Annons


Annons

Filmklipp! Här minglar Victoria med Petter och Gunhild Stordalen


Victoria på EAT Stockholm Food Forum. Se filmen!

Nu har kronprinsessan anlänt till EAT Stockholm Food Forum på Clarion Hotel Sign i Stockholm. Hon välkomnades av konferensens anordnare Gunhild Stordalen. Matkonferensen pågår i två dagar där hundratals experter är samlade för att diskutera hur vår matkonsumtion påverkar klimat, hållbar utveckling och hälsa.

Annons

Victoria kommer att hålla tal på temat ’Haven och våra hållbara utvecklingsmål’. Därefter kommer hon mingla med bland annat popikonen och aktivisten Bob Geldof, professor Johan Rockström och stjärnkocken Marcus Samuelsson. I kväll blir det festmiddag på designhotellet At Six.

Se filmen nedan:

Gilla Svensk Damtidning på Facebook

 

Foto: Stella Pictures


(791)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

44 kommentarer till “Filmklipp! Här minglar Victoria med Petter och Gunhild Stordalen”

 1. Petter Stordalen vet hur han skall marknadsföra sina hotell och hoppar naturligvis på varje trend som råder. Frågan är dock inte om, utan när bubblan brister!

 2. Jag bor alltid på Stordalens hotell, och är medlem i Choice.
  Han ber om att inte använda fler handdukar än behövligt, och har mer och mer ekologiskt vid frukosten. Uppmanas att inte ta mer än det man äter upp, allt på ett diskret sätt.

  1. Konsttanten
   Visst har han ekonomisk vinning av det, helst ska man bädda sin säng själv också.
   Det nyttar icke med flotte nya hotell om sikringen går varje gång man tar fram strykjärnet.

  2. Flera hotellkedjor har haft miljoforslag angende handduksbyte, och även angående lakansbyte, i flera ar. Inget nytt dar.

 3. Kungliga plus miljardärer är sant.
  Begriper icke någonting vad de surrar om.
  Men begriper Petter har gjort det gott med sina hotell som vi bor på.

 4. konsttanten, det är väl numera vanligt att man blir uppmanad att inte använda fler handdukar är nödvänligt.
  Victorias klänning var inte snygg, färgerna passar henne inte

 5. Kanske Victoria ska hoppa av sin kunglig roll och bli miljöpartist fullt ut.
  Är det icke för mycket politik i det hon håller på med?
  Vem har skrivit talet?

 6. Tomine:
  Varför förminska Victoria?

  Victoria är en av de mest skärpta, seriösa, och stilfulla kungliga damerna i Europa.

  Fin klänning, som jag nog tycker klär henne fint.

  1. konsttanten

   Nå tror jag icke miljöpartisterna blir glada.
   Jag begriper absolut icke Victorias roll, kanske du kan förklara,
   Men hon verkar hes på rösten efter allt minglande wide world.

 7. forts Däremot, så länge vi har monarki i vårt land,bör statschefen givetvis uppbära lön och ha rätt att uttala sig i samhälleliga frågor.Så är det också redan. Däremot övriga inom familjen, bör vara självförsörjande gm egenvalt yrke.Detta är fullt rimligt i ett nutida demokratiskt och modernt samhälle!!

 8. Så mye var SD opplysninger verdt…ingen MM. Tror dere må få noen nye kilder 😉 og kan surkelusene for Guds skyld en og annen gang komme med en positiv kommentar, man blir så lei denne gnellingen under hver eneste tråd. Dette er et bra formål og bra at V med flere stiller opp for!

 9. En smart affärside´från Stordalen…med budskapet att ta mindre portioner, spara på linnet etc ökar han sin vinst…i “miljömevetandets” namn.De som icke genomskådar detta, tycker det är sååå bra tänkt….ibland måste vi tänka ett steg längre!!

  1. Och miljön – och därmed alla vi andra – vinner också på det.

   Som sagt, inland måste man tänka ett steg längre. 😀

 10. Oförskämt av moderator Gunhild Stordalen vid Eat Forums möte att offentligt pika Kronprinsessan Victorias miljötänk att återanvända t ex mat och kläder. Klänningen hon bar vid tillfället var både snygg och ett bra ex på återanvändning. VICTORIAS MILJÖTÄNK FÖR HYLLAS !

  1. hur ateranvander V mat? Serverar pyttipanna pa Haga? kanske “bubbles and squeak”till Nobelbanketten. DET vore ett statement; frys ner alla rester fran alla evenemang under aret o gor en hejdundrande pytt den 10 dec! (Jag vet att det ar Nobelkommitten som inbjuder – sa khuset kan bidra med mat ingredienserna!) och sa dekorerar man med den gronska som finns i Sv v tiden, dvs granbarr….som ocksa gar att ata. Vilken grej! For Sv i tiden.

 11. Stefan, vilken bubbla snackar du om…din egen gnällbubbla eller..Storgatan har utbildat sig på Universitetet of LHS..så han tror jag klarar sig undan snabba Cash bubblor och vet hur och vad han skall investera klokt i..

 12. Det vore nog bättre om Södermalms tanten tänkte lite innan hon kommenterade
  eftersom att vinna gör man genom triss och inte för att vi hänger upp handdukarna på 3 stjärniga hotell!
  Tacka vet jag Hotel George V i Paris inga uppmaningar till sina gäster om handukar och mindre frukost etc
  Men det är klart Politikerna (S) måste ju vinna röster och Kungligheterna i popularitet såå här ser vi dumhet på dumhet eller hur Grötchen????
  Om ni inte förstår min dåliga svenska använd
  http://www.saob.se
  CVM

 13. Ett taktiskt spel som så ofta..Det är inte mycket i tillvaron som egentligen är som det ger sken av att vara.Den rationalistiske filosofen Descartes uttryck:”jag är alltså finns jag” vilket var det enda som han fann verifierbart,brukar jag omskriva till “troligen är jag så troligen finns jag”..jag menar, att det är SÅ lite vi VET om vår FAKTISKA verklighet,veten
  skapen till trots..Det finns många teorier/förklaringsmodeller men dimridåerna och livets outsägbarhet är desto större..

 14. Humaniora:
  Visst förstår jag att vinsten i kr ökar!! Kolla vid nästa hotellfrukost i hur många lämnar kvar mat på tallrikarna!
  Vissa budskap måste upprepas och nötas in!

  Ingrid: Pikade Gunhild på ett ofint sätt? Vidrigt i så fall!!

 15. Humaniora
  Så rätt ni har Humaniora i det ni skriver som vanligt skönt med människor
  som ser igenom och dessutom tänker humant som ni gör som sååå oftast.
  Det finns såå mycket mera att göra för miljön som tex att lägga skräpet i papperskorgen på detta känner vi alla på en ren miljö och ett mindre sopberg
  utan att någon ska känna pengar på människors uppmaningar!
  Trevlig Dag
  CVM

 16. Ja konsttanten,så är det..MEN det slösas i vårt samhälle och i världen på i princip alla nivåer och inom alla tänkbara områden.Vi får inte luras att tro,att om vi exempelvis dusch ar mindre,sänker temperaturerna inomhus etc etc,så bidrar vi till att förbättra miljön.det är ytterst marginellt i sammanhanget,eftersom stora företag och människor som lever i lyx och absolut inte vill avstå från detta,kommer att leva på som vanligt.ATT försöka tukta den lilla människan gm allsköns skuldbindning…

 17. forts:och skrämselpropaganda,är en förtryckarkultur klädd i miljötänkets vackra skrud…
  Ekologiskt t ex har utvecklatys till ett heligt mantra som används och nyttjas i de flesta sammanhang.Detta är OCKSÅ en affärside..Politiskt korrekt,högre pris och som saluförs i miljön,hälsans och livsbefrämjandets goda tecken…javisst jag föredrar vissa sk ekologiska
  varor,men den ständiga propagandan tar jag med en klackspark!!

 18. Tack CVM jag uppskattar också dina,många gånger underfundiga och humoristiska inlägg.Visst känns det bra med människor som reflekterar och inte per automatik inandas och sväljer all världens fabricerade lögner i omtankens och den goda viljans namn…
  Önskar också dig en fin dag!!

 19. Och här ser vi exempel på personer som trots allt vi ser och vet ändå väljer stt leva som de där aporna som häller för ögon, öron och mun.

  Tur att det finns andra som är villiga att ta ansvar för sig själva och för att försöka medverka till ett tillfrisknande av Jorden. 😀

 20. Komisk blir det när kungliga,miljardärer och annat politisk korrekta personer som lever jetset liv själva och har ett enormt slöseri med jordens resurser ska leka översittare för de som knappt förbrukar någonting.

  Men i stället för att bo på hotell kanske man ska ha husvagn eller husbil?

 21. Bästa Grötchen,ifall du syftar på mig,vill jag bestämt säga,att jag INTE tillhör de som “håller för ögon, öron och mun”…Tvärtom är jag både observant,lyhörd samt har ingaproblem att uttrycka min ståndpunkt i sammanhang det behövs.DÄREMOT tillhör jag inte “monkey see monkey do”-folket…Detta har inte något med mitt miljötänk att göra.Att ifrågasätta nu rådande, smått militanta ,TRENDER gällande miljö och kost, där vissa sk experter vill vara gurus i sammanhanget, finner jag ytterst sunt!!

 22. Claes!
  Du har mycket god smak vad beträffar Hotel. Varför skulle man vilja ta in på ett hotell där man knappt vågar röra lakan och handdukar och där det serveras något hopkok på grönsaker och alger. Nej det minsta man kan begära av ett hotellrum efter en resdag är en flaska champagne, färsk frukt, ett härligt varmt bad med efterföljande vit morgonrock och sköna tofflor.

 23. Tillägg:vad gäller mitt eget intag av mat,föredrar jag frukt och grönt före kött. Äter i pricnip inte rött kött sedan många år och tror att jag är på väg att bli övertygad vegetarian.Detta beroende på egna reflektioner om vad som känns sunt och bra.För många år sedan, gjorde jag ett studiebesök i ett slakteri.Det jag såg och upplevde där,gav mig en helt ny inställning till mat och vad jag väljer att äta.Den råa hanteringen av djuren,det rationella dödandet,blod/dofter fyllde mig med avsmak..!!

  1. Att du uppfattar miljötänk som är mer grundligt som militant och en trend betyder ingenting.
   Det är din åsikt och den kan du givetvis ha.

   Alla väljer förstås om de vill äta förgiftad mat eller ej.
   Vi har stora problem med köttindustrin som både misshandlar djur och tär på miljön orimligt mycket.
   Vi hsr också problem med jordar som är utarmade och ger näringsfattiga grödor.
   Och då fisken som håller på att ta slut.

   Det är inga trender. Det är blodigt allvar!

 24. Grötchen!
  Du glömde dock att tillägga att detta är Södermalms miljöpartisters uppfattning! De flesta på vår jord håller inte med denna lilla fundamentalistiska sekt! Men jag antar då att ni ändå anser er veta bäst?

 25. Grötchen,självklart har du till viss del rätt i det du skriver.Det förnekar jag verkligen inte.I de fall det finns bevis på uppenbar förstörelse/skadeverkan på människor,djur och
  natur,måste vi naturligtvis ta ansvar för detta så gott vi kan.MEN större delen av mänsklig heten tror jag inte är beredda att ta det ansvaret,enär det skulle inskränka på möjligheten att leva fullt ut ss de önskar.Därav är det ultimata miljötänket en utopi.Vi kan bara se på Mp:s oförmåga att få gehör för sin politik..

 26. Varför ska man spara på krutet vid hotellvistelser?
  Stordalens bor i ett slottsliknande palats och har ett pampigt sommarhus. Fru Stordalen svassar omkring med en Louis Vuittonväska. Överkonsumtion?

 27. Carmita
  En Louis Vuitton väska hon har säkert 30 i sitt Dressingroom……..
  Skulle vilja påstå att det är mycket överkonsumtion när det gäller Stordalens
  CVM

  1. Fru Stordalen var på matkonferens i Milano i maj för att lyssna på sin idol Obama. Denne Obama yrkade på 400.000 dollar som “speaking fee” enligt Corriere della sera.
   Han letar dessutom lämpligt nog lyxhus i Toscana…

 28. Lysande exempel CVM och ett uppenbart bevis på all förljugenhet kring talet om “allas” ansvarighet för miljön.Det är inga svårigheter att skriva övertygande tal inom området miljöansvar.. Däremot att verkligen omsätta det till konkret handling är något helt annat..Har svårt att förstå, att inte människor i allmänhet genomskådar dessa “välvillighetens”och upplysningsnödgade estradörer!Främst är det en metod att marknadsföra sin egen förträfflighet(sitt ego) OCH genom detta som så ofta,en i slutändan förväntad ekonomisk vinning.Pengar är alltid det som de facto driver de flesta människor,inte miljön!!

 29. Humaniora som vanligt mycket bra formulerat det ni skriver!
  Pengar är mycket bra att ha men kan man inte respektera pengarnas värde
  såå kan det bli mycket tråkiga konsekvenser!
  En sån lite sak som att “tria” eller slänga sitt emballage från picknicken på stranden kan förendra vår Världs miljö enormt något vi fick lära oss som barn
  “Håll Sverige rent” det funkade väldigt bra eftersom då var inte Stordalen och
  KronPrinsessan födda idag måste människan avguda någon för att slänga skräpet i sopen
  C

 30. Tack Carmita för din talande kommentar. Det är just dessa,oftast privilegierade och trendsättande kändisar som i samlad kör förespråkar viss matkultur ss
  nyttigare och mest miljövänliga än någon annan och där också den lättmanipulerade delen av befolkningen oreflekterat anammar den välkomponerade ordrikedomen..

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar