Annons


Annons

Sverre Magnus överraskande gest har blivit en världsnyhet


Har blivit flera internationella journalisters "nya favorit".

Det är inte lite uppmärksamhet han fått, den lille norske prinsen. Under festligheterna i Oslo förra veckan så var det kronprins Haakons och kronprinsessan Mette-Marits son Sverre Magnus, 11, som stal showen. Hans härliga miner och överraskande gest rörde hela Norge till skratt. När kung Harald och drottning Sonja tog emot folkets gratulationer på slottsbalkongen passade Sverre Magnus nämligen på att göra en spexig dab-rörelse.

Annons
Gilla Svensk Damtidning på Facebook

Gesten går ut på att man sänker huvudet mot höger armveck och sedan höjer vänster arm upp och ut mot sidan. Inom fotbollen är dab-rörelsen populär som målgest och den franska Manchester United-stjärnan Paul Pogba har gjort sig känd för att använda sig av den för att fira ett mål.

Se filmklippet nedan:

https://www.instagram.com/p/BT9QHwmgwtI/?taken-by=svdjunior

Men det är inte bara de nordiska tidningarna som har uppmärksammat prinsens roliga utspel. Filmklippet har även fått spridning i internationell press. Sajter som EOnline, People och Cosmopolitan säger att de fått en ny kunglig favorit i Sverre Magnus.

– Vilken härlig kille!, utbrister flera journalister.

Till och med tidningar som Daily Mail, Time och Le Figaro har publicerat stora bildreportage på den norske prinsen!

 

Foto: IBL


(238)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

12 kommentarer till “Sverre Magnus överraskande gest har blivit en världsnyhet”

  1. Tycker att norska kungahuset inte är lika stelt som det svenska. Hos det norska finns en värme och naturlighet.

  2. Prinsen skojar alltid mycket framför kameran. Det samma gjorde hans farmor Sonja som barn med skojfriska minspel. Han liknar faktisk sin farmor när han lever loppan. Gillart!

  3. Nej, tror inte och hoppas inte, att det kommer att hända i Sverige.

    Norges så småningom blivande drottning Ingrid Alexandra borde stå framför Maud Angelica. Deras minspel “retsamt nöjd och missnöjd” ses tydligt i konkurrensen om placeringen, eller? Det ses tydligast i filmen från balkongen.

  4. Låtom oss analysera sönder fenomenet liten kid spexar till det på balkong… På det placerar somliga lite fåniga åsikter om vem som ska stå vart på balkongen. Helt i enlighet med 1700-talsnormer… Suck.

  5. Det verkar som de yngre barnen får stå längst fram på många balkongvinkningar. Jag ser bara en storasyster som tycker lillebror är pinsam. Och så en lillebror som försöker impa på kusinerna.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar