Annons


Annons

Victorias första ord om att bli moster igen


Kommenterar sin systers babylycka.

Under söndagen kom den glädjande nyheten om prinsessan Madeleine och Chris ska få ett tredje barn! Leonore och Nicolas beräknas få ett syskon i mars nästa år. När Svensk Damtidning träffade kronprinsessan Victoria, på ett seminarium anordnat av World Water Week, passade vi på att fråga hur det känns att bli moster igen.

Annons

Victoria på World Water Week.

– Det känns härligt, jag längtar!, säger Victoria.

Madeleine och Chris väntar sitt tredje barn.

Läs också:

Spelet bakom prinsessan Madeleines baby-avslöjande
Kungaparets glädje över att få ett sjunde barnbarn
Prinsessan Madeleines egna ord om graviditeten

Gilla Svensk Damtidning på Facebook

Foto: IBL

(1.32k)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

5 kommentarer till “Victorias första ord om att bli moster igen”

  1. Kul för dem såklart men personligen tycker jag det börjar bli tröttsamt att höra om alla dessa nya graviditeter hela tiden. Vad de stressar på, har de inget annat för sig??För “jobba” tycks de ju inte göra särskilt mycket.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar