Annons


Annons

Se bilderna på Estelle och Oscar i Hagaparken


Kom och stöttade pappa Daniel under Idrottens dag.

Under söndagen anordnades Idrottens dag i Hagaparken. Bakom initiativet står Daniel och det var en glad prins som mötte barnen mellan fotbollar och stafettpinnar. Dagen går nämligen ut på barn, i olika åldrar, ska få testa på 50 olika idrotter och aktiviteter. Och allt sker i fina Hagaparken som är belägen utanför Victorias och Daniels hem, Haga slott. Dessutom fick Daniel sällskap av Victoria, Estelle och Oscar. Kronprinsessfamiljen kom ut och stöttade när aktiviteterna var i full gång! Och ser ni vad stora de här blivit?

Annons
Gilla Svensk Damtidning på Facebook

Se fler bilder nedan:

7
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Foto: IBL

(2.29k)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

60 kommentarer till “Se bilderna på Estelle och Oscar i Hagaparken”

  1. Exact vad Estelle blivet annorlunda, kan vara att hon ser allvarlig ut. Men hon passar bra med utslaget långt hår.

 1. Varför inte skriva mer om Daniels arbete istället för att ha en huvudrubrik där bilderna på Estelle o Oscar verkar vara det viktigaste? Konstig prioritering från tidningens sida. F ö tycker jag att det är jättebra att Gen pep har en billig kollektion av idrottskläder så att alla barnfamiljer kan ha möjlighet att köpa lämpliga “gympakläder”.

  1. De flesta verkar fokusera på prins Daniels “vanlighet” = pappaledighet och närvarande pappa. Vet inte om han uppskattar det eller tycker att det är fel fokus…

 2. Detta initiativ är så bra, borde finnas i alla städer runt om i landet; just att få prova på!

  Helena: HUR kan du avgöra det på enstaka foton?

 3. Mycket söta barn, men lite mer sol skulle göra dem gott, precis som alla andra barn efter denna regniga sommar. Oscar är nog lite förkyld, ser det ut som. Som vanligt är detta den typ av event där Daniel och Victoria är som mest avslappnade och verkar trivas bäst.

  1. Jag tror barnen varit ute mycket, men med solskydd. Solen är väl skadligare ju yngre man är. Fast nog var det roligare förr när barn fick springa omkring i nästan ingenting och bli bruna med hårda fotsulor…

 4. Jag tycker lite synd om Estelle som tvingas ut på allehanda aktiviteter. Hon har sin förskola. Flickor i den åldern brukar vilja vara hemma och leka med spännande saker i lugn och ro. För mycket påklistrad stimulans anser jag inte vara för barnens bästa. Estelle vågar nog aldrig säga nej till de dominanta föräldrarna.

  1. “Vågar nog inte säga nej till de dominanta föräldrarna”.
   Vad tror du om D och V egentligen??

  2. Regina Lindholm, Midnattsol,
   Victoria har varit dominant sedan hon var barn. Daniel har tagit idrotten “ett steg längre” och jag tror inte att deras barn får möjlighet att läsa underbara böcker i hemmets lugna vrå. Förskolan kräver mycket av barn idag, dessutom 5 dagar i veckan.
   Vi hade ingen idrottshets i vår generation när vi växte upp och kunde ändå bli sportiga människor som vuxna.

  3. Marguerithe, enig …… men det er ofte tilfældet, når man bliver forældre til et længe ønsket barn i en relativ sen alder … og ja, det mener jeg, at man må betragte V og D som !
   Men generelt er det vel numere reglen end undtagelsen, at børn er med til at promovere kongehuset her i en medietid?
   Og selv mener du jo også, at man ser for lidt til lille prins Alexander!

  4. Så sant Marguerithe. Som mamma till en flicka i samma ålder, finns vetskapen om att det är nu som så många frågor kommer, i stort som smått,,de börjar nu notera så mycket som kräver svar. Jag har min ridning som hobby, Dotter bestämmer alltid om/när hon vill följa med, då går allt i hennes takt och förmåga, samma gäller när hon önskar följa med pappa på hans aktiviteter, allt sker då på hennes nivå. Då har alla glädje av det hela. Barn behöver lugn och harmoni, då förskolan är ett helt “arbete”

  5. Det var en ganske diskriminerende kommentar om tjeier. Du kan ikke dra alle over en kam. Mange tjeier er aktive,liker ikke å sitte stille og pyssla.
   Er det ok å ta med en pojke på disse aktivitetene da?
   Er enig med deg i at mange barn har for aktive og stressede hverdager men det er ikke bare idrettens feil. Tror du det er noe bedre å fylle sine hverdager med å spille et instrument, synge, teater etc. Det er vel like mye hets fra foreldre der.

 5. Gissningsvis så bestod publiken huvudsakligen av far- och mormödrar som släpat med sig barnbarnen till Haga som ursäkt.

 6. Marguerithe, det du skriver ang påklistrad stimulans, är något som jag tror, är till skada för ett barns möjlighet till en fri/personlig utveckling. Än värre är föräldrar som hetsar sina barn att bli idrottsmänniskor på elitnivå, utifrån egna egoistiska motiv dvs önskan och förhoppningar att själva så småningom bli en del av kändisskapet och via sitt barn bli förmögna på ett el annat sätt..Absolut inga kärleksfulla föräldrar med en sådan diktatorisk och känslokall forstran!!

 7. Margurithe
  Tack för din exellenta kommentare dessutom såå sant.
  Föräldrarna idag generellt tror dom vet allt och lite till men sååååå fel dom
  har såå ofta!
  Svaret man får höra som farföräldrar lägg dig inte i detta pappa vi vet hur vi
  ska göra……..
  Vi vill inte rubba på rutinerna etc etc
  Jooo joo jag tackar och säger det var bättre förr……..,
  Trevlig Vecka Kära Margurithe
  CVM

 8. Varför dessa bilder? Har sett bilder på en skrattande prins Oscar. Prinsessan Estelle testar hockey. Mycket positiva kommentarer om prinsens initiativ. Barnen är 6-12 år. Tur man har FB. Trevlig vecka. Eva M

 9. Jag tycker att det är härligt att Daniel ägnar så mycket omsorg om alla barns hälsa, inte bara de egna. Det behövs att föräldrar tänker på hur de kan hjälpa sina barn att motverka det stillasittande, som dator och TV innebär. Daniel är en stor tillgång på det här området.

 10. PS Det ser ut som om Victoria känner efter om Oscar har lite feber. I så fall är det inte konstigt om gossen ser lite moloken ut.DS

 11. Marguerithe, jag är enig med Dig; samtidigt ska Estelle lära sig att umgås med’folket ‘och då är ju detta evenemang ‘barnvänligt

 12. Helt rätt Christina,
  det är tex. mycket viktigt att även vuxna människor rör på sig.
  Man ser just på sjukhus hur svårt många har för att hämta sig efter en höftoperation eller knäimplantat.
  De är inte vana att röra sig och desto svårare är vägen tillbaka.
  Om man bortser från alla andra fördelar med riktig kost och motion

 13. Victoria är dominant-det har hon själv också sagt i intervjuer. Däremot är Daniel ej dominant-då hade han ej varit där han är idag.

 14. Marguerithe:
  Tack för att du förklarade vad du menade. Jag förstår nu, och kan faktiskt instämma. Jag tolkade dock ditt inlägg på ett helt annat sätt först, därav min kommentar.

 15. Ann Sofie, Humaniora, Claes, PernillaA,
  Tack för er credit. I detta svar måste jag bara berömma Kungaparets barnuppfostran. I de reportage vi såg på den tiden fanns barnen med på Solliden och på Drottningholm, springande, lekande. När de blev lite äldre var man bl a på Kolmården och simmade med delfiner. Hela familjen tyckte det var roligt. Alltså man frågade nog barnen först: vill ni göra detta?

  1. Marguerithe!
   Du har säkert helt rätt när du säger, att kungabarnen uppskattade utflykter, lek och skoj i både vatten och på land. Men du får nog göra ett litet tillägg: den som hade roligast var nog pappa kungen själv.
   Att däremot ha en leklysten pappa och/eller mamma när man kommer upp i tonåren är nog knappast någon höjdare.
   Och att fortsätta lekandet även som ålderspensionär är att definitivt vara ur led med det som förväntas av en.

  2. Å bedømme V og Ds barnoppfostran kontra kongeparets utifra bilder er vel ganske langsøkt.
   Å kalle det for idrettshets når barn en til to ganger i uka går til fotballtrening, turning, ridetimer, basket etc tycker jeg er ganske lågt. I den alderen er det stort sett bare lek. Og hva med barn som driver med teater, spiller piano, synger? Tror du ikke at disse barna kan oppleve stress, en styrt fritid? Disse foreldrene hetser vel like mye. Hvorfor bare angripe idretten?

  3. Bror,
   Kungen “har koll”. Det är skillnaden. Vi slapp att se honom på rockkonserter med barnen. Däremot var ju Kungen sträng när det gällde närvaro i skolan. Att som kunglig antingen vara frisk eller död har ju alltid varit Kungens motto, liksom Drottning Ingrids.

 16. Här är det fyra HKH som “jobbar”. Varför deltar inte Estelle i de olika aktiviteterna. Inte ser de ut att vara en hurtfrisk familj. Stackars Estelle hon är ju helt fel klädd.

  1. 100 % enig, Obs.
   Estelle kommer til et sådant sportsengagement dressed up i en moderigtig Ralph Lauren klædning. Virker som Victoria har tabt sin sunde fornuft og klæder Estelle som en pyntedukke.
   Faktisk fremhæver hun Estelle, som “jeg …… en prinsesse”, en der skal skille sig ud fra andre børn!

 17. Tycker Oscar är go på något sätt, men hade det varit min son, hade jag satt en liten mössa på hans huvud,han ser lite obekväm ut, kanske lite förkyld som någon skrev.

 18. Marguerithe igen,tycker också det är för hårt idagens förskola,alltför mycket förväntningar på barn,i den naiva tron att de ska växa upp så snabbt som möjligt och bli ansvarstagande medborgare.Är övertyggad om, att den hets som barn och ungdomar utsetts för idag,kommer att bli ett rejält bakslag, både för de själva, föräldrarna OCH samhället i stort. Vi kommer att få se utbrändhet i betydligt lägre åldrar än idag och vi ser redan tendens till detta ang barn som mår mentalt dåligt..!!

 19. Marguerithe, helt rätt, det är viktigt att tillfråga barnen utan barnen tar över.
  Tyvärr är föräldrar numera överambitöse;de ska lära sig japanska innan de är 5 osv.
  Humanoria, jag har iaktagit att många av mina vänners barn har stora problem i skolan, svårt att lära sigm läsa osv.
  Här i Tysklabd börjar man gymnasiet i 5 te klass och flera barn får extra lektioner för att klara pressen.
  Alla utvecklas olika och det får man som förälder respektera

  1. Snälla, stressa dem inte med gravid-spekulationer…det måste vara jobbigt nog ändå att leva med den pressen och att inte kunna visa sig utan att det börjar pratas, särskilt sedan någon annan i familjen går i väntans tider.

 20. Nu kan det vara så att Estelle själv ville ha klänning på sig.
  Ser ut att finnas ombyte i vagnens underrede.
  Estelle prövade på ishockey.Då byter man om.
  Sedan så tycker jag att det är dags att sluta upp med att bedöma
  hur människor är med endast en bild att utgå ifrån.
  Barn ska skyddas mot sol,solkräm är inte det bästa utan kläder
  skyddar bäst.

  1. Man ska inte alls skyddas mot sol, däremot ska man vistas i solen med förstånd. Man ska inte sitta och steka sig så att man blir bränd. Sol måste man ha så att kroppen får D-vitamin som behövs till skelettet. Men du kanske tycker att man ska svepa in sig i stora svarta tygstycken.

 21. Måtte hon inte vara gravid igen. Den här familjen ser ut att behöva hitta varandra istället. Kronprinsessparet MÅSTE väl också snart göra skäl för alla bidrag som de åtnjuter. Varför sätter inte kungen ner foten. Ä det Silvia som tycker det är ok att ingen av barnen jobbar ordentligt.

 22. Pensionär; gå in på länken som Kristina från Turku förmedlade.
  Verkar som om SD bara gillar bilder där Oscar är allvarlig. Finland presenterade en leende gosse.

  1. De flesta skrattar med öppen mun med det kanske är kungligt att skratta med sammanbitna tänder. Vad vet jag?

 23. Blir så lei av dette fokuset på at prins Oscar aldri smiler på bilder. Hans personlighet er kanskje av det alvorlige, litt forsiktige slaget? En vurderende liten sjel. Han har tydelige trekk fra sin mor, særlig øyepartiet. Victoria var heller ikke så vill og sprudlende av seg på samme alder.

 24. “Magdalena” Jag är helt enig med dig. Varför måste alla le oupphörligt? Silvia har ett ständigt leende på sina läppar. Lite onaturligt ibland.

 25. Hilde 12/9

  Det jag vill med mina kommentarer är att jag önskar varje litet barn ett lite mer laid back liv än vad som krävs av dem idag. Man kan naturligtvis uppleva stress av allt möjligt, inte bara idrott. Barndomen ska helst vara så kravlös som det går för att man ska orka med de krav som ställs redan i tonåren. Håller med Humaniora här som menar att vi kommer att se unga utbrända människor som inte fått leva sina liv i sin egen takt.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar