Annons


Annons

Kronprinsessans oväntade beteende i sociala medier


Kronprinsessan förvånar.

I veckans avsnitt av “Kungligt med Jenny Alexandersson” berättar våra experter Margareta Gotthardsson och Liv Sander mer. Se avsnittet här!

Foto: IBL.


(0)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

7 kommentarer till “Kronprinsessans oväntade beteende i sociala medier”

  1. Jenny Alexandersson är lite rolig hon… “När Estelle blir 15 år så kommer hon att börja synas mer i officiella sammanhang”. Men snälla Jenny, denna flicka har ju redan visats i alla möjliga officiella sammanhang med början som baby, och det inte bara en gång utan otaliga gånger genom sitt snart 5-åriga liv! Hon har redan vant sig vid kameror och vet redan via sina föräldrar hur hon ska göra och vad hon ska säga. Estelle har sedan en lång tid tillbaka redan börjat i sin drottningskola.

  2. EllaBellaBingo

    Vad som är “troligt” är en sak & vad som är “fakta” en annan! Bara att vänta & se vad som händer i verkliga livet i stället för att gissa eller anta.

  3. Jag gssar också. Oddsen för att Victoria blr drottning är nog 50-50. Att Estell blir det är nog en riktig hlågoddsare. Tror få kunghus kommer att överleva. Sagorna om prinsar o prinsessor kommer att återfinnas i bokhyllan o inte i verkligheten. Tror inte de som är ungdomar idag kommer att bry sig om vare sig adel eller kungahus, deras idoler är artister av olika slag o idrottare

  4. Håller med EllaBellaBingo. Tror inte att Estelle någonsin blir drottning, men det är min åsikt. Ingen behöver bli sur för det.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar