roligare typ än han ser ut att vara. han ser härjad ut, som om tidens tand bitit hårt på honom trots hans ringa ålder. ingen skönhet på utsidan ddär inte. hoppas på mer skönhet på insidan

 70. 90 Ave håller med fullständigt men det är synd att hon träffade en ny så kvickt. Tror inte man hinner bli sin egen på så kort tid (tror också att hon träffade Chris redan förra våren, säkert med Sofi Fahrmans bistånd).

  Tyvärr är ju bernadotterna tjurskalliga och eftersom denne Chris inte höjts till skyarna tror jag tyvärr på bröllop.

 71. Ja vad vet vi egentligen…vi som fantiserar här.
  Chris ser trevlig ut, man behöver inte le in i kameran jämt. Synd för hälsan dock, att han röker. Han och Madeleine har valt att umgås, relationer kan se olika ut! Ibland vet man inte hur det blir “till slut”, men man mår bra att vara tillsammans. Livet har olika faser och behov.

  Jonas får leva med att ha gjort en tabbe, men tabbar gör vi alla förr eller senare. Han måste få chansen att gå vidare.

 72. Jag kan inte hjälpa det men jag får dåliga vibbisar av Chris…. Han ser inte särskilt kul ut på bilderna jag har sett, lite motvillig, småsur, lutar sig ifrån Madde när hon kramar honom etc. Min intuition brukar stämma….hoppas Madde vet vad hon gör…hon förtjänar att bli lycklig!

 73. Jonas ser väldigt märkligt ut med hans flera dagars inte rakat sig skägg.Jag tror inte han mådde bra den dagen heller.Att gå på bröllopet till paret som introducerades de för varandra 2002 måste vara mycket minnen. Jag undrar hur många av maddes hovdamer ens tilltalar Stephanie? Då madde inte gör det och kan aldrig förlåta henne så undrar jag om andra vågar prata med henne ens så hon ser?Så dagen var säkert påfrestande för henne också. Hon har fått betala ett högt pris för att vara ihop med jonas. En annan intressant sak är att vi har ttvå stycken här som behöver inte madde i sig som jobbar, gör karriär tjänar jätte mycket och har vänner som inte bryr sig om vad madde tycker over there. Jag tänkte på jonas delägare i Vinge nu och Stephanie marknadschef för stureplansgruppen tror jag och även Emma.

 74. # 87
  Måske skulle vi sætte brunetter i ental? 😉
  Omverden har kun kendskab til, at der har været én kvinde før i denne 36-årige unge mands liv: en undertøjsmodel fra det tidligere Østeuropa.
  Jeg tror ikke, at han kan vælge og vrage mellem kvinder, tværtimod ……udfra de efterhånden mange billeder jeg har set, så virker han som en “tråkmåns”, men ser samtidig godmodig ud. Ham tror jeg ikke Madeleine behøver at frygte ” kommer på gale veje”!

 75. Det kommer nog sluta lyckligt för dem alla till slut. Tiden läker alla sår, heter det. Glöm och förlåt det som varit och gå framåt i livet. Alla har ju nya partners så vad är som är fel nu då.?
  Men, Emma Pernald, vilken snygging och dessutom mycket intelligent och har ett vinnande sätt och inga skandaler. Det är vad jag kallar toppentjej som jag önskar allt gott i livet. Tur hon blev av med C-P. Hoppas hon finner en kille i samma höga klass som hon själv. En flicka med “fötterna på jorden” och inga divalater där inte. Hurra för Emma.
  Hoppas hon finner samma lycka som Victoria och hennes underbara Daniel som också han är en superbra kille.

 76. Huvudsaken är väl att Madeleine ser ut att må bra nuförtiden. Mycket bättre än hon gjorde vid förlovningen med Jonas. Då fick man lite dåliga vibbar. Det verkade lite konstlat när de tillkännagav förlovningen där på Solliden. Det fick ju sin förklaring senare.

 77. Jättesöta brudtärne klänningar – och Madde har ju alltid passat bra i pastelliga nyanser. Stackars Aftonbladet o Expressen som hoppats på värsta bråket att sälja lösnr på när M o JB strålade samman för första gången efter sitt break-up… men tji fick dom

  Instämmer till fullo med Maggiz Eriksson_#99 & Catharina_#100

  Mia – Du glömmer att även kungabarnens partners fått “betala ett högt pris” på många sätt för att dejta en kunglig,speciellt Jonas även om han (o SH) till viss del “grävt sin grop” själv. S af K är INTE på ngt sätt “utfryst” av de gemensamma väninnorna – som du har teorier om i nr #97. snälla låt M/JB sköta detta själva nu

 78. Emma P älskar att finnas med i periferin runt kungafamiljen. Hon behöver inte Madeleine, utan det är tvärtom. Emma är lojal, men på sina egna villkor. Hon har ju en förmåga att lyckas smälta in överallt.
  Jag tror att Carl Ph med bistånd av någon kanske, var den som hade tur.
  Vet inte hur omtyckt hon var i kungafamiljen i övrigt. Hon var ju oartig och ifrågasättande mot sin blivande svärmor, vilket jag tycker är ouppfostrat i högsta grad i den situationen.

 79. Sannolikt en förlust för Sverige att det inte är
  Carl Philip som är arvtagare till kronan. Med sitt
  estetiska sinnelag, utmärkta smak, många intressen
  och diplomatiska beteende skulle han troligen bli en
  värdefull tillgång i representativa sammanhang.
  Att i unga år ha många intressen, hobbies vittnar om
  att personen även i fortsättningen kommer att utvecklas.
  Verkligen slöseri på så prima virke!

 80. Ni som säger att båda inte borde gått. Det ser ut som om Madeleine var en av tärnorna, så det hade varit svårt för henne att stanna hemma… När det gäller Chris, så är han ju hennes pojkvän – klart han ska vara med. Om nån skulle ha tackat nej så är det Jonas.

 81. Läste i en tidning av Carl Philip tackat nej till bröllopet i sista stund. Orsaken skulle ha varit att Sofia inte vill träffa Emma Pernald. Nej det kan man nog förstå – Sofia kan aldrig mäta sig med Emma som har både stil och bildning

 82. I linket, som henviser til Expressen, kan man læse, at Jonas er barndomsven til brudgommen Dag Werner og dermed den mest selvskrevne bryllupsgæst, efter min mening! Nu synes jeg ikke, at hverken Madeleine eller Jonas skulle takke nej til invitationen, men hvis Madeleine har svært ved at komme i “de cirkler” efter bruddet med Jonas, så var det vel hende, der skulle have takket nej, i hvert fald ikke Jonas. Og Stephanie har ikke “stjålet” Jonas, han var ledig “på markedet”, det ved Madeleine, da vist bedre end nogen anden!

 83. Sofia ville inte träffa Emma Pernald så CP fick tacka nej till bröllopet. Barnsligt att krångla till det på det sättet.

  Då betedde sig Madeleine/Chris och Jonas/Stephanie betydligt mer vuxet och moget.

 84. Madeleine visar igen att hon är en bortskämd liten unge om hon håller sig undan Jonas. Väx upp redan, uppför dig civiliserat och gå vidare i livet utan bitterhet. Madde var säkert inte så perfekt heller när
  de var tillsammans. Och vad är det för fasoner att inte unna väninnan att vara med Jonas. Det hade ju redan varit slut en tid när de började sällskapa. Själv hade hon ju genast ett annat s.k. bihang.

 85. # 110 Vilken konstig kommentar. Madeleine och Jonas träffades på bröllopet så hon håller sig inte undan. Att hon inte skulle unna väninnan att sällskapa med Jonas vet du väl inte heller något om. Var har du läst det, i Aftonbladet?

 86. Jag läste också att Carl-Philip tackat nej för att Sofia inte ville träffa Emma.
  Men då kunde ju prinsen gått själv på
  bröllopet!!

 87. Rättelse: CP tackade nej för att Sofia inte var bjuden. Det blir nog vännerna som kommer att åstadkomma det som inte föräldrarna och svensk folket kan: Få CP att inse sitt misstag.

 88. “108” Emma_H

  Det är väl exakt så det förhåller sig. SH inbjuds inte och då går inte Carl Philip heller. Det visar väl på civilkurage att han stöttar sin nuvarande flickvän.

  Den bortskämda Madeleine och hennes vapendragare gör nog vad de kan för att förhindra Carl Philips lycka, allt för att passa deras planer.

 89. Fin bild på gentlemannen Chris.

  https://kungligamodebloggen.svenskdam.se/chris-representerar-childhood/

  Om Sofia inte var medbjuden på bröllop i höstas kan väl vara förståeligt, men att hon inte bjuds med nu när Prins Carl-Philip och hon är sambos och hon varit med på familjesemester och familjebröllop, det är förvånande och hör nog knappast till god sed. Det enda skälet som jag kan se det, skulle vara att bröllopsparet inte tidigare har träffat henne, vilket självklart är Prins Carl-Philips ansvar att presentera sin flickvän/sambo för sina vänner och vänkrets. Samtidigt var Chris medbjuden, kanske för att bröllopsparet tidigare träffat honom och/eller då Prinsessan Madeleine var tärna, alltså är Chris som pojkvän till en av tärnorna högre i ‘hierarkin’, sett från brudens håll. Men oavsett är det lustigt att SH inte var medbjuden. Om det stämmer tycker jag Prins Carl-Philip gjorde rätt som tackade nej, lika mycket som jag tyckte han gjorde fel som tackade nej i höstas när det gällde en av hans närmaste vänners bröllop (som jag förstått det i alla fall). Undrar vad Madeline Ribbling (rätt namn/felstavat?) skulle säga om detta – är säker på att hon skulle se det som en faux pas från bröllopsparets sida!

 90. @114 Marguerithe. Stor humor – känner du Prinsessan Madeleine då du ständigt för fram att hon är, enligt dig, är ‘bortskämd’?! Kan du ge några självupplevda exempel när Prinsessan Madeleine har uppträtt ‘bortskämt’?! Och varför tror du att Prinsessan Madeleine kan styra över vilka bröllopsparet bjuder?! Och i sånt fall, varför lyckades hon inte styra över Kusinen och dennes bröllop?!

 91. “116” Ave,

  Jag skriver liksom alla andra här utifrån min egen erfarenhet och kunskaper. När det gäller kusinens bröllop kunde M
  inte bestämma för en gångs skull, hon fick böja sig för sin mammas vilja.

  Magdalena Ribbing säger alltid: “Om man river ner staketet mellan vad som är fint och inte fint blir livet lättare att leva”.

 92. Man tror inte det är sant, inte gå på sin väns bröllop, på grund av att fröken SH inte ville träffa Emma. Det säger ju allt, vilket självförtroende hon har, noll. Hon hade ändå inte platsat där, bland alla vuxna kvinnor som kan alla koderna. Hon är inget annat en ett billigt utvik, tyvärr. Stil fostras man till.

 93. Ave
  apropå ditt tjat om vad som passar sig & inte vid bröllop
  Ribbing har ofta sagt i intervjuer o i DN att vid bröllop skall man följa sitt hjärta dvs bjuda de man gillar i första hand o inte fastna i vad o vilka man förväntas bjuda enligt…
  detta bröllopspar (barndomsvänr) har givetvis redan träffat på SH m prinsen i olika sammanhang (och via internet) o bildat sig en egen uppfattning (utan Ms inblandning), men de behöver inte gilla henne eller önska hennes närvaro på sitt bröllop för det…
  (I samband m kusinbröllopet var det dessutom pr-strategi fr Silvias sida men framförallt CP som ställde krav/ultimatum för Sofias närvaro/inbjudan, om CP skulle dyka upp själv)

 94. @ 117, Marguerithe. Tack för rättelse av namnet – ska givetvis vara Magdalena Ribbing.

  Varför jag ref. till henne är att jag läst inlägg och kommentarer ang. att bröllopsparet MÅSTE bjuda allas respektive! Något som för mig känns helt galet. Som jag nämnde i min tidigare kommentar anser jag att det är personen med en ny partner som har ansvar att presentera denna för vänner/vänskapskretsen, och inte att personer som gifter sig ska vara tvingade att bjuda med en persons/väns/arbetskamrats nya partner som de därtill kanske aldrig ens har träffat! För mig låter det anglosaxiskt – plus one. I Magdalena Ribbings inlägg och kommentarer ansåg man det rent fruktansvärt om någon som skulle gifta sig ‘bara’ bjöd med exv. sin kollega utan dennes respektive, en respektive de som sagt kanske aldrig ens har träffat – igen för mig låter det helt galet. De flesta har inte möjligheter att bjuda hur många människor som helst, och ska man då bjuda in exv. arbetskamraters respektive som den som gifter sig kanske aldrig varit hembjuden till före sitt bröllop, då blir det i slutänden kan det nästan bli dubbelt så mycket folk än man ursprungligen planerat att bjuda. Inte precis helt gratis! Och vem vill ha med människsor på sitt bröllop som man inte känner, och kanske inte ens träffat – speciellt då detta inte är rätt tillfälle och plats att lära känna nya människor!

  Ytterligare tanke ang. att SH inte var bjuden – kanske berodde det på att bruden känner Emma väl, och därför inte ville bjuda SH. Bröllopsparet, värdarna för en fest, ska ha rätt att trivas på sitt eget bröllop/fest, och därför bjuda de personer de verkligen vill se där, och inte vad någon kutym säger, men visst, det är inte helt lätt – speciellt inte bröllop – alltid är det någon som blir ‘sårad’!

 95. Varför skulle inte Madeleine taga med sig sin Chris? Jonas tog ju sin nya… Alla är vel civiliserade människor (hoppas) och kan bete sig som sàdana. Det beror pà uppfostran/sunt förnuft kanske…

 96. Men varför ha så gamla tärnor. Det verkar lite patetiskt. Och varför skall vuxna världsvana kvinnor i trettioårsåldern kläs ut i rosa prinseswsklänningar.

  Fram för gulliga näbbar och en tonårig tärna om det behövs för att hålla rätt på näbbarna.

  Men vilket bra tillfälle för Madeleine och Jonas att visa att de gått vidare i livet.

 97. Jag läste nyss i Expressen (på nätet) att Carl-Philip först tackat ja och i sista minuten ändrat sig. “det är omöjligt då Sofia inte vill träffa Emma”. Ja, ja, det är nog varken sig första eller sista gången Sofias vilja får styra. C-P är tydligen mycket god vän med brudgummen och det orsakade förstås en hel del trassel för arrangörerna. Riktigt dålig stil. Det visar än en gång att Sofia H. inte passar i salongerna. Man får ibland visa om man är vuxen människa eller bara ett stort bortskämt barn. Vad C-P önskade saknade tydligen betydelse. Sofia kunde ha ställt upp för sin sambo eller låtit honom gå ensam. C-P ta dig i akt medan tider är. Hon blir inte bättre än så här.

 98. Helt rätt 120. Emma Pernald är qvinnan som har allt. Stil, etikett och integritet. En tjej som passar in i alla kretsar.

 99. @121 Emma_H. Mitt ‘tjat’ som du så trevligt skriver blir mer här! Du och Marguerithe (se min #122 som jag skrivit innan din #121 kommit in) har uppenbarligen missat Magdalena Ribbings diskussion (i DN där hon har en form av krönika) om vilka man enligt henne ska/måste bjuda på ett bröllop! Då var det inte alls tal om att – som ni skriver att hon har sagt i intervjuer – att bröllopsparet själva bestämmer vilka de bjuder, utan då enligt henne och hennes fans kommentarer, då gällde följande ‘regel- och etikett’ nämligen; att alla som bjuds måste få ta med sin respektive – oavsett man som värd/värdinna känner eller ens har träffat denne respektive – och var exv. bröllopsparet inte villigt till detta, då skulle de inte heller bjuda den person av paret som de kände! Absurpt i mina öron – oavsett hur ‘tjatigt’ du tycker det är!

  @125 Pia. Om det stämmer – då håller jag bestämt med dig om att det är verkligt dålig stil av Prins Carl-Philip och Sofia! Uppenbarligen var enligt denna källa BÄGGE inbjudna till bröllopet. Har man tackat ja, är det självklart enbart exv. sjukdom som gör det okej att med kort varsel tacka nej, och inte pga att man sent får klart för sig att den enes f.d. är bjuden! Av hyfs och respekt mot värd/värdinna och allt det arbete som det innebär att ändra bordsplaceringar, pengar man inte får tillbaka för mat osv., då måste man ha ett ‘giltigt’ skäl att helt plötsligt tacka nej. Precis som det är ohyfsat att ta för givet att en inbjudan gäller en inbjudens persons respektive som värden/värdinnan egentligen inte känner, och precis som det är ohyfsat att ta med sina barn till en fest, där barn inte är medbjudna, åtminstone inte utan att fråga om värden/värdinnan kan tänka sig att göra ett undantag.

 100. Carl-Philip verkar vara mycket fin människa. Han ska inte gå på nån fest om inte Sofia är inbjuden. Det här brudparet är inte nånting att umgås med om de ser ner på andra människor, eller de dansar eftar Madeleine, vilket är ännu värre.

 101. Håller med om Sofia. Hon passar inte in i de kungliga sammanhangen. Jag vet inte vad det är som är fel, för flickan är ju söt och sannolikt trevlig. Det känns ändå inte som om det är rätt kvinna för prins Carl-Philip.
  Jag kan ha fel, men det är någonting som inte känns bra med magkänslan.

  Hoppas att de ändå blir lyckliga tillsammans eller var för sig.

 102. Ge CP lite tid så inser han själv att livet med Sofia inte blir vad han hoppas på. Vännerna accepterar inte henne så han kommer att bli isolerad från det liv han är van vid.

 103. 125# pia.
  Läs inlägg 108# Emma_H, så ser du den riktiga anledningen till varför C-P inte kom på bröllopet.

 104. SH har börjat ge prov på vad hon går för…!
  Synd bara att CP dansar efter hennes pipa, men annat var väl knappast att vänta sig heller.
  Han verkar vek, och hon har hittat sin perfekta spratteldocka!

 105. hur orkar en del.. låt carl philip vara tillsammans med den han älskar vi känner väl inte honom. ska ett gäng kärringar här sätta sig till doms över andras kärleksliv. ni känner väl inte ens damen ifråga. man skäms ju å läsa vissa kommentarer…

 106. Sofia visste att vanlig medelklass tjej nånsin haft en anställing eller högt inkomst eller inkomst över huvudtaget vilket är ovanligt vem har betalatlt?numera toffelhjälften kär C-P?? Hur ska han få inne henne i överklassen där hon ingen känner och inte är accepterat?Det blir en tung sten runt c-p hals som inte var värd detta Gör slut säger jag-

 107. Har lige været i lufthavnen med venner, der skulle flyve hjem til NY (begge arkitekter) og de havde aldrig hørt om Eva O’Neill eller Chris.
  Tror efterhånden kun de er “verdensberømte” i hendes hjemland Østrig og nu også i Sverige. 😉
  Hun er en slags eventarrangør, og der gælder det jo om at få fine navne og kändisar til at komme, så måske består hendes bekendtskab med high society mest i at invitere dem til disse events, bortset lige fra veninden Ivana Trump!
  Madeleine har også stillet op til fotografering sammen med Donald Trump, fint markedsførings-tricks af svigermor!

 108. Om kungafamiljens yngre medlemmar borde inte finnas så mycket att skriva om. Bortskämda, obegåvade och med bedagade partners. Kaka söker maka..

  Viktoria har fått begåvningen, klokheten och empatin. Tack vare henne överlever nog monarkin ett tag till.

  Tyvärr…

 109. Nu är det ingen hemlighet att Madeleine avskyr Sofia och tänker inte prata med den där personen som hon uttryckte det. En ännu mer laddad bröllop än det det redan var får man leta efter .Att C-P skulle ha Sofia där, där ALLA maddes vänner OCH Emma på råge på allt skulle visa kalla handen skulle vara för mycket för alla.
  Jag tror säkert C-P hade möjlighet att ta en date. Herregud ingen kände chris heller närmare men han fick släppa allt och blixt snabbt åka över då madde inte vilja gå ensam.
  Starkars föräldrarna till paret som betalade allt och få läsa allt om dessa gästers förehavande.Fd vänner till Stephanie, madde och co ,tror jag inte sa många ord till henne heller.Sen var jonas ute i kylan också.Ingen vågar prata med de när madde ser på tror jag.

 110. Det är många som tror och spekulerar här. Och det är just vad det handlar om, spekulationer om människor som man ser på bilder som redaktionen väljer ut. Vilka som pratar med varandra och vilka som inte gör det. Hur någon tänker. Och så tar man parti för någon och skriver nedsättande om någon annan. Fantasin går på högvarv.

 111. Ave,

  Jag tror nog att jag förstått andemeningen i Magdalena Ribbings uttalanden. Hon menar ju också att folk idag har absolut ingen aning om hur man uppträder i de enklaste sammanhang.

  Hennes krönika i DN handlar ju om ren etikett, vad som är comme il faut enligt gammal sed i Sverige.

  På det stora hela är allt bara en fråga om folkvett och inte om att vissa gäster ska vara rädda för att bli utmobbade av andra.
  Den här diskussionen handlar väl egentligen om SH och vissas rätt att förnedra henne offentligt.
  Just detta är väl ett tecken på att de som vill kalla sig hermeliner är och förblir katter.

 112. #125, Pia, hon skriver;

  Jag läste nyss i Expressen (på nätet) att Carl-Philip först tackat ja och i sista minuten ändrat sig. ”det är omöjligt då Sofia inte vill träffa Emma”.

  Om detta stämmer då framkommer det tydligt från citatet som ska ha kommit från Prins Carl-Philip att såväl han som Sofia var inbjudna (alltså inte Emma_H:s tolkningar av bröllopparets syn på Sofia genom att de läst på internet om henne!).

 113. @141 Marguerithe. Nu säger du ju emot dig själv i din tolkning av vad Magdalena Ribbing har sagt/skrivit! Kan det inte faktiskt vara så att hon sagt en sak i intervjuer (som du och Emma_H hänvisar till) och hon faktiskt SKRIVIT något annat i sina krönikor?! I dessa krönikor – för att inte tala om kommentarerna till dem – var det pinsamt tydligt att ett bröllopspar inte fick/skulle bjuda bara exv. sin arbetskamrat utan de var då tvugna – enligt någon förlegad sed – att också bjuda arbetskamratens respektive, en respektive de inte kände och kanske inte ens någonsin träffat, och om bröllopsparet inte ville bjuda bägge (kanske pga plats och ekonomi), då skulle de låta bli att även bjuda arbetskamraten! Det må vara comme il faut men det är verkligen comme il fou!

 114. Angående alla elaka kommentarer om utseendet på vissa personer: Att ni inte skäms! Man ser ut som man ser ut helt enkelt.
  Beträffande brudparets inbjudan av både prinsessan på ärten och Jonas kan man bara konstatera: Madeleine är en av Nathalies bästa väninnor och Jonas är en av Dags absolut närmaste kompisar. Det är knappast upp till någon på detta forum att bestämma att det är olämpligt att bjuda båda två.
  Däremot är det förfärligt barnsligt av CP att låta utvikningstjejen bestämma.

 115. Ämnet är redan så urtjatat men har ändå några åsikter.

  Om Madeleine har hittat sin livs kärlek i Chris, varför gick hon inte skadeglatt fram och presenterade honom för Jonas?

  Åt Stephanie kunde hon storstilat ha småviskat; tur att du tog hand om den där sk***n.

  Tror Madeleine att hon kan bestämma över Jonas ännu? I Stureplansgänget är det ju vanligt att de flesta har sällskapat med varandra huller om buller.

  Madeleines ilska vittnar om barnslighet men det värsta av allt, hon visar redan s.k. “kärringknyckar” så kanske Jonas kan skatta sig lycklig över att det inte blev hon.

  Sådana brukar bara bli värre med åren.

  Har Emma P. brutit upp med sitt livs nya kärlek, eftersom hon måste ty sig till Chris?

 116. I min mening är det ett otroligt icke-kungligt beteende att frysa ut någon (som det sägs att Madeleine gör med Sofia). Kungligheter borde stå för bättre uppfostran än så. Man behöver inte göra den andra till sin hjärtevän men man bör kunna tolerera henne/honom och vara artig, dvs. inkludera i diskussioner etc.

  Det att många personer här tydligen tycker att utfrysning är en riktig metod och sedan fortsätter att kallar Sofia för “utviket” etc. är alldeles förfärligt. Tyder på dålig uppfostran och en enorm känslokallhet. Må vara att Sofia har ett förflutet/en daglig stil som inte är passande men då skall väl kungligheterna visa sig vara ett föredöme och – gud förbarme – leda in henne på rätt väg…? Det är väl därför de skall vara föredöme för oss vanliga dödliga (för lyxväskorna och galamiddagarna kan det väl ändå inte vara?)

 117. # 145 Hur vet du att Madeleine inte hälsade på Jonas på bröllopsfesten och presenterade honom för Chris? Ett bröllop är ju inte bara vigsel i kyrkan utan en fest hela natten lång. Är det sagotanten i Expressen som du läst och grundar dina kommentarer på?

 118. #146# Nea, Är det monarkins uppgift att leda in människor som av fri vilja har valt den enkla vägen i livet? Nä vet du vad, hedra istället alla som kämpar på och som försöker att utträtta något i livet. Om kungahuset skulle följa ditt råd skule det innebära att de avskaffade sig själv. SH har visat vilket stil hon har genom sitt eget agerande sedan hon blev kär i CP. Bl a när hon har träffat medlemmar i kungahuset så har det sedan kommit ut till allmänheten hur det har varit och vad som sagts. Hon är en person som ställer ultimatum och söndra. Ska man tillhöra kungahuset måste man ha en framtoning som inger respekt från människor man ska företräda. Sedan hennes inträde har det bara inneburit splittring. Madelenine har visat på resning i denna situationen.

 119. Hoppas unga Madde blir lycklig, men hennes nye “pojk”vän ser allt lite äldre ut än vad han är.

  Mer som “pappatröst” kanske? I brist på bröd, ungefär.

 120. “146”,

  Tack för din kommentar. Mobbingen mot Sofia H är oacceptabel och visar i högsta grad på vanliga svenskars iskalla människosyn och brist på uppfostran.

  Att frysa ut en person som just nu befinner sig i ett utsatt läge, har kungaparet, Victoria och Daniel visat att de inte vill vara en del av.

 121. Att ni inte skäms, ni som skriver dömande om några unga människor som råkar befinna sig i offentlighetens ljus. Nivån på diskussionerna under den här artikeln är under all kritik.

  Ni ser några bilder från ett bröllop, några klick från enstaka tillfällen ur dessa människors liv – och tror att ni vet allt. I själva verket har ni INGEN ANING.

  Att ni tror på vad som “sägs” och vad som står att läsa i olika medier säger mer om er än om personerna artiklarna handlar om.

 122. #147

  Enligt den här seriösa tidningen, Expressen och Aftonbladet, har de inte bevärdigat varandra en blick.

  Jag LITAR på alla nämnda tidningar helt och fullt. Möjligheten finns ju ändå att jag har missuppfattat det som har skrivits.

 123. Nu uttalar sig plötsligt Ternert om varför Carl Philip lämnade återbud. Kungen,Ternert och lillprinsen kan skrika sig hesa och kräva att sambobruden ska accepteras, men tro mig; Carl Philips hafsiga val av sambo kan bli kungens fall, men detta verkar ingen av dem förstå.

 124. bästa AVE-143, helt utan referens till vad Du kallar SED eller upplevt TVÅNG s k r i v e r M Ribbing följande (i juni2011) i sitt svar till frågeställaren apropå inbjudan till 1 person exkluderande partner (av valfri orsak)
  utdrag: “… en fest så brukar alla möjliga förklaringar & ursäkter tillgripas för att inte bjuda båda i ett etablerat par.
  Åtta månader är tillräckligt för att en relation ska anses etablerad. Någon regel om att endast de som lever under samma tak räknas som par finns givetvis inte.
  Det är gott om både gifta och andra högst etablerade par som inte bor tillsammans men ändå är par.
  Men som gäst kan man inte kräva eller insistera på att ens partner ska bjudas, det man kan göra är att själv tacka nej till festen…”

  Och tackade NEJ var ju just det som CarlP gjorde… liksom i höstas då ännu en av hans bästa vänner gifte sig
  tragiskt är dock att Madeleine Emma etc måste utses till syndabock… här o i övrig Media – liksom att CP skickar fram herr Ternert m någon nödlögn som ursäkt för att stanna hemma
  SH har haft 2 år på sig att charma Dag o Natalie men ej lyckats

 125. Det låter på vissa här som att Chris dagen innan bröllopet fick order av Madeleine att kasta sig på ett flyg och komma.
  Så var det förstås inte. Han hade så klart fått en inbjudan och det var bestämt sedan länge att han skulle närvara.
  Att han kom i sista stund kan ju ha berott på att han har ett arbete att sköta.
  Måste säga att journalisterna på SD är skickliga på atr förvränga historien bakom varenda artikel. Allt för att få så många hysteriska kommentarer som möjligt. Och många av skribenterna nappar på varje bete.

 126. Många lovordar Emma P hur kan ni veta att hon är så perfekt? Det skrevs ju en hel del om att hon och drottningen inte kom så bra överens på den tiden Emma och Carl Philip var ett par. Bla sas det att Emma tackade nej till privata middagar på slottet ett flertal gånger och att det inte togs väl upp av kungaparet.

 127. På det stora taget hade det väl varit bäst om Jonas och Madeleine hade gift sig trots allt. Kärlek verkar vara en bisak i Stureplansvärlden och allt är bara yta. Madeleine rasar över sitt uteblivna bröllop och Villa Parkudden, det är allt.

  “159” Hanna,

  Undrar detsamma. Kungen beklagade ju att relationen tog slut, men var det någon mer i familjen som saknade henne, (förutom Madeleine). Jag såg aldrig henne tala med Daniel t ex.

 128. @155 Emma_H. Det jag kommenterat handlar om tidigare (före juni 2011 som du ref. till) skrivna inlägg av Magdalena Ribbing och vilka som MÅSTE bjudas till ett bröllop, och då var KRAVET att exv. en arbetskamrats respektive SKULLE bjudas, oavsett bröllopsparet hade träffat denne respektive eller inte, och ville de inte det, då skulle de inte heller bjuda arbetskamraten!

  MEN verkligen mycket glädjande att Magdalena Ribbing har ändrat sig, och nu inte längre KRÄVER att bröllopspar måste bjuda samtligas respektive, och att hon nu istället ställer krav på den inbjudna att inte kräva en inbjudan för sin respektive – inte en dag för tidigt att Magadela Ribbing ändrar sina – i mina ögon – mycket gammeldags åsikter om VETT OCH ETIKETT!

  Enligt media och nu enligt Hovet var såväl Prins Carl-Philip som hans sambo SH bjudna till detta bröllop (däremot – enligt media – var enbart Prins Carl-Philip bjuden i höstas, före han och SH blev officiellla sambos), och därför stämmer det inte som du tidigare hävdat i kommentar ovn, att SH inte var inbjuden för att bröllopsparet inte ville ha henne där! Däremot valde Prins Carl-Philip och hans sambo SH att tacka nej – av något skäl!

  PS. Du och jag känner inte varandra – jag betackar mig därmed din nedlåtande attityd med tilltalet “bästa”!

 129. ja Ni har så rätt Maddes nya kille är lik Emma så de får nog se upp!
  Madde o CP mena ja. Pang så är hans Emmas det blir en annan 5a

 130. #90 Madde hade inget val än att lämna Jonas Bergström. Hon hade aldrig kunnat stanna kvar hos en otrogen man för öppen ridå…. Ibland så undrar man om det finns mer bakom hans otrohet som man inte vet….
  Madde gjorde helt rätt i att fly till USA och träffa en ny man där borta och komma bort ifrån gamla umgängeskretsar.
  Att Jonas Bergström fick ihop det med bästisen visar på inget annat än dåligt omdöme…återigen! Nya tjejens klänning som hon har på bröllopet är förövrigt förskräcklig.

 131. #123

  Hej, Royalisten!

  Blev så glad över att se dig här igen.

  Trodde att jag hade skrämt bort dig och på så sätt förhindrat dina värdefulla inlägg.

  Har du redan fått tackkort från hovet?

  Jag väntar frenetiskt.

 132. Jag blir verkligen så himla upprörd över att läsa att Maddes rika fästman blir hämtad på Arlanda av våra Säpobilar. Han har väl ändå råd att ta en taxi. Ska vi skattebetalare behöva betala Maddes lyxliv och nu hennes sk boyfriend.
  Denna bortskämda sessa som åker kors och tvärs till Amerika för våra pengar borde skämmas och börja göra lite rätt för sig och inte bara stå utanför olika krogar och röka.
  Lär av storasyster som verkligen arbetar och sliter och dessutom verkar vara så reko och fin.
  Förresten så ser Maddes Chris verkligen inte lycklig ut,plufsig och sliten- Jonas var nog en bättre kille trots allt.

