Annons

Annons

Nytt tillskott i kungafamiljen – prinsessan Christina har fått ett nytt barnbarn


Barnafödslarna duggar tätt i familjen Magnuson. I dagarna blev prinsessan Christina och Tord Magnuson farföräldrar för andra gången på två månader.

De lyckliga föräldrarna är självklart sonen Oscar Magnuson och hans fru Emma och den tionde februari föddes deras lilla son som ännu inte fått något namn. När Svensk Damtidning når lyckliga farfar Tord Magnuson är babyn tre dagar gammal och Tord har hunnit träffa ögonstenen en gång.

Annons
Gilla Svensk Damtidning på Facebook

– Han är jättefin, självklart. Vi känner en stor stolthet över vårt barnbarn och även glädje för de unga föräldrarna, säger han.

Nu hörs det alltså ljuvt babyskrik från Emma och Oscars våning på Slottsbacken, och lyckan är total. Det var snart två år sedan Oscar och Emma gifte sig i den kullerstensmysiga staden Vence på Franska Rivieran, samma stad där prinsessan Christina och Tord Magnuson äger ett sommarhus. Och sedan dess har många lyckliga nyheter mött familjen Magnuson. Sonen Gustaf friade till sin Vicky Andrén den 22 juli 2012 och för två månader sedan blev Victor Magnuson och sambon Frida Bergström föräldrar till en liten Edmund. Det är lätt att förstå att Magnuson-brödernas jämngamla söner kommer att ha väldigt roligt tillsammans i framtiden!

Av Margareta Heed
Foto: Stella Pictures

 

(3)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

25 kommentarer till “Nytt tillskott i kungafamiljen – prinsessan Christina har fått ett nytt barnbarn”

 1. Mycket roligt för Christina att få något att glädjas över efter sjukdom och stöld.
  Ett barnbarn heter Edmund, hade inte hennes pappa detta namn, eller var det ett smeknamn!

 2. Grattis till Prinsessn Christina och Tord Magnusson till nya barnbarnet samt till Oscar och Emma till första barnet….

 3. En rolig nyhet. Man får se om den nya generationen i prinsessan Christinas familj blir lika pojkbetonad som Christinas egen familj, hon har ju tre söner.

 4. 8 Johannna: Det har jeg også lest og hört, så navnet Edmund er nok ikke noe nytt i familien Magnuson/Bernadotte. Prinsesse Christina er min favoritt. Hun er söt, intelligent og stark. Det hadde värt hyggelig om hun snart kunne representere mer. Pensjonist? Ikke denne prinsessen! Det nye barnet kan jo hete Eugen?

 5. Den nyblivna mamman Emma Magnuson är vacker som få, och har dessutom mycket bra och spännande stil! Jämförbar som förebild med t ex Andrea Engsäll. Grattis till er lilla son och prinsessan Christina till barnbarnet.

 6. Oscar Magnuson har stil och är en begåvad designer. En riktig Bernadotte, som mor, prinsessan Christina, kan vara stolt över.

 7. Emma Ledent Magnusson är en mycket flott kvinna. Dessutom håller det paret alltid låg profil. Kul för familjen att få en stilig svärdotter och nu en litet barnbarn till.
  Fint av Thord Magnusson att gå ut och berätta och dela med sig. Jag tycker att han fått “ta” alldeles för mycket kritik p g a den beramade smycketstölden. Alla människor har ansvar för sina egna smycken. Det hade varit lätt för prinsessan Christina att gå ut och försvara sin man i detta.

 8. Arvprins Gustaf Adolfs, hertig av Västerbotten, fullständiga namn var Gustaf Adolf Oscar Fredrik Arthur Edmund och kallades i familjen Edmund.

 9. Roligt för dem, de behöver glädje nu med tanke på stölden i deras hem, stöld av det ensamkommande flyktingbarn, som nu har dömts för kriminell verksamhet i annan stad!

 10. Roligt med positiva nyheter från familjen Magnusson efter praktskandalen förra året!

  Ja klan man inte skapa uppmärlksamhet pga av sitt arbete/ämbete så går det alltid med ett sensationellt privatliv. hoppas nu att paret Magnusson håller låg profil och låter den yngre generationen Magnusson få skänka lite glans åt familjen!

 11. #22 Tina

  Varför satte du inte punkt efter fantastiska?

  Vad har spanska kungahuset med denna tråd att göra?

  Tänk att det är så många på dessa kommentarsidor som inte kan säga något positivt om en person/personer utan att genast tilläga något negativt om andra.

 12. ett tillskott till familjen Magnusson som är PRIVATpersoner om än med blodsband till Efternamns-saknande Kfamiljen!! Christina erhöll hederstitel utan HKHrang ersättande den medfödda dito:n som gick förlorad då hon gifte sig m TM
  Vår Kfamilj utgörs sen lagändring enbart av CG CGsFru CGs Barn samt BarnBarn

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

Annons

Laddar