Annons

Annons

Just nu! Kungafamiljen har anlänt till jubileumsfirandet

Just nu! Kungafamiljen har anlänt till jubileumsfirandet

Wallenbergs stiftelse firar 100 år.

Nu har kungaparet och kronprinsessparet anlänt till Tekniska museet där Knut och Alice Wallenbergs stiftelse ikväll firar sitt 100-årsjubileum. Innan galamiddagen passar kungligheterna även på att se museets interaktiva utställning MegaMind.

Se fina bilderna från kvällens festligheter:

11
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Läs mer: Victoria och Daniel på fotboll! Se hovets nya bild

Foto: IBL

ANNONS

Annons

Fynda julklappar från Svensk Damtidnings shop


Kunglig kalender 2018
2018 – ännu ett kungligt år med guldkant! Svensk Damtidnings kungliga kalender bjuder på härliga bilder från den svenska kungafamiljens vardag och fest. Ge dig själv en gåva – eller köp kalendern till någon du tycker om. Den går inte att köpa i butik!

Gå till shoppen

Mässingskruka- ljuslykta Krona
Denna underbart söta krona fungerar lika bra som ljuslykta och som kruka och förgyller vilket dukat bord eller fönsterbräde som helst. Perfekt för hyacinterna och ljusen i jul! Den är gjord helt i solid mässing och kommer från det svenska märket Miccis House.

Gå till shoppen

Undertallrik guldfärgad 2-pack
Är du trött på dina gamla flottiga tabletter och drömmer om något mer flärdfullt till dukningarna i jul och nyår? Då har vi de perfekta undertallrikarna till dig! Och när du inte använder dom som tabletter så fungerar de lika bra som fina uppläggningsfat till frukt eller varför inte som ljusfat? Dessa vackra guldfärgade undertallrikar är en stilfull prydnad på det dukade bordet och gör middagen till en mycket trevlig tillställning! Duka fint med de festliga kuverttallrikarna under dina vanliga mattallrikar.

Gå till shoppen

Kuddfodral ängel Lena Linderholm
Ett vackert kuddfodral från Lena Linderholm i skimrande gråblå sammet, exklusivt framtagen för Aller Media. Kudden pryds av Lenas fina trösteängel och på baksidan finns ett uppmuntrande citat. "Din drömängel till tröst och glädje, som vakar över dig natt som dag".

Gå till shoppen

(552)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

58 kommentarer till “Just nu! Kungafamiljen har anlänt till jubileumsfirandet”

 1. Drottningen har märkligare dresser varje gång hon ses. Fru statsministern klär sig enkelt men elegant, den klänningen har hon haft flera gånger förr. Medan Victoria ståtar i nytt varje gång.

  1. Victorias klänning är inte ny, hon hade denna klänning två gånger redan in 2014. Daniel är alltid lika stilig.

  2. Victoria har aktier i H&M, har jeg læst ……… og når kongelige kommer i noget vanlige folk har råd til at købe, bliver det hurtigt udsolgt, og i sidste ende er det jo også godt for aktiekursen! 😉

 2. Jag förstår att Victoria använder denna klänningsmodell ofta. Hon klär den fantastiskt bra. Den är flickaktig och inte för damig.

  1. Når jeg blar i bildene ser jeg Daniel på bl.a bilde nr. 2 og 3 men kanskje det er andre bilder vi ser her i Norge

  2. Daniel är med på något enstaka foto, som vanligt. Men det kan lika gärna vara tidningarnas val. Förhoppningsvis.

 3. Victoria har haft klänningen förut! Daniel är också närvarande-men höll sig i bakgrunden! Instämmer när det gäller drottningens dress denna kväll.

 4. Åldersskillnaden till trots hade säkert kungen och Jakob W. åtskilliga minnen att dela från tiden som seglande sjökadetter.
  Ända sedan namnen Jakob Wallenbergs saltstänkta skildring av livet till havs i “Min son på galejan”, har de stackars ynglingarna Wallenberg förväntats bli värnpliktiga sjöofficerare, vare sig de ville, eller hade fallenhet för det, eller inte. Ungefär som kungen alltså.

 5. Det måste vara underbart för kungafamiljen att få umgås med så duktiga och framgångsrika personer.
  De har betytt mycket för Sverige!

 6. Undrar om Victoria gör reklam för HM med tröjan med text hundslagsmål? Men förresten den är indragen. Nog borde man börja ifrågasätta hennes engagemang i HM efter sådana fadäser. Det är så genomskinligt att reklamera för det bolag som man är stor aktieägare i och god vän med ägaren. Att inte kungen reagerar är en gåta.

 7. Victorias klänning är riktigt snygg och klär henne perfekt,däremot är Silvias val lite mindre lyckat.De vita pärlorna är inte helt rätt i sammanhanget..

 8. Äntligen verkar kungen ha satt ner foten, eftersom Victoria nu visar sig utan barnen i hasorna. I motsats till Silvia så tror jag att kungen förstår att en blivande tronföljare inte kan ägna sig åt familj, nöjesresor och andra fritidsintressen i den utsträckning som Victoria har gjort. Att Daniel njuter av det är inte så märkligt, men kungen vet såklart vad folket förväntar sig. I princip har Victoria, säkert i samråd med Silvia, valt att vara föräldraledig ända sedan Estelle föddes.

 9. Sveriges KungaPar är verkligen efter 40 år experter att sprida Kunglig Glans
  Statsminister Frun kunde lämna hemma sina åtsittande fodral.
  CVM

  1. Claes,
   Håller verkligen med om Kungaparets förmåga att sprida glans på varje event. Jag jämför med Victoria och Daniel som var på fotbollsmatch utan “att synas” nämnvärt. Att ha en kontinental utstrålning är få förunnat.

 10. För er som tror att KronPrinsessan är modell eller angargerar sig för H&M
  för egen vinning har ni fel.
  KronPrinsessan har en stylist (kammarjungfru) Tina Törnqvist som väljer
  plagg till KronPrinsessan både till representation och vardag.
  Att det ibland blir H&M för att nästa dag bära Elie Saab ser jag som otroligt
  proffisionel i sitt sätt att ”klä” KronPrinsessan.
  CVM

 11. Nej drottningens Goth-kreation var inte i min smak med säkert i hennes. Däremot reagerar jag över att hon använder jackor o kappor i äkta päls och dun. Familjen säger sig försvara naturen, land, hav, djur osv. Men om de är frusna kan de väl bära fårpäls, ett djur vi även har för mjölkens, köttet och ullens skull. Mink har vi bara för skinnets skull och de lever ett vidrigt liv i fångenskap

 12. CVM: Överviktiga kvinnor klär bättre i fodral, än vidare klänningar. Se på Erna Solberg; norges statsminister, hon har också fodral.
  Fru Löven har fin färg och mönster på klänningen, plus ett vackert smalt skärp – snyggt!!

 13. Amama
  Jag förstår att ni inte går på sådant eftersom det är få förunnat att kunna
  se sådant och dessutom tycka det är vackert.
  Jag hänvisar dig att titta på Statsministerns Fru som representerar grå
  hemmafruar som stekar falukorv med snabbmakaroner.
  Lycka Till
  CVM

 14. När Daniel och Victoria är på fotboll, behöver de väl ändå inte “synas nämnvärt”? Så tillvida någon av dem inte har ett officiellt uppdrag. När de är på en tillställning som denna, förstår jag inte alls varför prins Daniel ska hålla sig i bakgrunden. Han är gift med vårt lands kronprinsessa och har all rätt att synas vid hennes sida. Är så trött på sidsteppandet av Daniel. Frederik skulle aldrig göra så mot Mary och inte heller Haakon mot Mette-Marit.

 15. Men Kära Tanter dags att ni reser utanför nordens gränser och ser lite
  internationellt mode.
  Drottningens klädsel igår kväll var mycket vacker dessutom Majestätisk
  som det bör vara en galakväll då klädkoden är smoking.
  Titta gärna på bilderna igen så ser vi hur Ulla Löfven ser ut som en grå mus
  brevid Hennes Majestät Drottningen.
  Nu blir jag säkert anklagad av Catrine & Co att jag är en alkoliserad kvinna
  i en 2 rummare i Rågsved men jag står pall för det med.
  Trevlig Kväll

  1. Ec46
   Claes menar det svenska tänket. Svenska kvinnor går till sina arbeten idag klädda i säck och aska utan tecken till elegans. Ordet city-chic tycks inte finnas.

 16. Ulla Löfven är alltid elegant. Hälsningar från ung tant som tillbringat större delen av livet utanför nordens gränser. PS. Gillar inte falukorv men tycker att grått är vackert och att möss är söta. Har dock svårt för rött staniolpapper och svart spets.

 17. CVM: Enig med dig att drottningens klädsel var mkt vacker!

  Vår statsministerfru får ofta höga betyg på sin klädsel vid andra sammanhang. Jag är inte sosse, men de är ett mkt fint och städat par, kanske det finaste vi har haft?!!

 18. Now I can sleep peacefully knowing that there are a few Swedes who are masters of everything, know everything about science, the world, politics, manners, appropriate clothing, you name it – these few people know it all. Amazing!

 19. CVM: varför tror du att Victoria hela tiden har på sig HM:s kläder, och noga anger man vad de kostar och vart de kan köpas? Vad tror du att stylisten har för makt att bestämma över Victorias klädsmak? På sista tiden har Victoria snart sagt varje gång hon visar sig haft HM på sig. Jag trodde inte att du var så blåögd.

 20. Om jag vore drottningen skulle jag bli heligt för-b på maken som alltid springer före utan att bry sig om hur det går för drottningen, om hon ens hänger med. Nog för att hon kanske ska gå tre steg efter men ändå..nu är det ofta tio steg.På sådana tillställningar borde han ta henne i armen och gå tillsammans. Med höga klackar och i hennes ålder borde han ta hand om henne mer.

 21. Betty
  Var inte såå naiv och tro att KronPrinsessan ringer SVDam för att meddela
  priser på sina inköpta kläder.
  Det är SVDam som anger var kläderna kommer ifrån och priser………..
  På internet kan man googla på det mesta tex http://www.hm.com
  Jag är definitivt inte blåögd men att påstå att Kronprinsessan och övriga familjemedlemmar skulle uppge pris och märke ja Betty ni hör själv hur
  löjligt det låter.
  Trevlig Dag
  CVM

 22. Margurithe
  Tack för att det finns moderna kvinnor som er!
  Att vara city-chic idag är ganska lätt även med små medel.
  CVM

 23. Kungafamiljen borde gå klädda i Sverigedräkten i officiella sammanhang, och inget annat. Detta skulle hålla nere detta absurt dyra klädkonto som vi skattebetalare tvingas hålla dem med.

  1. Ja! Äntligen en bra klädidé. Jag ser fram emot att kungen dyker upp i knätofsbyxor. Det har han ju missat vid firandet av Nationaldagen.

  2. Ja, eller tjänstedräkt resp. kostym som många andra yrkesgrupper har. Då skulle de vara ett föredöme och verkligen visa att de bryr sig om miljön. Det är väl inte för att de visar sig i flotta , oftast nya, kläder som vi har ett kungahus? Det är väl vad de uträttar som är viktigt, eller?

  3. Sverigedräkten ….
   Sorry men det var den dummaste kommentar jag hört på länge.
   Vet du någonting om ”kvinnomodet” över huvudtaget?

 24. Nej Stefan de kan bara gå in i sina garderober och ta första bästa kreation, de har hundratals likadana klänningar, skor, dräkter, aftonblåsor som duger precis lika bra. Men nu gäller mera att göra reklam för vännernas firmor.

 25. #Stefan! Du blir mer och mer patetisk i dina kommentarer. Vi bor väl inte i Nordkorea utan vi har väl alla inklusive kungafamiljen rätt att klä sig precis som man vill och själv trivs med.

 26. Har Victoria blivit anställd av H&M som deras främsta modell. Hennes uppdrag ger säkert mera klirr i den stinna kassan till Fam. Persson…

 27. e06!
  Är man en statlig representant så har man att förhålla sig till det regelverk om klädsel som sätts upp, likväl som officeren eller lokföraren gör.
  Så mitt önskemål är synnerligen befogat!

 28. Var hittar du det regelverket som bestämmer vilka kläder kungafamiljen eller för den delen
  statsministern och talmannen med fruar ska bära?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

Annons

Laddar