 133. Vem vet om Maddes kille är rik eller inte och spelar det någon roll ?
  Der verkar som om pengar skulle vara allt här i livet och de som har det beundras vare sig de har något i skallen eller inte.
  Jag undrar om jag kanske skulle kunna få skjuts från Arlanda till mitt hotell i Stockholm med en Säpo bil om jag kommer dit från andra sidan Atlanten. Det är en lång och tröttsam flygtur, eller hur ?

 134. @166 ethel.

  Du skriver; “Förresten så ser Maddes Chris verkligen inte lycklig ut,plufsig och sliten- Jonas var nog en bättre kille trots allt.”

  Så du menar att du hellre har en kille som är otrogen än en som ser – enligt dig – ‘plufsig och sliten’ ut?! Smaken är som baken verkligen delad!

 135. Är Madde också gravid? Hon verkar ju ha för vana att härma storasyster i det mesta (drar till USA när det blir för jobbigt att stanna i Sverige, förlovar sig några månader efter systern osv). Eller varför har hon annars bytt hårfärg till den där fula som visas upp i aftonbladet nu? (http://www.aftonbladet.se/sofismode/article13518973.ab) Färgen klär henne verkligen inte, får henne att se 10 år äldre ut, tantig och intetsägande. Den enda anledningen jag kan se till att hon inte vill använda blekmedel i håret just nu är att hon är gravid. Skulle iofs vara kul om hon vågade bli gravid utan att vara gift först.

 136. Bra att de äntligen fick mötas allihopa, säkert en nyttig situation att mästra. Stackars brudpar med sån cirkus, men de visste vad de gav sig in på då de sände ut inbjudningskorten. De kanske tycker det är skoj med lite publicitet de också? Fint att Madde har hittat en karl som kommer när hon knäpper med fingrarna – om det nu är det hon vill ha? Vet hon vad hon vill, egentligen? Jag tycker hon verkar i obalans och hon borde pausat med allt vad pojkvänner heter och “helat” sig själv lite. Har svårt att tro att Chris i längden ska tycka det är skoj att vara hertig i Sverige och klippa lite band på invigningar här och där. Tror inte han är killen som vill spela andra fiolen och gå ett steg bakom som affärsman (vad det nu är han jobbar med), men vad vet egentligen jag? Jonas måste ju få gå vidare med sitt liv och Stephanie har inte snott Jonas från Madde. Madde drog ju i ilska och förtvivlan till NY efter uppbrottet och hon får finna sig i att livet går vidare och folk här hemma klarar sig fint utan henne – så även Jonas. Vad gäller CP och Sofia så tycker jag han har bra kurage om det nu var så att Sofia inte var bjuden. Kanske lite dåligt att tacka nej så sent visserligen. Dålig stil av brudparet att inte bjuda Sofia – de kan väl inte ha känt Chris så mycket heller, men han fick komma. Ja ja. Slutligen, Chris och Madde kan betala för sig själva med sitt resande. Alternativt kan Madde avsäga sig titeln och leva jetset liv och bli lycklig fullt ut i USA. Tycker de alla CP, Sofia, Madde, Stephanie och Jonas, alla är värda att få ordning på sina privatliv och finna sig någon att vara lycklig med. Förstår att Madde satt i en dum sits som kunglighet och offentlig person när Jonas otrohet rullades upp och sladdertidningarna gick på som hökar med saftiga rubrikern, men för mig verkar det som att hon fortfarande har känslor för honom och kanske var hon dum som gjorde ” det som man som kunglig och ung kvinna förväntas göra i situationen” istället för att snacka med honom och om inte annat reda ut allt och se vart det leder. Hon gör ju alltid som hon vill likaväl, så det är ganska konstigt att hon inte gjorde det den gången. Kanske är det det, som hon ångrar? Jag tycker inte man ska vara otrogen och försvarar inte Jonas på så vis, men vid dagens slut så vet var och en av oss bäst vad man behöver för att bli glad och lycklig i livet. Oavsett vad etikettböcker, “förståsigpåare”, pressen, hovet, svenska folket, chattare, bloggare och kompisarna i gänget tycker. Man är sig själv närmast och vi lever (så vitt vi vet) bara en gång.

 137. Det syns att Madeleine mått bra av att komma bort ifrån det inskränkta Stureplansgänget där alla känner varandra sedan barnsben och gifter sig med varandra huller om buller. De umgås bara med varandra och bor på ett område som sträcker sig över Östermalm och Djurgården.

  Läs Denise Rudbergs böcker och se hur de stämmer exakt med verkligheten.

  Nu har skilsmässorna bland gänget börjat och man ser sig om efter någon annan i samma gäng att gifta om sig med. Tala om inavel.

 138. Chris O´Neill ser ut som en bedagad playboy, han har säkert en hel del i bagaget, men han passar “lillsessan” perfekt, hon som var sur för att hennes ex jobbade för mycket. Det vore intressant för en skvallerkäring som mig att få veta vad som verkligen hände mellan dessa två. Vad han ska vara glad över att han slapp undan.

 139. #172 Inte kommer Chris att bli någon hertig. Varför skulle han vilja bo i Sverige? Han och Madeleine kommer naturligtvis att bo och leva i New York.

 140. I går dagens tidning så säger Sofia att madde är en fin och stark tjej och att de aldrig varit osams. På väg in till en utställning med henne C-P han säger inget om ämnet försts. Vad tror medierna att hon och han ska säger sanningen? ” Hon hatar mig ect ect,…? Att hon uttalar sig om madde HUR hon är kommer INTE att uppskattas av madde!Homn tar sig friheter som det heter.

 141. Prinsessan Madeleine och bruden Natalie Rosta är verkliga väninnor redan från sina ridningsstider och sedan många år Emma Pernald och Natalie Rosta också (i första början genom prisessan). Brudgummen Dag Werner och Jonas Bergström är gamla vänner. Det var inte det minsta konstigt, att de alla tre var bjudna till bröllopet.
  Men vad har prins Carl Philip att göra med bruden eller brudgummen? Inget, om jag vet rätt. Så fanns det ingen orsak, att bjuda honom. Om det har hänt, men han avståd att komma, det är hans egen sak.
  Eller hur!?
  Om nu hovets presschef eller kungen har haft något att säga om något kring bröllopet, är det idiotiskt beteende. Kort sagt!

 142. Yepp jag tror vi är många som undrar “vad som egentligen hände” mellan Madde och Jonas…. och jag kan inte hjälpa det men jag får inga bra “vibbisar” av Chris! Han ser sur och ovillig ut…framtiden får utvisa……

 143. Läste i sista numret att Madeleines pojkvän vid sin ankomst till Arlanda blivit hämtad av Säpo!
  Förlåt mig, men varför har denne man plötsligt fått privilegier i det svenska samhället, så vitt jag vet är dom inte ens förlovade dvs det är enl min uppfattning en helt normal ‘boyfriend’ – icke medlem av svenska kungahuset – som kommer till Stockholm för en privat fest.
  Som den förmögne man han lär vara så tycker jag att han själv borde bekosta både limousine och Securitas service om han och prinsessan anser att det är nödvändigt. Efterlyser ite måtta på Maddes själsvåld.

 144. #182 Evita.
  Jag håller helt med dig. Är det skattebetalarna som betalar fiolerna för den här “rika ” amerikanen ?
  Det här är en tre ring cirkus och det hela är löjligt och osmakligt. Vad tänker de egentligen på. De skrattar åt det svenska folket.

 145. Säpo har egna prioriteter. Säkert bevakas Sofia Hellqvist också av dem, hon ligger i kungahusets intresse.

  Säpo har kungahuset som första på listan, Daniel bevakas också.

  Om Rheinfeld skulle råka ut för attentat skulle det vara en småsak men om det skulle gälla Daniel, skulle man i Sverige behandla det i klass med Utöja.

  Hela världen sörjer, LOL, och hela världen representeras av Tidningen, Billed Bladet, Myroyals, Hello och Ockelbo News.

  Ett gott skratt förlänger livet.

 146. Emma Pernald kunde väl ha gjort ett besök hos frissan innan hon gick på bröllopet. Hon ser ut som en trött småbarnsmamma. Nej vad gäller utseende så vinner Sofia.

 147. Emma Pernald har kanske sorg, eftersom hennes nya stora kärlek inte nämns av varken Tidningen eller de som kommenterar.

  Kärlekssorger gör ofta att man “fläskar” till och låter bli att fixa sig.

  Trots alla våra nedriga kommentarer om Sofia verkar varken hon eller CP lida av kärlekssorg.

 148. #184 Christina Helsinki

  Ja, gott skratt förlänger livet. Sant. Förstår nog vad du menar, men tycker åndå att ämnet vad du skriver om i detta inlägg, är ingenting att skratta åt, tycker att det är mycket makabert. Denna gång inget LOL.

 149. Jag tackar alltid nej till fester där mig x också är bjuden . Det är elva år sedan vi sepparerade, jag har inga kännslor för honom ,men det känns inte som jag vill möta honom. Våra gemensamma vänner tar hänsyn till mina önskningar och bjuder var och en för sig. Ingen kan bestämma sådana saker över huvudet på någon annan människa. Det är alldeles för privat.

 150. Emma Pernald såg mycket lyckligt ut, tycker jag. Christopher O’Neill är kanske blyg, har jag börjat tänka. Med sina röda kinder osv. Det var bra, att prinsessan Madeleines väninnor – EP och Veronica Arph – de som redan känner Chris O’Neill – hade möjlighet att komma till kyrkan med honom.
  Säpo-bilen var litet konstigt. Men som några andra här har redan skrivit, har Säpo-bilen “kuskat” Sofia Hellqvist också. Kanske vore bra, om inte, när någon av k-familjen är inte med!

 151. Emma Pernald. Du är inte bara vacker. DU är allt som en kvinna ska vara. Du har en empati som är enorm. Hoppas du hittar en kille som kan ge dig all den kärlek du förtjänar. C-P var inget för dig. Du ska en bättre kille.

 152. Fina Madde, synd att det inte är du och Jonas som ska föra Sverige framåt. Att jämföra dig och Victoria går inte. Det gläder mig att du inte ville ha Nakenmodellen på brölloppet vilket jag förstår, hon drar ner kungahuset i dyn. Önskar dig lycka till med allt du gör och tänk två ggr,kom tillbaka hit och höj moralen i familjen.Se till att inte nakenmodellen stannar kvar.

 153. När man surfar på nätet hittar man flera bilder på Sofia, lättklädd och i dåligt sällskap. Hur kan en tidning som denna skriva om och visa bilder på ett luder undrar jag. Sofia är en varböld i kungahuset ett vitt trash, någon borde säga till CP att detta inte duger. Stackars Silvia och Madde, de enda med moral och förstånd i kungahuset.

 154. Kungahuset har nog godkänt Sofia H eftersom hon var med på samma seminarium som prins Daniel och han hälsade henne med en kram.
  Förlovningen ligger inte långt borta för Carl Philip o Sofia.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar