Annons

Annons

Prins Daniels speciella kärlekssmycke

Prins Daniels speciella kärlekssmycke

Daniel-Oscar-Ste

I går, under ett besök i Enköping, passade prins Daniel på att visa upp sitt nya kärlekssmycke. Vad det var? Knappar med sonen Oscars namn ingraverat. Gulligt, eller hur? Daniel är inte den enda i kungafamiljen som valt att hylla sina små med speciella smycken. Prinsessan Madeleine har ett armband med Leonores namn och ett med ett N, som står för Nicolas. Hon har dessutom en bricka runt sin handled med Chris namn. Också Victoria har ett särskilt kärleksarmband.

Annons
Gilla Svensk Damtidning på Facebook

DanielStella1

Och det är inte bara de svenska kungligheterna som bär hyllningar till sina barn. Mette-Marit har en ring med tre stenar: en för Marius, en för Ingrid Alexandra och en för Sverre Magnus.

DanielStella2

Av: Johanna Lejon
Foto: Stella Pictures

(1.22k)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

6 kommentarer till “Prins Daniels speciella kärlekssmycke”

  1. Denne Oscar är så vansinnigt näpen och söt på detta foto. Jag kan med lätthet förstå, vilken glädje det är för Victoria och Daniel, att ännu en gång få uppleva lyckan av att få ett litet barn.

  2. Det er fint, at Daniel bærer sin søn som et lille barn skal bæres. Det ser vi ikke så meget, det bliver mest “tronstolsagtigt”, når barnet sidder med ryggen mod forældreren.

  3. Jeg ved ikke om man kan kalde det “at hylde” sine børn, hvis man har smykker med deres navn på? Marie har sine børns forbogstaver i kæde om halsen. Mary har et armbånd med 5 sorte ovaler, de 4 prydes af børnenes profiler, den 5. har Kronprinsparrets fællesmonogram.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

Annons

Laddar