Annons

Annons

Se Sofias gravidstil – så klädde hon sig förra gången

Se Sofias gravidstil – så klädde hon sig förra gången

Roligt att se vad hon väljer denna gång!

Det var inte länge sedan prinsessan Sofia var gravid sist, prins Alexander har ännu inte fyllt ett år! Och vi kan gissa att hon kommer klä sig ungefär på liknande sätt denna gång.

I början av graviditeten bar Sofia något lösare plagg, som den snygga gröna toppen från Cos, som ni ser i bildspelet nedan. Men ju större gravidmagen blev, desto mer figurnära blev kläderna. Hon fortsatte däremot att välja mestadels svenska märken även under graviditeten. Exempelvis såg vi henne i några klänningar från svenska Ida Lanto och svenska Greta. Hon satsade även på spets flera gånger!

Annons

Se hur hon klädde sig sist i bildspelet här!

12
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Foto IBL

(611)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

23 kommentarer till “Se Sofias gravidstil – så klädde hon sig förra gången”

 1. Tank vad bra om hon använder samma kläder som sist, de ar ju inte särskilt slitna och definitivt inte gamla och utgångna.

 2. Det är väl detta som numera är det kungliga uppdraget –
  att hålla igång den om futiliteter
  rapporterande pressen.
  Någon annan uppgift finns inte
  men jag måste säga att mixat
  med pressens uppfinningsrikedom
  gör de succé!

  1. EllaBellaBingo
   Kul ironi, för det var det väl även om inte alla förstod det? 🙂 Ordet gravidkläder är f ö underligt, förr sa vi mammakläder och det lät så mysigt, det nya uttrycket är så kliniskt. Gravidmage likaså, bebismage däremot är gulligt.

 3. Sofia klädde sig snyggt när hon gick med Alexander… Hoppas verkligen att hon återanvänder flertalet för de var riktigt klädsamma..

  Kanske snarare Sofia som borde låna ut till Victoria, om det blir aktuellt igen för hennes del, EllaBellaBingo…

 4. EllaBellaBingo 24/3 11:59

  Jag vet inte om du själv har barn … men grav.kläder lånar man INTE!

  Sofia är en fräsch, modern,vacker,ung (i mina ögon sett) kvinna och vill säkert ha sina egna kläder under graviditeten.

  Själv (jag är ung. i samma storlek som Sofia) kunde jag ha mina “vanliga” kläder i långt skriden grav, när det blev “trångt” fungerade hängslen bra, särskilt till uppknäppta jeans och “jobbarkläder”.

  EllaBella – Prinsessan Sofia Är en person som kan själv!

 5. EllaBellaBingo 24/3 12:53

  Jag tror inte du vet vad som kan ske med/i en kvinnokropp under en graviditet!

  Jag går inte in närmare på det, det kan tydas som “stötande” för någon/några.

  MEN … jag håller med Gittan 24/3 12:16

  Kanske Sofia ska “låna ut” sin grav.kläder till Victoria (och Madeleine) OM nu det blir aktuellt med fler barn där.

 6. Varför ska Sofia låna ut sina kläder till Victoria? Victoria klär och klädde sig väl så snyggt när hon var gravid. Sofia har sin smak och ibland blir det bra och ibland inte, precis som för oss alla andra!

 7. Rekommenderar en kurs i grammatik för att undvika dessa återkommande fel.
  Det heter SIN kompis, inte HENNES (bild 9).

 8. Humor så här fredagen till ära. Sofia är ju minst en storlek (antagligen två) mindre och bra mycket kortare än V&M, så jag förstår inte varför någon tror att V eller M skulle låna Sofias kläder. M och framför allt V har en sportig kropp med mycket muskler och Sofia är petite. Vad jag kan minnas så har V&M inte klätt sig i korvskinn på minst femton år, så varför skulle de göra det bara för att media ska få skriva om hur nära deras vänskap med svägerskan är?

 9. Lånar man en gång så är man fast i lånefällan som det brukar heta. Sofia blir som en second-hand prinsessa med alla dessa lånade kläder. Visserligen gifte hon sig bara till sin titel men ändå. Om hon ska bli en värdig prinsessa är det dags att hon tar ett snack med sin make och börjar köpa sina kläder, istället för att låna från sina svägerskor.

  1. verkar som om hon snackat ganska bra, eftersom man sallan eller aldrig ser samma stass 2 ganger. Nu ar det ju också sa att det inte görs sa manga framträdanden heller….

  1. Det som ha skjedd er at språkforådet til journalister er forsvunnet. Derfor har man ‘funnet’ opp nye ord istedenfor. Samme opplegg i Norge. Høres ut som barn som snakker…gravideklær 😉

 10. Det behöver hon väl inte prata med sin make om. Hon klarar klädinköpen i allra högsta grad själv redan nu. Inte ngt som P Sofia har haft har varit lånat förrutom jackor och smycken vad jag kan minnas. Rätta mig gärna.

 11. För min del får hon klä sig hur hon vill. Kul och fint att de väntar barn.Grattis till er, prinsparet! Precis som vi kan sända tankar till och gratulera många andra blivande föräldrar i denna värld. Föräldrar som lider brist på det mesta. Mödrar som kanske inte överlever förlossningen.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

Annons

Laddar